r1zzen Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Numele meu în joc: mus1cftw Numele EXACT celui pe care îl reclam: wRs Screenshot-uri: Vai,vai patratel,nu mai injura ca nu e frumos :) Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): I-am dat 2 pumni in jail si a inceput sa ma injure de mama. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs,old_man Martori: Cei de la jail.
(C.I.A)Sabin13 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Numele meu în joc: mus1cftw Numele EXACT celui pe care îl reclam: wRs Screenshot-uri: Vai,vai patratel,nu mai injura ca nu e frumos :) Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): I-am dat 2 pumni in jail si a inceput sa ma injure de mama. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs,old_man Martori: Cei de la jail. Moderatori ai forumului scuzati ca ma bag nu am vrut sa redeschid alt topic am aceiasi problema,i-am furat elgyul lui wrs,m-a ucis, si dupa a inceput sa ma injure.Dovada: http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp021pc.png/ .
Dragos Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 wRs primeste ban 7zile pentru limbaj @(C.I.A)Sabin13 te rog sa citesti regulamentul sectiunii.