Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Reevaluare

Recommended Posts

Guest CASTORU
Posted

O simpla intrebare:

Care e diferenta din aceasta poza :

http://imageshack.us/photo/my-images/51/bulion2.jpg/

si aceasta :

http://imageshack.us/photo/my-images/829/beaver1rr.jpg/

?????????

Raspuns: NICI UNA =))) =)) =))

Posted

Neimplicatii..toti cate 10 zile

Clona lui Adrian - clonele permanent

@ Bili am zis ca nu doar pe banuieli si pe faptul ca te acuza atata lume de pe server..e dat suspendul si pe considerente tehnice -aka loguri etc

Posted

Neimplicatii..toti cate 10 zile

Clona lui Adrian - clonele permanent

@ Bili am zis ca nu doar pe banuieli si pe faptul ca te acuza atata lume de pe server..e dat suspendul si pe considerente tehnice -aka loguri etc

Si undes ma logurile astea? Ca eu unu nu am vazut nici un log.

Posted

"ma" sa i te adresezi tu cui vrei

Logurile nu sunt publice pana la urma.Daca in unele cazuri v-au fost prezentate a fost pentru ca asa s-a considerat de cuviinta.

Posted

:))) asta chiar ii o gluma ff buna deci in fara numar cazuri is facute publicde acuma nu ni le poati arata al dreq acuma is private

bravo lancelot si in cazu meu pt 2 pk pe spot si un limbazj la tine is 98 zile si acuma o persoaa ii banuita pt d/c ii dam 99 si daca ii dam 99 asa ca vrem noi

deci sa vina dovezile .......... a nu le dati ca nu le aveti :)))

Bravo lancelot sti sa ignori pe toata lume dai suspenduri cum vrei tu cum te doare pe tine capu

Posted

"ma" sa i te adresezi tu cui vrei

Logurile nu sunt publice pana la urma.Daca in unele cazuri v-au fost prezentate a fost pentru ca asa s-a considerat de cuviinta.

scuzatima maria voastra , cum adica nu se fac publice loguri adica pe ce baza ati acordat suspendul atunci ?

Nu crezi ca deja e prea de tot cea ce faceti?

Posted

Closed pe tema ta nu mai avem ce discuta ... ma amuza oricum tupeul de care dai dovada .

Dupa ce a suferit jumatate de server pentru tot ce ai facut mai ai si tupeul sa vii acum sa faci reevaluari si sa ceri *clementa* !

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...