Huskarica Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Bun Vad ca mai postat desi mi-am cerut scuze Primu Pk ia fost dat unu dl care nu era in parti al doilea iam dat lui Tavy pt ca mia ramas blocat CTRL.. Dar Domnule Admin Dupa cate vezi Tavy nu trage asta ce inseamna ca nu poate lua contor ? Pt ce imi iau ss >? Daca si pt asa ceva se da suspend...Dar stiu ca nu ma prea inghiti astept decizia:)
Huskarica Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 17. Regula AFK (CONTOR) Orice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Crywolf, Kanturu, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii: - nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 2 minute si ataca
KooX Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 17. Regula AFK (CONTOR) Orice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Crywolf, Kanturu, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii: - nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 2 minute si ataca 4. Comportamentul fata de Admin/Game Master (aici sunt incluse insultele, mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor etc ): - Primul avertisment: suspend minim 10 de zile - Al doilea avertisment: suspend minim 30 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 50 de zile - Al patrulea avertisment: suspend minim 98 de zile Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului. Nu te-a pus nimeni sa dai "PK".
Tykos Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Buna ziua! Eu eram pe Tavitzu si chiar atunci cand a venit adminu ma uitam la ceva pe youtube..hmm i-am dat PM imediat dar nu m-a bagat in seama.In primul rand nu e nici o deranjare a razei pt ca Huskar a omorat un dl din HH care trecea pe acolo pt ca noi nu prea ne suporatam,se vede si din printuri,iar pe mine m-a omorat din greseala.In al doiea rand,eu nu atacam,asa ca ce motiv avea sa ma omoare???Dak atacam mai ziceam ca iau contoar,dar asa ..Sa se ia o decizie corecta va rog si adminu sa mai bage playerii in seama,nu doar sa umble cu nasu pe sus.Multumesc :beer:
Huskarica Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Da nu ma pus nimeni mi-am cerut scuze si imd tia dat Tavy pm dc nu lai bagat in seama chiar asa sa ajuns ? Si in primu rand nu te-am jicnit nu am deranjat cu nimic + ca dupa pk mi-am cerut scuze si nu ai luat in consideare
KooX Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Buna ziua! Eu eram pe Tavitzu si chiar atunci cand a venit adminu ma uitam la ceva pe youtube..hmm i-am dat PM imediat dar nu m-a bagat in seama.In primul rand nu e nici o deranjare a razei pt ca Huskar a omorat un dl din HH care trecea pe acolo pt ca noi nu prea ne suporatam,se vede si din printuri,iar pe mine m-a omorat din greseala.In al doiea rand,eu nu atacam,asa ca ce motiv avea sa ma omoare???Dak atacam mai ziceam ca iau contoar,dar asa ..Sa se ia o decizie corecta va rog si adminu sa mai bage playerii in seama,nu doar sa umble cu nasu pe sus.Multumesc :beer: Nu ai revenit chiar imediat, ci dupa 5 minute. PS : Asteptati decizia unui coleg de-al meu. Iar pe viitor , Huskar , incearca sa te abtii cu pk-urile atunci cand se face razie.
Huskarica Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Da omule dar el nu ataca deci nu lu-a suspent ..daca tu crezi ca pt asta trb sa iau 10 zile ..Astept decizia dar posteaza si cand mi-am cerut scuze si nu ai luat in consideare dar plus de asta daca deranjam cu ceva mai grav mai ziceam nui nimic astept nu mor daca iau 10 zile dar eu zic sa fim corecti;)
[Creator] Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Huskar -- atitudine fata de Gm -- 10 zile pauza Nu are antecedente ! Closed ... avocatii si comentatorii la subiect data viitoare 20 zile pauza pe forum !