Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

bug exploit

Recommended Posts

Posted

ce fel de plangere e asta? ca i-a dat pk? nu are macro, nu are nimic. Daca te referi ca a scris acolo cuvantul speed inseamna ca nu te duce capul, nu a scris ca are speed sau ceva de genul asta, poate sa fie o discutie despre kkt-ul ala care ne-a dat pk cu speed si dupa aia cu d/c. Daca te referi la pk-ul aluia cu bug nu are ce face ca nu are pozele necesare

Posted

din moment ce te-ai folosit de el nu te mai da ranit pe aici

asha e toata lumea trb sa stie bugurile de pe linkmania...eu nu stiu cum am putut sa nul stiu deki imi cer o mie de scuze

Posted

din moment ce te-ai folosit de el nu te mai da ranit pe aici

asha e toata lumea trb sa stie bugurile de pe linkmania...eu nu stiu cum am putut sa nul stiu deki imi cer o mie de scuze

n-ai stiut ? atunci sa se verifice in log cum te-ai plimbat 1 min pe coord phono pana ai vazut ca se invarte erou si ai dat pk clear

Posted

Ba disperat mai esti

altii au luat ss in 2 ore si asta de cateva zile inca asteapta asta ca sa nu mai zic de bulion care da d/c-uri de 2 luni si inca nu i-au blocat bk

dar bineinteles ca trebuia sa te bagi si tu un pic asa in "zeama" , nu ?

ca doar esti din HH :violent:

Guest avocat_srl
Posted

au trecut 10 zile si inca nici un raspuns :-?

Posted

Pt ce raspuns mah?pana l urma eu zic ca aici este o mica vanatoare...nu stiam acest bug si nici akm nu stiu in ce consta in mare parte...dar este cva cu cursoru si cum naiba se face ca stateai cu cursoru pe mn fiind on si cu cateva sec inainte ai dat pkclear...stiai ca voi da /pkclear ca era inevitabil si ai stat cu cursoru dupa mn

Guest bulionix
Posted

e asa de greu sa luati o decizie intr-un caz atat de simplu?

Guest HH are sif0n la AS
Posted

:comp1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...