Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nyankuN

[Rezolvat]JustinPA - rambo

Recommended Posts

Numele meu în joc: Kearse

Numele EXACT celui pe care îl reclam: JustinPA

Screenshot-uri:

http://img27.imageshack.us/img27/6/34940548.png

http://img703.imageshack.us/img703/7352/47176756.png

http://img35.imageshack.us/img35/9641/21370550.png

http://img638.imageshack.us/img638/7120/60807796.png

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Intervine singur asupra unui grup de mafioti.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Dragos, sNs, moses

Martori: FlaviusCR7, Dragos

Link to comment
Share on other sites

Deci eu ti-am explicat tie cum sta treaba, se pare ca nu ai inteles. Ok, iti voi repeta, eram in trecere si am vazut doi mafioti duelandu-se, acestia fiind Dragos si un ballas, caruia imi scapa numele. Bun, le-am dat wanted, au luat-o la fuga, dupa care ai aparut tu in urma lor tragand inspre ballas. Ei fiind aproape de banca si tu dreptul intrarii la caluti, am considerat ca este nevoie sa te sanctionez si pe tine (ramasesem 1v1). Te vad ca nu te opresti, fug dupa voi incercand sa-i fac pe cei doi sa se opreasca (somandu-i, acela fiind cel mai apropiat bind, ca [,] continut, de mesajul pe care am vrut eu sa-l transmit), Dragos a acceptat spunand ca se preda, dar ballasul nu s-a oprit din a trage. Am tras in el pentru a-l potoli, Dragos a murit si, dupa cum din pacate nu se vede in poza a 4-a, colegul meu Smartass a ajuns la locul faptei ajutandu-ma sa-l prind pe xXsoul... Intelegi tu, din moment ce Smartass a ajuns acolo cand conflictul a atras mai multi participanti, nu consider ca eu sa fi fost rambo. El va poate confirma spusele mele, daca e nevoie il voi ruga sa posteze.

11. Alte Reguli

• Membrii fortelor de ordine nu au voie sa actioneze singuri impotriva grupurilor de mafioti, se poate considera lipsa de fair play si devierea de la realitate si se pedepseste dupa caz cu warn si/sau prison

In plus, in regulamentul serverului nu este stipulat un numar exact de playeri impotriva caruia, eu cand actionez sa poata fi considerat rambo. Nu cred ca am dat dovada de o nesimtire atat de mare incat sa intru intr-un war singur, spre exemplu sau sa actionez cand vad un grup de 5-6 mafioti, asta ar fi un alt argument impotriva a ceea ce tu ma acuzi.

P.S. Inteleg ca-mi porti pica, nu stiu pentru ce si sincer nu ma intereseaza, dar sa spui ca tu ai fost in permanenta langa Dragos mi se pare o minciuna cam mare. Ma rog, asteapta te rog decizia unui moderator.

Link to comment
Share on other sites

Eu nu ramas 1 la 1 cu tine, eram in permanenta langa ei deoarece colegul meu avea putin HP si risca sa moara. Ai vazut ca ne strangem tot mai multi mafioti, dar tu inloc sa te retragi si sa astepti intariri, intervii intre noi si ne dai wanted la fiecare in parte.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...