Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mala

O intrebare ..

Recommended Posts

Posted

Se poate muta cumva un caracter dupa un cont pe altul? Am jucat pana acum cateva saptamani pe contul cuiva si intre timp s-a gandit ca ar mai vrea sa se joace si a schimbat parola.. mi-a ramas caracterul pe contul respectiv , are 6 rruri am reusit sa dau pe mess de "proprietarul contului" si mi-a sugerat sa vorbesc cu cineva ( vDragosh da din cate am inteles nu se mai ocupa el de server deci... ) si sa imi mute caracterul pe alt cont al unui prieten.

nu stiu daca am postat bine sper sa nu deranez pe nimeni.

Posted

nu merge sa muti carcaterul de pe un cont pe altul si chiar daca ar merge nu l-ar muta.

Posted

Macar daca ai inceput, spune toata povestea.

Eu i-am dat contul meu lui luk, i-am spus la inceput ca poate am de gand sa ma apuc si l-am intrebat daca are de gand sa se joace serios. A spus ca nu, doar asa, de plictiseala ca n-avea ce sa faca in perioada aia. De vreo luna incoace tot incercam sa intru pe cont si aparea logat. Ma uitam pe status sa vad daca luk mai creste caracterul sau. Am vazut ca nu, si nu intelegeam ce poate sta atat pe cont, cat poti sa vorbesti cu cei din guilda, sau etc. El de fapt iti daduse tie contul fara sa ma anuntati, nici tu, nici el. Ca sa nu mai zic ca mi-ati sters toate caracterele de pe cont cu nick-urile pe care mi le oprisem. Pana cand intr-o zi reusesc sa intru pe cont si vad un caracter, al tau, [mala]. Am intrat pe el, si vad mii de puncte la stats. o_______O Ma uit pe status si vad ca tu ti-ai dat 6 rr-uri pe un cont la care nu ai intrebat proprietarul. Cum am discutat si pe messenger, ai jucat inconstient, fara a ma intreba inainte daca eu am de gand sa joc, sau sa-mi dau contul cuiva, unui prieten, nu unui strain. Ti-am zis ca-ti ofer tot ce se afla pe cont, fapt care s-a si intamplat aseara ( + - ceva iteme, nu am fost numai eu pe cont). Eu acum vreau sa ma joc, unde e greseala mea aici? Te-ai gandit ca am sa-ti ofer contul dupa ce m-am decis sa ma joc si mi-am dat si un rr? Daca discutai cu mine de la bun inceput, poate ti-l ofeream, poate nu. E in totalitate greseala ta. Nu ma intereseaza caracterul tau sau itemele tale, eu vreau sa ma joc pe contul meu. Cont care a fost pasat fara sa fiu anuntat si tu ai jucat inconstient.

Caracterul se poate muta de pe un cont pe altul. Doar nu-i spuneam omului prostii. Ideea e daca se si vrea, din partea lui dragos. Am incercat sa-l contactez, mi-a raspuns, dar nu eram eu on atunci. Cand va fi on, voi discuta cu el. Am sa-l rog sa ti-l mute, evident daca ai cont disponibil.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Eu i-am dat contul meu lui luk, i-am spus la inceput ca poate am de gand sa ma apuc si l-am intrebat daca are de gand sa se joace serios. A spus ca nu, doar asa, de plictiseala ca n-avea ce sa faca in perioada aia. De vreo luna incoace tot incercam sa intru pe cont si aparea logat. Ma uitam pe status sa vad daca luk mai creste caracterul sau. Am vazut ca nu, si nu intelegeam ce poate sta atat pe cont, cat poti sa vorbesti cu cei din guilda, sau etc. El de fapt iti daduse tie contul fara sa ma anuntati, nici tu, nici el. Ca sa nu mai zic ca mi-ati sters toate caracterele de pe cont cu nick-urile pe care mi le oprisem. Pana cand intr-o zi reusesc sa intru pe cont si vad un caracter, al tau, [mala]. Am intrat pe el, si vad mii de puncte la stats. o_______O Ma uit pe status si vad ca tu ti-ai dat 6 rr-uri pe un cont la care nu ai intrebat proprietarul. Cum am discutat si pe messenger, ai jucat inconstient, fara a ma intreba inainte daca eu am de gand sa joc, sau sa-mi dau contul cuiva, unui prieten, nu unui strain. Ti-am zis ca-ti ofer tot ce se afla pe cont, fapt care s-a si intamplat aseara ( + - ceva iteme, nu am fost numai eu pe cont). Eu acum vreau sa ma joc, unde e greseala mea aici? Te-ai gandit ca am sa-ti ofer contul dupa ce m-am decis sa ma joc si mi-am dat si un rr? Daca discutai cu mine de la bun inceput, poate ti-l ofeream, poate nu. E in totalitate greseala ta. Nu ma intereseaza caracterul tau sau itemele tale, eu vreau sa ma joc pe contul meu. Cont care a fost pasat fara sa fiu anuntat si tu ai jucat inconstient.

