Fabian Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n Numele EXACT celui pe care îl reclam: JaGuAr Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la kill cu alianta ,si ne-am oprit la gara SF sa luam heal ,vine Jaguar cu colegii lui/colegul si da cu masina peste mine ,apoi spune ironic: "Date ma" se da jos din masina ,dar masina nu o ia de pe mine ,astfel ca el sa para o victima ,ca el nu a vrut sa dea cu masina peste mine si a lasat-o pe mine fara sa vrea Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Alexinho Martori: Alexus
Jaguar Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 stateam de mai bine de 2 min acolo si tu te tot puneai cu intentie in fata masini, sareai pe ea si facea gesturi cu /pee, cand sa plec cred ca a fost un bug sau te-ai pus tu pe esc de am intrat prin tine si eu vedeam masina cu 2 roti in sus si cu 2 in jos, nu o mai puteam misca si de aceea am iesit. Ai 1 poza in care apar eu adevarat, dar dupa cine stie cine te-a omorat ? martor: .xxsoulxx Nu credeam ca e necesar sa fac poza, dar se pare ca am gresit, am fost un moment de graba in care am ales sa scriu nu sa pozez ( "date ma" ) Ah da, am uitat sa zic ceva: Ce rost ar avea sa las masina pe tine omule ? ce asi castiga eu? Nu sunt un razbunator ca tine si in plus din pozele tale, in prima si a doua nu te vad sub masina iar in a trea te vad mort, ar fi putu sa te omoare oricine.
Fabian Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Sa zicem ca te cred ca nu mai puteai misca masina Retrag