Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest **AdrIaN**

cont forum

Recommended Posts

Guest **AdrIaN**
Posted

jicnim jicnim si cu asta ne mandrim

Permanent pentru cont clona

tu nu aveai ce sa cauti in plangerea aia.

Lancelot nu crezi ca tu iti bati joc de mine ? in cate topicuri n-u sa pus replyuri ? eu doar i-am aratat ca din punct de vedere regulamentar NU SUNT BUNE POZELE in caz nu vezi bine ti-am explicat pe global cum sta treaba unde te-am reclamat , si in primu rand el a inceput sa ma injure si jicniri si crezi ca eu stau sa accept asaceva ? m-ai ales de la unu ca Bastia care arata ca un decedat si am continuat amandoi sa ne injuram pana la capat , tu ce faci mare moderator ce esti tu, dai suspend doar mie si lu ala nimic de unde rezulta ca ori il favorizezi pe Bastia, ori prin raspunsu tau nu arati nimic decat tupeu si aroganta , ca si cum si tu m-ai injurat in aceiasi oala cu Bastia, asta arati numa ca n-ai scris .Sa-ti amintesc Lancelot ca tu ai functia de moderator si abuzezi de ea pe BANII MEI ! eu si care avem abonament la RDS avem un contrat care il platim,RDS nemaiavand abonati, LinkMania n-ar mai exista . Incearca sa nu m-ai abuzezi in continuare de functie dandu-mi permanent cum iti vine ti-e si asteapta deciza lu Odyzzeus s-au IceMan.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428592

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=35283&st=5250

Posted

Ma, tu chiar nu stii ce insemana alea valori morale? Tu chiar ma faci sa cred ca ai crescut in satra, tu nu vezi ca esti limitat pana la pamant, tot continui, tu chiar nu vezi cat esti de ...(nici nu stiu ce compliment sa-ti mai fac).

Ai tu tupeu sa spui "unu ca Bastia", pai tu tigane iti permiti sa vorbesti despre mine? Cine iti da tie dreptul sa publici poze cu mine pe link? Cine iti da dreptul sa imi faci reclama la blogul meu? Cine iti da tie dreptul sa te bagi la mine in topic si sa arati cat esti de analfabet si de frustrat? Cine esti tu sa deschizi gura in fata mea? Esti un nimic ma! Esti un gunoi! Faci parte din neamul care ne-a stricat imaginea peste tot! Esti un analfabet (in ce clasa se invata asta? : "n-u sa pus"), nu iti este rusine sa mai apari pe forum cu toate conturile tale clona? Vii tu un tigan plin de muschi si vorbesti despre mine? Poti sa ai 160 kg si tot sa fi numai fibra, sa ai cele mai "bune" femei din Timisoara, sa umbli in X5 si sa ai 10 cluburi de noapte, iteligenta nu o vei primi niciodata, nici educatia lipsa! Stiu ca iar imi vei da pm-uri cu intrebari retorice de genul: "Ce faci cand vin si te bat pe strada si pe tine si pe femeia ta? Ce faci cu creierul? Ma implori sa nu te omor?" pai mai nimicule, eu cand trec pe langa un cacat in mijlocul trotoarului, il ocolesc, nu calc in el!

Plange-te de moderatori, ca isi bat joc de BANII tai, pai ma inteligenta nedezvoltata, sunt oameni cu o clasa sociala mult peste tine, care isi pot folosi capul, care citesc ore de prostii de pe forum pentru ca exista specimente ca si tine, care fac asta pe gratis, care nu stiu de unde au atata rabdare sa mai vada multi ca tine, sunt oameni nu procurori, e un joc Mu, nu este o modalitate unica de a trai, sa imi dea 90 pe forum, tot am sa ii respect chiar daca uneori i-am contestat, pentru ca stiu sa fac diferenta intre cineva care gandeste si unul care are cap sa nu-i ploua in gat!

Invata sa vorbesti, invata sa scrii, invata sa respecti, invata sa taci cand esti depasit de situatie, nu mai cauta celebritate, nimeni nu ti-o cere, nimeni nu are nevoie de inteligenta ta!

Iar daca nu iti place fata mea, du-te la biserica sarbeasca si scrie mare pe usa ca bastia este un urat, ca nu ma intereseaza parerea ta si a altor ratati din joc care imi spun mie cum arat, nu am nevoie de replay-urile tale, nu mai vorbi tu despre mine cand nu poti sa fi nimic mai mult decat ceea ce esti: un tigan, limitat, plin de muschi care se crede fat frumos si ceva pui de zmeu, accepta relaitatea si uite-te la tine cate lipsuri ai, dupa mai gandeste-te daca iti permiti sa comentezi tu despre mine!

