Kane Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 De 3 zile am intrat si eu in "familia RDS" si deja sunt satul sa vad atatea plangeri inutile la adresa celor de pe Linkmania. :o Consider ca pentru banii astia Cable Link-ul e cea mai buna solutie iar www.linkmania.ro mi se pare a fi o idee stralucita. Numa ca asa e romanu, si de-ar avea banda de 10 MB/s la 10.000 lei / luna cu trafic nelimitat tot s-ar plange ca trebuie sa se deplaseze pana la RDS sa achite factura sau ca nu are HDD destul de mare pentru toate download-urile. :unsure: Poate n-am eu inca destula experienta sau vechime dar eu unul nu ma plang.
Guest ULTRA Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Total de acord cu tine + intrebare ptr. toti abonatii CL : - oare chiar nu incinta pe nimeni ca nu mai platim si linia telefonica ???
titao Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ai dreptate Rebel.Toti pritenii mei din Pitesti sint invidiosi pe noi , mai ales ca am inteles ca acolo nu o sa "pupe" prea curind RDS Cable Link.Deci sa fim multumiti si sa asteptam eventuale imbunatatiri. :P
Elf Soldier Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 a fost un topic in care se zicea ca se va mari traficul de la 1 decembrie la 2 Gb la abonamentul de 9$ si tot felu` de alte schimbari