Caracterul se poate muta de pe un cont pe altul. Doar nu-i spuneam omului prostii. Ideea e daca se si vrea, din partea lui dragos. Am incercat sa-l contactez, mi-a raspuns, dar nu eram eu on atunci. Cand va fi on, voi discuta cu el. Am sa-l rog sa ti-l mute, evident daca ai cont disponibil.

bad bunny :nanana:

Posted

daca erai tu ala "bun" ca vad ca asa te pretinzi asteptai sa vorbesti cu luk pe mess si iti explica el ce s-a intamplat mai ales ca "nu intelegeam ce poate sta atat pe cont, cat poti sa vorbesti cu cei din guilda, sau etc." si vedeai tu ce si cum .

despre iteme nu are sens sa mai vorbesti in + clar nu mi-ai dat niciun item in - mai bine nu deschid subiectul.

nu ma asteptam sa imi oferi contul ma asteptam sa te porti normal ok din toate punctele de vedere , in fine ,nu mai conteaza .

daca o sa poti sa rezolvi ceva bine daca nu asta este ,nu m-am plans in primu post ,nu stiu dc ai sarit cu gura mai ales ca nu am zis absolut nimic de tine :)

Posted

Adica eu ma ofer sa-i dau toate itemele inapoi (1, 2, 3, 4, 5 + store) care se aflau pe cont si incerc sa dau si de owner-ul serverului si el ma ia cu "daca erai asa bun precum.." Eh, du-te ma si gaseste alt player sa te descurce din treaba asta care nici un chaos nu ti-ar fi dat inapoi, ba chiar te lua la injuraturi. Ah da, am uitat sa-ti dau zenii, poate la aia te refereai ca nu ti i-am dat. Ti-i dau si pe-aia ma...n-am ce face cu nimic din ce-ai "muncit" tu cu inconstienta ta, pe contul meu.

Posted

scarba e ma-ta care te-a facut . deci nu aveai ce cauta tu in topicul asta nu am zis absolut nimic de tine am intrebat daca se poate muta un caracter nu trebuia sa te bagi tu cu japca in seama si da a disparut un set intreg + alte iteme + jwls si daca nu esti in stare sa recunosti mai bine nu te bagai in seama aici ma repet , iar pentru acolitii tai care iti tin partea sa li se intample si lor la fel ca peste 50% din serverul asta joaca pe alte conturi decat cele proprii .

Posted

E ceva de genu,tiganu vede un teren gol vine pune cortu isi aduce toata satra si e terenul lui,vine proprietarul si vrea si el sa-si faca casuta unde are teren da vezi domne tiganu nu stia ca nu e terenu lui si a zis ca numai ai tu nevoie de teren asa ca na.......

Posted

E ceva de genu,tiganu vede un teren gol vine pune cortu isi aduce toata satra si e terenul lui,vine proprietarul si vrea si el sa-si faca casuta unde are teren da vezi domne tiganu nu stia ca nu e terenu lui si a zis ca numai ai tu nevoie de teren asa ca na.......

ba si tu esti retardat? i-am reprosat io ceva? am zis io ceva de el? nu vezi ca vb aiurea? nu am zis nmc k a luat contu da putea s-o faca altfel dak se pretinde om

Posted

din cate stiu eu nu s-a facut vreodata o astfel de operatiune si nu vad de ce acum s-ar face vreo exceptie . sunt sigur ca dragos are altele mai importante pe cap

ti-ai asumat acest risc stiind f bine ca nu era contul tau

Posted

Salut,

Din pacate nu se poate (nu tehnic, ci din alte motive).

mala ceva suspend pe-acolo pt limbaj ... poate te controlezi alta data.

ps. nu are rost sa deschideti topicuri de genul pt ca Dragos nu mai activeaza pe forum, iar altcineva nu are raspuns sau solutie pt problema voastra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...