Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Christina Aguilera

limbaj

Recommended Posts

Guest Christina Aguilera
Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/15/screen121517390018.jpg/

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/15/screen121517390018.jpg/

nu iti mai spun nimic, sincer m-am saturat sa ma cert cu tine si sa nu ajung nicaieri...

dupa cum se observa am gresit chatul, si daca o sa se tina cont de regulament.. scria la un moment dat pe undeva ca depinde daca este sau nu, intr-un context jignitor. si se vede ca nu vorbeam sau ma certam cu nimeni de pe global (nu acum).

oricum nu ma intereseaza daca iau sau nu ss, sanatate!

L.E: un ultim replay, linkmania a ajuns un server de cacat, toata lumea vaneaza pe toata lumea, invidia si prostia, cum am mai spus, predomina de la o bucata de vreme.. si, parerea mea, ca e o pierdere de vreme.. si motivul pentru care eu, (si cred ca pentru multi altii) jucam, a disparut demult..

Multa Bafta!

Posted

la inceputul old db asa am luat si eu ss fix ca tine am scris "p m"..trebuia sa fie pe pm dar nu era f3 activat deci..spor la ss no warn plz

mda, ce spuneam mai sus, ce mendalitate poa' sa aiba, vorba aia, de ce sa nu moara si capra vecinului.

Posted

sal, am fost plecat 3 zile si i-am lasat contul lui alh sa aiba holder la fire...si vad ca imi iau ban din cauza lui. retrage te rog frumos, poti verifica ca el a fost pe caracter...

mai ieri imi dadeai pm cu "pliz mane pliz, nu eu am fost pe cont retrage :crybaby:" chestii de genul asta, acum mi-o merit, de ce? ca am retras?

si da, intr-adevar e mentalitate, am gresit eu din tastatura

Posted

sal, am fost plecat 3 zile si i-am lasat contul lui alh sa aiba holder la fire...si vad ca imi iau ban din cauza lui. retrage te rog frumos, poti verifica ca el a fost pe caracter...

mai ieri imi dadeai pm cu "pliz mane pliz, nu eu am fost pe cont retrage :crybaby:" chestii de genul asta, acum mi-o merit, de ce? ca am retras?

si da, intr-adevar e mentalitate, am gresit eu din tastatura

ti-am zis sa retragi ca nu am fost eu pe cont nu am zis pls pls :))))))))))). si cand ti-am facut preluare tu trebuia sa fii zeu si nu ai mai retras. lasa ma :)))) latra tu aici ca o pauza scurta meriti. da stiu ca am dreptate, ai cautat in dex nu?

Edit: am uitat sa te caracterizez din nou : Prostu familiei =)) =)) #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...