Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wOrSeN

[Rezolvat]Zozo - abuz !

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: wOrSeN

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Zozo

Screenshot-uri: Click

Descriere a situatiei : Ma chemat un groove sa ii tin mats pt ca trebuia sa intre in jail , m-am dus sa il ajut ducandu-ma sa imi dea mats`u lui.Vine Zozo imi zice sa ies afara , ii respect decizia spunan-dui "sa traiti" adik imedeat ies afara , si el imi da w3 pt crima.De unde atata crima nush , pt ca nu am atacat pe nimeni si nu am facut nimic decat sa ii respect decizia , atata tot. In fine , ma duc la un coleg in celula sa imi tina mats pana ies si el ma omoara imd dupa ce imi da w3 degeaba.Eu nu inteleg ce e asta. Dupa ce am stat o zii intreaga sa fac mats ( 20k ) sa le vand si eu mai departe neavand bani mai deloc el imi strica absolut totul degeaba pt ca asa vor muschii lui si mai e si imcompetent.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): sNs

Martori: Dosin___

Posted

Da... multumesc pentru post , stiu ca e inutil si postul pe care il scriu acum din mai multe motive , cum ar fi faptul ca nu aici raportezi un politist ci la "raporteaza un membru al Departamentul de politie" adica aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408636 conform modelului si dupa ce postezi si acolo iti voi raspunde si acolo ca nu am gresit cu nimic daca e bug la /door la PD nu trebuie sa intrati , acea usa a fost pusa cu un motiv , civilii nu au voie ( prin civili inteleg mafioti , gangsteri sau orice player ce nu e cop ) si pentru intrarea acolo si refuzul la somatia mea prin care ti-am spus destul de clar ca sa iesi se acorda wanted level 3 pentru "gov" poti sa ii spui si zona guvernamentala , ideea este ca am procedat corect .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...