Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fabian

[Rezolvat]JaGuAr - Safe Zone Kill

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n

Numele EXACT celui pe care îl reclam: JaGuAr

Screenshot-uri: sa_mp_010.png sa_mp_011.png sa_mp_012.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la kill cu alianta ,si ne-am oprit la gara SF sa luam heal ,vine Jaguar cu colegii lui/colegul si da cu masina peste mine ,apoi spune ironic: "Date ma" se da jos din masina ,dar masina nu o ia de pe mine ,astfel ca el sa para o victima ,ca el nu a vrut sa dea cu masina peste mine si a lasat-o pe mine fara sa vrea

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Alexinho

Martori: Alexus

Posted

stateam de mai bine de 2 min acolo si tu te tot puneai cu intentie in fata masini, sareai pe ea si facea gesturi cu /pee, cand sa plec cred ca a fost un bug sau te-ai pus tu pe esc de am intrat prin tine si eu vedeam masina cu 2 roti in sus si cu 2 in jos, nu o mai puteam misca si de aceea am iesit. Ai 1 poza in care apar eu adevarat, dar dupa cine stie cine te-a omorat ? martor: .xxsoulxx

Nu credeam ca e necesar sa fac poza, dar se pare ca am gresit, am fost un moment de graba in care am ales sa scriu nu sa pozez ( "date ma" )

Ah da, am uitat sa zic ceva: Ce rost ar avea sa las masina pe tine omule ? ce asi castiga eu? Nu sunt un razbunator ca tine si in plus din pozele tale, in prima si a doua nu te vad sub masina iar in a trea te vad mort, ar fi putu sa te omoare oricine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...