Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428700

bilionx ...in urma multiplelor sesizari plus a unor coincidente stranii - implicare in fiecare caz de acest gen + o potriveala in clasa de IP-uri cu TAZMANIACU == permanent

Tazmaniacu - permanent

Restul caracterelor cate 60 de zile pauza pentru complicitate la furt de spot prin dc.

Cum adica voi dati suspend pentru ca sunt un numar de sesizari? Stai putin ca nu merge chiar asa . Atia rauncat o privire la clasa de ip ? Hai nu zau , daca nitel aveai cunostinte in domeniu stiai ca o un oras intreg are aceasi clasa de ip doar cu eventuale modificari...

Acum as dori sa veniti cu niste dovezi solite prin care sa imi arati ca eu am fost pe TAZMANIACU cu care eu nu am nici o legatura.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427091

Aici ati acordat suspend fara sa dovezi doar dupa ureche. Nu am zis nimic , lance a venit cu replica

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428235

mda :) dca va fi nevoie..vom activa suspendul si pe alte conturi

Pana la urma eu am muncit pentru characterele mele nu Adrian nu soulmaster nu alt but de pe acest server care face 1231231231 de topicuri cu Disconnect biilionx iar voi nu verificati nimic ci dati suspend pe motiv ca am multe sesizari.

@nu am nevoie de avocati si de ciripitori peaici , deci abtinetiva.

Guest BMW525D
Posted

BA CASTORE TU AI UN TUPEU INFERNAL MA NUMA EU DE LA TINE MI-AM LUAT 3 DISCONNECTURI PE KANTURU 3 SI TU AI DAT INCA ALTELE 10 PRIN K6/K7.ARENA TU NU MERITI NICI SA M-AI JOCI CUM DRK MAI TUPEU SA FACI REEVALUARE DA DEFAPT TIGANII TOT TIGANI RAMAN PANA LA SFARSIT =))

Posted

bili tata ai multi fani.

asta si-a pus si avatar cu nick-ul tau, asta spune tot, te viseaza noaptea, are poster cu tine sigur :)) .

O femeie daca era si pe care ai ........ foarte bine si tot nu te "idoliza" in halul asta !

Edit: aoleo uite ce Joined are la contul de pe forum, asta sigur e fan vechi :cool2:

No warn , doar imi sustin colegul (are si el cativa amici pe langa mia de fani) :crazy:

Guest BMW525D
Posted

bili tata ai multi fani.

asta si-a pus si avatar cu nick-ul tau, asta spune tot, te viseaza noaptea, are poster cu tine sigur :)) .

O femeie daca era si pe care ai ........ foarte bine si tot nu te "idoliza" in halul asta !

DOAMNE FERESTE SEARA PUN USTUROI LANGA PAT SA NU AM COSMARURI =)) CAND L-AM VAZUT PE FORUM CE FATZA ARE MA LUAT :pottytrain2: EU DOAR MA BUCUR CA A SCAPAT SERVERU DE UN PROST CARE ISI BATEA JOC DE NOPTILE NOASTRE DAND DISCONNECT

Posted

bili tata ai multi fani.

DOAMNE FERESTE SEARA PUN USTUROI LANGA PAT SA NU AM COSMARURI =)) CAND L-AM VAZUT PE FORUM CE FATZA ARE MA LUAT :pottytrain2: EU DOAR MA BUCUR CA A SCAPAT SERVERU DE UN PROST CARE ISI BATEA JOC DE NOPTILE NOASTRE DAND DISCONNECT

zi zau cu limba scoasa :crazy:

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428700

bilionx ...in urma multiplelor sesizari plus a unor coincidente stranii - implicare in fiecare caz de acest gen + o potriveala in clasa de IP-uri cu TAZMANIACU == permanent

Tazmaniacu - permanent

Restul caracterelor cate 60 de zile pauza pentru complicitate la furt de spot prin dc.

Cum adica voi dati suspend pentru ca sunt un numar de sesizari? Stai putin ca nu merge chiar asa . Atia rauncat o privire la clasa de ip ? Hai nu zau , daca nitel aveai cunostinte in domeniu stiai ca o un oras intreg are aceasi clasa de ip doar cu eventuale modificari...

Acum as dori sa veniti cu niste dovezi solite prin care sa imi arati ca eu am fost pe TAZMANIACU cu care eu nu am nici o legatura.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427091

Aici ati acordat suspend fara sa dovezi doar dupa ureche. Nu am zis nimic , lance a venit cu replica

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428235

mda :) dca va fi nevoie..vom activa suspendul si pe alte conturi

Pana la urma eu am muncit pentru characterele mele nu Adrian nu soulmaster nu alt but de pe acest server care face 1231231231 de topicuri cu Disconnect biilionx iar voi nu verificati nimic ci dati suspend pe motiv ca am multe sesizari.

@nu am nevoie de avocati si de ciripitori peaici , deci abtinetiva.

stai calm bili...nu iti mai scoate permanentu :) nu avea rost sa faci reevaluarea

Posted

esti in HH biili .. sry

numai dramatizati atata, prea putin conteaza guilda din care face parte, au fost n`spe mii de topicuri la plangeri in care lumea primise d/c de la biili si u vrei sa zici k nu a dat el d/c`urile alea?, daca o mai tineti mult cu nevinovatia lui biili o sa ajungeti sa va mintiti voi insiva

Posted

esti in HH biili .. sry

numai dramatizati atata, prea putin conteaza guilda din care face parte, au fost n`spe mii de topicuri la plangeri in care lumea primise d/c de la biili si u vrei sa zici k nu a dat el d/c`urile alea?, daca o mai tineti mult cu nevinovatia lui biili o sa ajungeti sa va mintiti voi insiva

aratami un topic in care cahracterul biilionx aparea pe spot dupa un posibil disconnect. EI au dat aici suspend pentru ca am multe palngeri deschise la adresa mea in care nu s-a dovedint in niciuna ca as fi vinovat. Si nu sunt vinovat de nicuna. Exact asa mi-au dat si pe sm suspend pe vorbe , nu am zis nimic dar deja e jale ce fac ei aici .

