farist Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 poate ne faceti o bucurie asa ca vine mos craciun ...:))) si dati drumu la conturi.
Guest **AdrIaN** Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 De ce? Sa dai d/c? :)) s-au sa de-ie bulion are nevoie acu de conturi ca bk il va pierde
Guest buddy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 De ce? Sa dai d/c? :)) s-au sa de-ie bulion are nevoie acu de conturi ca bk il va pierde numai folosi cratima ca te bate. mai treci pe la scoala ca nu strica. :)
Guest **AdrIaN** Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 De ce? Sa dai d/c? :)) s-au sa de-ie bulion are nevoie acu de conturi ca bk il va pierde numai folosi cratima ca te bate. mai treci pe la scoala ca nu strica. :) asa-i nu ? no arde cu mine cu scoala ca nu tine .. ai luat macar bacu ? s-au esti si tu din formatia bulion ,copii mascarici
Guest buddy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 De ce? Sa dai d/c? :)) s-au sa de-ie bulion are nevoie acu de conturi ca bk il va pierde numai folosi cratima ca te bate. mai treci pe la scoala ca nu strica. :) asa-i nu ? no arde cu mine cu scoala ca nu tine .. ai luat macar bacu ? s-au esti si tu din formatia bulion ,copii mascarici am nota la bac mai mare decat tine si 3 generatii de ale tale la un loc. daca tu pretinzi ca ai luat bacu si nu stii inca unde se pune cratima ... imi este mila de tine.
Guest **AdrIaN** Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 De ce? Sa dai d/c? :)) s-au sa de-ie bulion are nevoie acu de conturi ca bk il va pierde numai folosi cratima ca te bate. mai treci pe la scoala ca nu strica. :) asa-i nu ? no arde cu mine cu scoala ca nu tine .. ai luat macar bacu ? s-au esti si tu din formatia bulion ,copii mascarici am nota la bac mai mare decat tine si 3 generatii de ale tale la un loc. daca tu pretinzi ca ai luat bacu si nu stii inca unde se pune cratima ... imi este mila de tine. te crezi la ora de Romana pustiule aci ? tu cand scrii iti pui textu pe google s-al corecteze s-a fi impresar aci ? po-ti sa ai 10 facultari daca lucri pe 10 milioane si esti vai de steaua ta
Guest buddy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 prefer 10 milioane decat ca tine cu oile la pascut :)
Guest **AdrIaN** Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 prefer 10 milioane decat ca tine cu oile la pascut :) Iara imi explici mi-e ce faci tu infara serviciului unde iei 10 milioane , sa faci bani iti trebuie minte nu 10 facultati , ia uita-te la toti bogatasii Romaniei au cumva zeci de facultati in spate, s-au i-au dus capu . Nici nu stiu dc imi pierd timpu cu un fraier ca tine care in real e vai de el si are glas doar pe un forum
Konvict Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 poate ne faceti o bucurie asa ca vine mos craciun ...:))) si dati drumu la conturi. in ultimi ani am aflat ceva foarte important. mos craciun e roman, deci, n-are bani :)) ps adriane vezi cum te bagi ca supozitoru si dupa te intrebi stupefiat ce are lumea cu tine. pai are ma ca esti dus cu pluta. ps2 nu te obosi sa imi dai replay ca nu o sa iti raspund.
PapiMG Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 omg cum scrie adrian ala zici ca s-a lasat de scoala din clasa a 2-a.
Guest **AdrIaN** Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 omg cum scrie adrian ala zici ca s-a lasat de scoala din clasa a 2-a. pe tine cine plm te-a bagat in seama ochelaristule ? te strang gingiile in gura si nu sti cum sa zici
PapiMG Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 te-ai ofticat cocalarule?:)) vii sa ma bati musculosule?:)
Guest **AdrIaN** Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 te-ai ofticat cocalarule?:)) vii sa ma bati musculosule?:) la cum arati te bate si o fata nu dau in descentrati ca tine ,nu m-ai cauta anturaj ca eu nu m-am legat tine ai inteles ochelaristule ?
BaroSica Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 te-ai ofticat cocalarule?:)) vii sa ma bati musculosule?:) la cum arati te bate si o fata nu dau in descentrati ca tine ,nu m-ai cauta anturaj ca eu nu m-am legat tine ai inteles ochelaristule ? te rog m3n, nu`l mai certa ...zicea si el adevaru :)))
=Cashis= Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 poate mai dau si ei puncte gmo :D mos nicolae una alta:))