_uNu_ Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 alineeeeeeeeeeeeeeeee, sa traiestiiiiiiiiii ... lma florin .. :)
Doomz Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Uite ca mi-am adus aminte de contul asta :D La multi ani cristy_rad =) ... ai mai invatat mu ? Hai ca te pupa uLise si mai intra pe contul asta la anu.... :P Pe aceasta cale salut si GoT ( bunny, alexey, dadina, narcisa, chelbos etc ) cel mai tare guild pe 3rd db ;)
DaNu7zZz Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Uite ca mi-am adus aminte de contul asta :D La multi ani cristy_rad =) ... ai mai invatat mu ? Hai ca te pupa uLise si mai intra pe contul asta la anu.... :P Pe aceasta cale salut si GoT ( bunny, alexey, dadina, narcisa, chelbos etc ) cel mai tare guild pe 3rd db ;) pleaca !!! @ la multi ani ! :)
bunny Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Uite ca mi-am adus aminte de contul asta :D La multi ani cristy_rad =) ... ai mai invatat mu ? Hai ca te pupa uLise si mai intra pe contul asta la anu.... :P Pe aceasta cale salut si GoT ( bunny, alexey, dadina, narcisa, chelbos etc ) cel mai tare guild pe 3rd db ;) Hey dooomz. ;D LMA