Ia zimi tu mie unde ai auzit de pk excesiv in arena? Nu vezi ca mi-au dat 4 zile ca sa poata activa 99? Vorbesti si tu sa te afli in treaba. Acu daca eu deschid 1231231 topicuri la adresa ta cum ca ai da d/c trebuie sa iti dea 99 pentru ca au primit multe sesizari? Las-o drq de treaba

Posted

mancatias setu de nevinovat ce esti...

nui nimik, nu plange... poti sa vii la mine in tarku mare de bk sa imi dai d/c ca eu nu ma supar ca celalati si nici nu o sa te postez

-_-

Posted

mancatias setu de nevinovat ce esti...

nui nimik, nu plange... poti sa vii la mine in tarku mare de bk sa imi dai d/c ca eu nu ma supar ca celalati si nici nu o sa te postez

-_-

jurate

Posted

unde vezi tu numele biilionx desteptule? Hai dispari deaici nu am nev de raspunsurile tale.

Posted

Pleaca ma la gara deaici . De unde stii tu ca eu eram pe silphy cretinule vezi vreun log? Sau tu esti un fel de zoro si vezi in viitor?

Posted

contul clona a primit permanent

neimplicatii cate 10 zile

@ bili nu e doar pe baza celor n plangeri in care toata lumea -indiferent de guild/alianta te arata cu degetul. Permaentul e dat si pe considerente tehnice.

Vei primii un raspuns de la colegii mei in acest sens.

Desigur daca esti nevinovat sunt convins ca suspendul va fi revocat

PS Gunit pastreaza-ti replica aia pentru topicul tau de la Banati ;)

Posted

contul clona a primit permanent

neimplicatii cate 10 zile

@ bili nu e doar pe baza celor n plangeri in care toata lumea -indiferent de guild/alianta te arata cu degetul. Permaentul e dat si pe considerente tehnice.

Vei primii un raspuns de la colegii mei in acest sens.

Desigur daca esti nevinovat sunt convins ca suspendul va fi revocat

PS Gunit pastreaza-ti replica aia pentru topicul tau de la Banati ;)

Poi exact ceeea ce ziceam eu mai sus ati dat permanentul pe o banuiala doar pentru ca exista n musterii care ma arata cu degentul pentru simplul fapt ca am mai multe rr ca ei ^_^ . Adica voi in momentul de fata imi tineti contul blocat doar asa sa fie acolo sau cum ca nu inteleg. Nu sunt vinovat cu nimic stai calm si nici nu inteleg ce treaba am eu cu tazmaniacu .

@esti tu convins de asta? daca se vrea inlaturarea unui player din comunitatea linkmania chair si daca acel player are dreptate nu se v-a face nimic sa i se acorde dreptatea ^_^ (de cand joc pe linkmania am observat acest lucru )

Posted

biilionx dai d/c de la inceput db lasa duma caterinca crezi daca bagi un stic si furi cu alte caractere scapi ti'a mers destul 4 luni iti meriti suspendul

Posted

biilionx dai d/c de la inceput db lasa duma caterinca crezi daca bagi un stic si furi cu alte caractere scapi ti'a mers destul 4 luni iti meriti suspendul

ma fairplayerule tu vorbesti ma ? Tu sfantule =)) da ma a zis sia drian am o palsa de stikuri cu ip diferite din toata romania =)) doamne doamne

Guest Iubaretul
Posted

da-ti foc si taci dracu din gura...esti mai prost decat un copil de 5 ani.

foarte bine ca ti-a dat ss..inca trebuia si pe mirela si silphi..

daca eram admin...te vanam legal pe server...copil esuat ce esti.

Posted

aratami un topic in care cahracterul biilionx aparea pe spot dupa un posibil disconnect. EI au dat aici suspend pentru ca am multe palngeri deschise la adresa mea in care nu s-a dovedint in niciuna ca as fi vinovat. Si nu sunt vinovat de nicuna. Exact asa mi-au dat si pe sm suspend pe vorbe , nu am zis nimic dar deja e jale ce fac ei aici .

Ia zimi tu mie unde ai auzit de pk excesiv in arena? Nu vezi ca mi-au dat 4 zile ca sa poata activa 99? Vorbesti si tu sa te afli in treaba. Acu daca eu deschid 1231231 topicuri la adresa ta cum ca ai da d/c trebuie sa iti dea 99 pentru ca au primit multe sesizari? Las-o drq de treaba

Domnisoara ... vezi ca se dau 99 si pentru complicitate sau nu stiai ?!

Exemplu de complicitate : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428369

Vezi si minutele ... ca sa nu-ti mai zic ca inainte cu 5 minute trecusei pe spot sa vezi daca mai e cineva phono ! Lucrurile astea se vad in log-uri ! Degeaba il suni pe prietenul X sau Y sa dea d/c ... si degeaba folosesti stick-ul ala de vodafone ... cand le faci ... fa-le sa sti doar tu, nu te mai lauda ca esti batman si cand colo esti praf de pusca ! ;)

P.S.: Verificam si noi ortografia inainte sa postam ?! Sau lasam limba romana sa ne faca praf ?!

Guest Iubaretul
Posted

pune-ti baieti tot ce aveti si sa intre la bulau pana in 2013...sa nu mai auzim de astfel de specimene

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...