Jump to content
Guest Craig

Mamu?ii se întorc din mor?i !

Recommended Posts

Posted

mamut.jpg

Mamu?ii se întorc din mor?i: cercet?torii japonezi ?i ru?i vor încerca s? îi cloneze!

Cercet?torii din Japonia ?i Rusia cred c? ar putea fi posibil? clonarea unui mamut, dup? ce în permafrostul din Siberia a fost descoperit un fragment de m?duv? osoas? într-o bun? stare de conservare.

Oamenii de ?tiin?? de la Muzeul Mamu?ilor din Republica Sakha, Rusia ?i cei de la Universitatea Kinki din Japonia anun?? c? proiectul de clonare a gigantului mamifer va începe anul viitor.

Pentru a recrea animalul preistoric, cercet?torii inten?ioneaz? s? foloseasc? ovule de elefant, înlocuind nucleul celulelor cu cele extrase din m?duva osoas? a mamutului. Acest lucru va permite crearea unor embrioni cu ADN de mamut.

Apoi, ace?ti embrioni vor fi implanta?i în uterul unui elefant, care va da na?tere unui mamut. Speciali?tii sus?in c? acest lucru este posibil pentru c? aceste dou? specii sunt înrudite.

Cercet?torii caut? înc? din anii '90 r?m??i?e bine conservate ale mamu?ilor. Cercet?torii s-au bucurat de succes în ultima vreme datorit? înc?lzirii globale, care provoac? topirea permafrostului din Rusia. Acest eveniment a scos la iveal? mai mul?i mamu?i înghe?a?i.

Dac? proiectul cercet?torilor va da roade, mamu?ii ar putea tr?i din nou, la 10.000 de ani de la extinc?ia lor.

logo_rss.jpg

Guest constanta
Posted

Ar fii super daca le-ar iesi acest proiect.Cel macar sa vedem si noi un mamut la Zoo(Ceea ce cred ca va fi imposibil).

Le tin pumnii cu acest proiect :)

Posted

Ar fii super daca le-ar iesi acest proiect.Cel macar sa vedem si noi un mamut la Zoo(Ceea ce cred ca va fi imposibil).

Le tin pumnii cu acest proiect :)

+1 back to stone age.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...