Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TITANIC2012

AM O MICA PROBLEMA

Recommended Posts

Posted

Am o problema, nu pot sa istalez linkmania as dori sa stiu pasi exact,ca la gradinita sa zic asa in ghilimele, nu stiu sa mai istalez linkmania nam mai jucat de 10 luni de zile,am incercat prima data sa pun primu pachet care scrie ,,nosund'' pe urma sa pun urmatoru, pe urma am pus si invers si tot nu merge sa ma conectez care este problemea sau daca puteti sa imi explicati alfel pasi de instalare, :bananadance2: :bananadance2: ,is TITANIC-MG si contu am de la un amic si nu pot sa istalez sau nustiu carei problema ,o seara buna :tiphat:

Posted

Am o problema, nu pot sa istalez linkmania as dori sa stiu pasi exact,ca la gradinita sa zic asa in ghilimele, nu stiu sa mai istalez linkmania nam mai jucat de 10 luni de zile,am incercat prima data sa pun primu pachet care scrie ,,nosund'' pe urma sa pun urmatoru, pe urma am pus si invers si tot nu merge sa ma conectez care este problemea sau daca puteti sa imi explicati alfel pasi de instalare, :bananadance2: :bananadance2: ,is TITANIC-MG si contu am de la un amic si nu pot sa istalez sau nustiu carei problema ,o seara buna :tiphat:

care pach trebuie copiat si cate deci nu am instalat nimic ca sa o iau de la O cu instalarea

Posted

pai prima oara instalezi lm +p2 si pe urma instalezi pach3 si copiezi toate fisierele in foler-ul jocului !!

Posted

pai prima oara instalezi lm +p2 si pe urma instalezi pach3 si copiezi toate fisierele in foler-ul jocului !!

Deci le amestec???? pun pach 2 pe urma peste el al pun pach 3??

incearca sa mai descarci odata clientul+ pachul, dezarhiveazale, dupa copiaza toate fisierele din pach, mutale si inlocuiestele pe cele care le ai deja in folderul in care se afla jocul.

clientul si pachul le poti descarca de aici http://www.linkmania.ro/s2/downloads/download.php

iti recomand:

MuOnline LM S2 -noSounds- (+p2) zip - 154MB

patch3 MuOnline LM S2 zip - 4.2MB

ms mult de tot imdeat o sa incerc mai pe dupeameaza la mine e 10 ceaasu o sa le pun la 12,(orar de anglia dif de 2 ore)la ora de aici,

Posted

john ai uitat sa lasi link pt ellite si afk tools =)))

:tiphat:

Posted

jhon ms mult de tot incerc varianta ta daca nu merge o sa reistalez windasu, super ideie ptr explicatie ms, ca tiai batut capu si cu mine,raman dator

Posted

da ce anume se intampla ? iti merge greu, iti da d/c,nu apare fereastra ? :dontknow:

apare fereastra start.,si pe urma tot astept sa se aprinda cealata sa ma lochez la cont, e deci aia nu mai apare si tot astept si 5 min si 10 si tot nu mai apare

Posted

da titanic , instalezi prima oara lm pach2 pe urma descarci pach3 si ce e in fisierul ala , le copiezi peste pach2

Posted

si daca tot la fel iti apare fereastra neagra, inchizi jocul din bara si apoi incerci din nou.

p.s. vezi sa nu ai destula viteza la wirelles

Posted

si daca tot la fel iti apare fereastra neagra, inchizi jocul din bara si apoi incerci din nou.

p.s. vezi sa nu ai destula viteza la wirelles

multumesc mult de tot,antivirus e vinovat al oprea automat considerand,,virus'', niciodata nu am tras si cu ochiu la antivirus sa vad ce face cand vrea sa intre,multumesc all,o sera buna :tiphat: si despre acest topic puteti sa al inchideti, :closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...