Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

LaDorna2

Netbook problem

Recommended Posts

Posted

Buna ,

Am si eu o micaMare problema , am un NETBOOK (mini leptop) packard bell se packard_bell_dot_s_1.jpg (O poza cu el)

Propietati

1GB ram

Procesor : Intel Atom cpu n455 @1.66GHz 1.67GHz

Sistem de operare : Windows 7 Ultimate 32 biti

HDD : 250 GBape

2vvuz4k.jpg

Astea sunt datele despre el , in schim am downloadat Mu si merge foarte sacadat , aproape in poze :D

Ce as putea face sa se miste normal , stiu ca e un "leptop" extrem de slab insa ar trebuii sa se miste bine ... sau cere mai mult mu-ul ??

Driverele le-am luat de pe site oficial packard bell nu il pun aici sa nu fie considerata reclama ...

Mentionez ca atunci cand iintru in mu inchid MESSU/browserele si tot ce mai e deschis deci las numai mu deschis dar merge extrem de greu ... !

Daca stiti ce poate sa aibe ...

Multumesc !

Posted

ce placa video ai?

#scz, nu m-am uitat ^_^

incearca asta

iti recomand windows xp la configuratia pe care o ai

Posted

Ionut , nu am nevoie de alt leptop sti tu de ce , insa vroiam o rezolvare sa mearga si pe netbooku' asta :D

buddy o sa incerc sa ii adaug un SP2 trebuie sa o fac printr-un stick botabil ca nu are uniate optica ...

Posted

Buna, problema adevarata este "Windows 7 Ultimate 32 biti" Placa video are 'AGP"activat..Rami sunt..procesor e. Aceseaza Start>All Programs>Windows Update si instaleaza SP1 de la Windows7 + restul updaturilor de Windows. Asigurate si ca ai Net Frameworkul, Java, Flashul Instalate..Eventual si un DirectX update care poti sa il iei de aici. Problema ar trebui sa fie ca si rezolvata. Astept replyul tau. :tiphat:

Posted

Multumesc beckss , intradevar merge putintel mai bine , adica macar acum vad cand dau cu ES :)

Dar tot rau se misca ... Am instalat sp1 de acolo de la update insa mai am un sp1 2005 eu am instalat doar ala 2008 , le instalez pe amandoua ?

Posted

Indicat ar fi ca in momentul in care faci update sa instalezi in ordine cronologica de exemplu: Net Framework 2.0...apoi 2.0Redistribuable..s.a.m.d

Ti-as sugera sa bifezi totul la updaturi inclusiv cele optionale...mai putin limbile, care au sa ocupe doar spatiu degeaba. Orice viitoare probleme cu lag/fpd pot fi cauzate de 2 lucruri ce trebuie "investigate" retea si firewall/antivirus. Daca are si functia game pe acolo ti-as sugera sa o activezi, de asemenea avand in vedere ca e netbook.. in Control Panel la Energy Option(nu retin exact numele) sa il pui pe High performance nu pe Balanced. :tiphat:

P.S. In caz ca te prinde genuinu am sa iti trimit pe pm un "loader".

P.S.2. As dori si un print cu Device Managerul daca se poate, Din experienta mea cu placile Video Intel 99% sunt shared iar AGP-ul(care de altfel e cea mai importanta functie la jocuri) este doar fictiv instalata pe Windows 7, pe Xp aparand, ca inactiva.

Posted

Windowsu este full nu e doar demo !

La optiuni alimentare am pus pe performanta inalta !

Windowsu e in romana si e full !

firewall l-am dezactivat de mult si antivirus nu folosesc ...

In concluzie mai bag si ps1 ala din 2005 daca l-am bagat pe ala din 2008 ?

Multumesc foarte mult ca te implici in problema mea !

Posted

In concluzie mai bag si ps1 ala din 2005 daca l-am bagat pe ala din 2008 ? = Da

Oricum Windows 7 are si acel windows Defender care joaca rol de antivirus si in orice caz..Mu va ajunge intr-un anumit punct X iar de acolo nu il vom putea face sa mearga mai bine, acea placa video imi ridica mari semne de intrebare. Inca astept Printul cu Device Managerul. Numa Bine. :tiphat:

Posted

placile video de la intel nu se inteleg cu mu-ul... o solutie ar fi sa downloadezi un driver vechi si sa pui windows xp. oricum ca "uns" nu o sa mearga .

vezi ca "modem" asta minte,asa m-a mintit si pe mine,nu asculta de el.oricum,cred ca e si gay ca-mi cerea poze nud daca am, pe mess :whistle:

:tiphat:

Posted

placile video de la intel nu se inteleg cu mu-ul... o solutie ar fi sa downloadezi un driver vechi si sa pui windows xp. oricum ca "uns" nu o sa mearga .

vezi ca "modem" asta minte,asa m-a mintit si pe mine,nu asculta de el.oricum,cred ca e si gay ca-mi cerea poze nud daca am, pe mess :whistle:

mai bine ai :baby: o ceapa.jpg

Posted

Asta de unde ai scos-o?

Eu am un laptop cu 2 placi video, un Intel HD Graphics si un Nvidia pe el, pe ambele merge uns.

Netbook-ule nu-s facut pentru gameplay, la 1 gbram, cam 800 mb is mancati din Win7 cu procese adiacente, ce ii mai raman? Nimic.

Posted

Poi nu il am de mult , are vreo 5 luni ...

Cand o sa ajung acasa in Italia o sa ii bag windows xp SP2 sa vedem cum ar merge ...

Cu ajutoru lui beckss am reusit sa il fac sa se miste cat de cat mai "bine" ...

Multumesc la toti care au incercat sa ma ajute ...

Daca nu mai stie nimeni vreo metoda de al face sa mearga mai bine se poate da T/C , inca o data multumesc ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...