missEva Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 preluare: Stiu ca nu e voie cu galerie de poze dar nu ma lasa sa pun toate pozele cu preluarea(prea multe poze). Preluarea o aveti pusa cu fiecare link in parte si aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428937 stationare: :tiphat: Vacanta placuta copii!
Jupiter Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nu cred ca ai dreptate Andrei. Vroiai sa plec de pe spot doar pentru faptul ca zici tu ca ai preluare? Normal ca trebuie sa vad preluarea si apoi sa plec. Ti-am cerut poza cu F4 si nu ai vrut sa o dai ai zis sa astept sa postezi. Am plecat de pe spot dupa aceea cu cu tot party-ul si ti-am cerut si scuze, pentru neplaceri. Dar vad ca voua va place sa fiti in centrul atentiei, daca nu sunteti postati macar sa postati pe cineva sa aratati cat de integri sunteTI. Cum de intri tu pe mai multe caractere deodata? Ba pe elf ba pe sm? Sigur ai mai multe pc-uri acasa :)
ReK1Nu Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Main2 asta :)) de unde sa aibe mai multe pc ..... Si ti-am mai zis si in topicul facut mai inainte ca nu e corecta preluarea ... numele elfei e Sassy nu ssaSSy ori scrii numele cum trebuie ori nu mai scrii ce nu vrei sa intelegi .... faci 2 topicuri ca sa te alegi cu ce .... CU NIMIC Iar la asta cu VACANTA PLACUTA COPII ... esti tu chiar asa de sigur ca io sunt copil ??? Mai copil poate esti tu ca nu vrei sa intelegi ... in fine ti-am facut pe plac si am plecat de pe spot.... SUCCES la NEFONDATA ca preluarea nu a fost corecta
missEva Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Nu cred ca ai dreptate Andrei. Vroiai sa plec de pe spot doar pentru faptul ca zici tu ca ai preluare? Normal ca trebuie sa vad preluarea si apoi sa plec. Ti-am cerut poza cu F4 si nu ai vrut sa o dai ai zis sa astept sa postezi. Am plecat de pe spot dupa aceea cu cu tot party-ul si ti-am cerut si scuze, pentru neplaceri. Dar vad ca voua va place sa fiti in centrul atentiei, daca nu sunteti postati macar sa postati pe cineva sa aratati cat de integri sunteTI. Cum de intri tu pe mai multe caractere deodata? Ba pe elf ba pe sm? Sigur ai mai multe pc-uri acasa :) De la ora 20-13 cand am terminat preluarea si pana la 20-19 cand am facut prima poza pentru ks v-am explicat ca am preluare si ca voi continua cu poze pentru KS si stationare daca nu plecati. Nu ati plecat, am decis sa-i postez doar pe fedor si sici, desi si tu si magic atacati. Am pus preluarea + pozele de KS. V-ati uitat peste ele, ati decis ca nu sunt bune pozele si ati continuat cu stationare/no ks si intreaga polologhie despre incorectitudinea preluarii. De la 20-43 cand am postat plangerea pentru KS si pana la 20-48 cand am facut prima poza pentru stationare ati insistat ca aveti dreptate cu preluarea, deci am decis sa va postez si pentru stationare. Unde nu am eu dreptate? Iti scapa logica mea cumva? Cat despre faptul ca intru cu 2 caractere odata...da, am desktop si laptop acasa. :hail: Minune :hail: , imi permit doua calculatoare si ce sa vezi, conectate la curent in acelasi timp. :blink: Cineva trebuie sa ia atitudine, fac risipa de curent...merit un suspend pentru asta. P.S: Mai treceti si pe forum sa mai vedeti plangeri/decizii. Bafta voua! :tiphat:
ReK1Nu Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pai pana nu am vazut pozele nici nu am vrut sa ies din tark .... ca asa putea sa vina oricine striga SAL si dupa cand apaream unu din noi sa zica hai jet ca ati fost preluati.... am vrut sa vedem screen cum ca ai facut preluare .... si la preluare tre sa zici numele corect cum il are caracterul nu sa il spurci tu cum vrei...
Jupiter Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 eu am ajuns la si 25-30 se si vede, ce suntem speedy sa vedem pozele tale? eu nu imi permit decat 1 pc, si netul cel mai ieftin si mi se incarca greu pozele tale stiu ca iau ss sa stii, cred ca cunosc regulamentul mai bine ca tine, am riscat si am pierdut avand in vedere ca stam pe tark fire ala de 3 saptamani cred ca nu prea a dormit multa lume pe el normal ca nu vroiam sa il cedam asa usor succes la consumat curentul :)
Guest CrisSm Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 inteleg eu putine ... chiar foarte putine ... dar cred ca daca va continua in halul asta ... chiar nu o sa se ajunga nicaieri :]]] defapt o sa se ajunga sa faci tu conversatie de pe desktop pe laptop :]] linkmania e prea mica sa mai avem loc ... Ego-urile voastre :]] noroc si ploie :beer:
ReK1Nu Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 inteleg eu putine ... chiar foarte putine ... dar cred ca daca va continua in halul asta ... chiar nu o sa se ajunga nicaieri :]]] defapt o sa se ajunga sa faci tu conversatie de pe desktop pe laptop :]] linkmania e prea mica sa mai avem loc ... Ego-urile voastre :]] noroc si ploie :beer: Lasal ca o sa isi faca sala de calculatoare acasa si isi invita familia sa faca un MU online :)) . Ca si-asa tu esti in bani si nu te plangi ca iti vine factura mare la curent ....
BlueAndy Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Anonimous se vede clar in poze ca imi spui povesti despre pozele din preluare, cum adica nu ai avut timp? rekinu: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428134&st=0&p=6090187&hl=preluare&fromsearch=1&#entry6090187 Anonimous, ti-am spus...eu asa joc. Daca explic ca am preluare si nu am cu cine sa ma inteleg, trec la fapte. Odata ce am postat ceva nu retrag. Nu inteleg de ce atata vorba seaca acum. Am discutat in joc, ati decis in joc cum sa actionati. Acum suportati consecintele. Noapte bunã.
MurDoc Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 fedor - stationare - 2 zile suspend Fara antecedente siciSM - stationare - 2 zile suspend Fara antecedente La ceilalti doi nu se indeplinesc cele 5 minute.