Exeek. Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Numele meu în joc:Kal3le Numele EXACT celui pe care îl reclam: BobMarley Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/805/samp183b.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma omorat in spawn Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):sNs Martori: iMaGe
Hackeru' Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Deci dupa tot ce s`a intamplat mai ai si curajul de a face post, cum sa nu te omor atata timp cat tu in afara spawnului tragi in mn , iar cand ramai fara hp te ascunzi repede in spawn . Se vede si din ss de unde ai fugit unde era conflictu si unde ai ajuns , pana cand te`a atins glontu, abea ai asteptat sa faci ss sa vi pe forum cu el. Din prea mult noroc pt tine e ca nu am facut poze atunci cand s`a intamplat pentru ca nu sunte genu` ala de om sa stau cu degetu pe f8 , abea il zaresc pe unde e , dar dupa aceea mi`am dat seama ca o sa postezi si am zis sa am si eu ceva tiparit la mana. @: avand in vedere cate topicuri ai deschis pt a ne reclama pe toti si in ce ipostaze suntem , ce se numeste asta , nu cumva ce face vanatoru` in padure sa astepte prada ?
Cristian Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Printurile tale sunt dupa ce l-ai omorat si nu demonstreaza nimic. BobMarley va primi prison pentru spawnkill. Nu are antecedente de genul.