Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

programul pt tarc bk

Recommended Posts

Posted

ce metoda? :)))

oare? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428913&view=findpost&p=6130004

metoda prin inductie 8-| , zau ca deja esti belea cu reply-uri din astea seci la care numai tu razi

da nu e nici un program :)) numai programe visati :))

ceva ceva tot este

eu merg pe varianta filter + auto answer din afk tools , cu "//" te sare imediat din joc

tyrexel este vb de elite tre sa umbli putin in el in configuratie autosay ,stiu sigur eu foloseam asta pe last db. si Blanka al folosea:) si dac nu ma crezi o sa posetez metoda:))) numa vecinu meu oick ma prins de 2 -3 ori in tarku de bk norocu meu ca reintram rapid ,:)))

Ps: si ca urmare Gunit foloseste Elite

aaa si inca ceva cu elite poti face multe ex: poti face sa deschida winamp cand te intreaba cineva de afk si multe altele:D

:)) ne aducem aminte de testele tale :))

Cius

Posted

a trecut mai bine de o luna de zile de cand am initiat acest topic si bineinteles ca nici un rezultat...

Nu e voie nici cu elite, nici cu alt program special sa iesi din joc in momentul in care un gm face razie.

Astfel de metode vor fi pedepsite, dupa 2-3 iesiri se va da suspend. Urmeaza sa vedem daca vom si adauga la regulament treaba asta sau nu, dar de suspend sigur nu se va scapa.

si totusi ramane intrebarea : cand ?

iar cei doi smecherasi vor scapa de suspend sau cum?

Posted

ce metoda? :)))

oare? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428913&view=findpost&p=6130004

metoda prin inductie 8-| , zau ca deja esti belea cu reply-uri din astea seci la care numai tu razi

da nu e nici un program :)) numai programe visati :))

ceva ceva tot este

eu merg pe varianta filter + auto answer din afk tools , cu "//" te sare imediat din joc

tyrexel este vb de elite tre sa umbli putin in el in configuratie autosay ,stiu sigur eu foloseam asta pe last db. si Blanka al folosea:) si dac nu ma crezi o sa posetez metoda:))) numa vecinu meu oick ma prins de 2 -3 ori in tarku de bk norocu meu ca reintram rapid ,:)))

Ps: si ca urmare Gunit foloseste Elite

aaa si inca ceva cu elite poti face multe ex: poti face sa deschida winamp cand te intreaba cineva de afk si multe altele:D

:)) ne aducem aminte de testele tale :))

Cius

dap ,am ajuns la alt final decat cel asteptat,una peste alta a fost bun si asta::D,se poate numi ca am fost primu cu program de afk in tarku de bk:))

Posted

a trecut mai bine de o luna de zile de cand am initiat acest topic si bineinteles ca nici un rezultat...

si totusi ramane intrebarea : cand ?

iar cei doi smecherasi vor scapa de suspend sau cum?

De atunci nu a mai fost prins nimeni iesind din joc la intrebarile de afk.

Posted

De atunci nu a mai fost prins nimeni iesind din joc la intrebarile de afk.

ce chestie , dupa ce s-a facut tam tam prin topicul asta si mai ales ca ai scris tu ca se va acorda suspend pentru asa ceva era evident ca nu va mai folosi nici dracu' metoda aia

chiar nu inteleg replica ta , n-are nici un sens

si totusi de ce nu sunt pedepsiti Gunit si EliTe? nu e prima data cand Gunit foloseste ceva care vezi doamne nu e in regulament (ala cand il actualizati? ) , sunt destule dovezi

Posted

si imaginatia asta bogata a ta ti-a adus vreo 3 conturi blocate db trecut , Einstein ce esti

totusi nu se incumeta nimeni sa le dea suspend?

Se cunoaste problema cu Gunit , stai linistit ca nu va scapa nepedepsit.

pedeapsa fiind?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...