Guest **AdrIaN**
Posted

In primu rand ma zdreanto tigan esti tu si cei care te-au crescut. Da imi permit sa pun poze cu tine pe forum etc ca tu ai inceput cu jicnirile si injuraturile eu doar in topicu ala ti-am zis ca nu sunt bune pozele cu KS ca nu ai cursoru pe acesl sm, tu fiind un ratat te-ai gandit sa ma injuri si eu sa stau sa ma uit la tine , in primu rand nu permit la nimeni si m-ai ales la unu ca tine care arata in ultimu hal si toti de pe joc pe global ti-au spus ca esti urat cu spume ,ca ai capu ala zici ca e balon umplut cu heliu ,nu cred ca la vreun moderator/admin le-ar conveni sa-i zica cineva dupa un reply fara jicniri ca e tigan si ca daca mai era Hitler nu m-ai exista .Eu vreau doar dreptate tu ai inceput injuraturile si le-am continuat amandoi pana la capat vreau sa iei si tu 60 de zile pe forum + inca altele de acuma si Lancelot sa fie sanctionat pentru aroganta fatza de mine si restu de playeri ca m-ai are plangeri la adresa moderatoriilor pe global. Eu zic sa taci si sa asteptam pe Odyzzeus sau Iceman sa raspunda vezi ca acuma ti-am vorbit prea frumos m-ai un reply de la tine si sar putea sa-ti iau tot ce ai mai drag in ciocan .

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Ma, tu chiar nu stii ce insemana alea valori morale? Tu chiar ma faci sa cred ca ai crescut in satra, tu nu vezi ca esti limitat pana la pamant, tot continui, tu chiar nu vezi cat esti de ...(nici nu stiu ce compliment sa-ti mai fac).

Ai tu tupeu sa spui "unu ca Bastia", pai tu tigane iti permiti sa vorbesti despre mine? Cine iti da tie dreptul sa publici poze cu mine pe link? Cine iti da dreptul sa imi faci reclama la blogul meu? Cine iti da tie dreptul sa te bagi la mine in topic si sa arati cat esti de analfabet si de frustrat? Cine esti tu sa deschizi gura in fata mea? Esti un nimic ma! Esti un gunoi! Faci parte din neamul care ne-a stricat imaginea peste tot! Esti un analfabet (in ce clasa se invata asta? : "n-u sa pus"), nu iti este rusine sa mai apari pe forum cu toate conturile tale clona? Vii tu un tigan plin de muschi si vorbesti despre mine? Poti sa ai 160 kg si tot sa fi numai fibra, sa ai cele mai "bune" femei din Timisoara, sa umbli in X5 si sa ai 10 cluburi de noapte, iteligenta nu o vei primi niciodata, nici educatia lipsa! Stiu ca iar imi vei da pm-uri cu intrebari retorice de genul: "Ce faci cand vin si te bat pe strada si pe tine si pe femeia ta? Ce faci cu creierul? Ma implori sa nu te omor?" pai mai nimicule, eu cand trec pe langa un cacat in mijlocul trotoarului, il ocolesc, nu calc in el!

Plange-te de moderatori, ca isi bat joc de BANII tai, pai ma inteligenta nedezvoltata, sunt oameni cu o clasa sociala mult peste tine, care isi pot folosi capul, care citesc ore de prostii de pe forum pentru ca exista specimente ca si tine, care fac asta pe gratis, care nu stiu de unde au atata rabdare sa mai vada multi ca tine, sunt oameni nu procurori, e un joc Mu, nu este o modalitate unica de a trai, sa imi dea 90 pe forum, tot am sa ii respect chiar daca uneori i-am contestat, pentru ca stiu sa fac diferenta intre cineva care gandeste si unul care are cap sa nu-i ploua in gat!

Invata sa vorbesti, invata sa scrii, invata sa respecti, invata sa taci cand esti depasit de situatie, nu mai cauta celebritate, nimeni nu ti-o cere, nimeni nu are nevoie de inteligenta ta!

Iar daca nu iti place fata mea, du-te la biserica sarbeasca si scrie mare pe usa ca bastia este un urat, ca nu ma intereseaza parerea ta si a altor ratati din joc care imi spun mie cum arat, nu am nevoie de replay-urile tale, nu mai vorbi tu despre mine cand nu poti sa fi nimic mai mult decat ceea ce esti: un tigan, limitat, plin de muschi care se crede fat frumos si ceva pui de zmeu, accepta relaitatea si uite-te la tine cate lipsuri ai, dupa mai gandeste-te daca iti permiti sa comentezi tu despre mine!

:tiphat:

dar. discursurii poate sa tina orcine :D

poate imi dati un warn down , nu suspend, iar 20zile :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...