Jump to content
Just.Me

Cumpar materiale / Pachete.

Recommended Posts

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

Cumpar materiale 10k mats = 170,000$ , daca doreste cineva /w in game JusT.Me sau reply aici

Astept ofertele voastre !

Iti fac eu 10k mats pentru 200k daca vrei ..

@ ce incerci sa faci tu aici se numeste bisnita,iei cu 1 leu si dau cu 1,5 lei .

Posted

Cumpar materiale 10k mats = 170,000$ , daca doreste cineva /w in game JusT.Me sau reply aici

@ ce incerci sa faci tu aici se numeste bisnita,iei cu 1 leu si dau cu 1,5 lei .

Prietene eu le iau si le folosesc .. in grove de cand am intrat am spart cel putin 100k mats . Faci un deagle la fiecare rival deci gandeste .. Numai posta pentru +1 .

Daca vrei 170,000$ pentru 10k mats te astept in game .

Astept in continuare ofertele voastre reply aici sau pm in game JusT.Me

• Downvote 2
Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

Prietene eu le iau si le folosesc .. in grove de cand am intrat am spart cel putin 100k mats . Faci un deagle la fiecare rival deci gandeste .. Numai posta pentru +1 .

Daca vrei 170,000$ pentru 10k mats te astept in game .

Astept in continuare ofertele voastre reply aici sau pm in game JusT.Me

Nu fac +1 , dar e interesant totusi cum inca de la levele mici oferi sume de astea de cacao pe materiale.

Mi-ar fi rusine ma CrazyWinn ... repet,sub 10k mats = 200k $ , nu ma ofer sa-ti fac ;) Bafta

• Downvote 1
Posted

Poti sa spui ca sunt oricine , pentru ca doar cine stie cunoaste`:*

Up offer pe 10k mats = 190k $

Astept oferte si cu materiale mai multe / putine.

PS : Pwp raknet :*

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...