Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TheBestBK

d/c TAZMANIACU

Recommended Posts

Posted

spot:

http://imageshack.us/photo/my-images/9/screen120417400005.jpg/

Poza cu dc:

http://imageshack.us/photo/my-images/18/screen120417520006.jpg/

cine era dupa d/c:

http://imageshack.us/photo/my-images/689/screen120418010004.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/23/screen120417530000.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/585/screen120417560001.jpg

dao-n plm ma de treaba are 10 posturi pt d/c si nu sunteti in stare sa dati un verdict aceleasi persoane byks biilionx mirela stati degeaba va doare in pula ca nu voi stati on pe spoturi ca vine handicapatu asta si da d/c voi ii dati 99 pe sm bv ma ce sa zic

gg adminilor :tiphat:

Posted

Byks si Ares au venit phono imediat...ceea ce sugereaza ca au stiut de d/c => complicitate fara indoiala

Problema e la biili a la fel de repede cu pk-ul, dar cum suntem obisnuiti aici pe forum, el e peste tot pe unde se da d/c si nimeni nu se prinde ca el a dat! am inteles, se ascunde bine, dar faceti un exerciciu de logica si dati-va seama ! o zii buna

Posted

pai sa-mi bag pula ca deja e bataie de joc ma ata are 10 posturi de d/c se intampal odata sa fi din intamplare sa zic dar aceleasi pers vin tot timpu VOI CHIAR NU VEDETI SUNTETI DEGEABA ???? face ce vrea asta pe server Byks Mirela biilionx cristi^^ e serveru lor pot face ce vor pe voi va doare in ...ca nu voi stati on si cresteti

ii dati 99 pe sm gg ma =)))))))))))))))))

Posted

TheBest si tu pauza 10 zile pentru limbaj si post neimplicat

Se va lua o decizie in cazul lui in decursul zilei de azi !

Cine mai posteaza dupa mine 5 zile pauza!

Posted

creator scuze ca ma bag dar lasa-i contul lui best fara suspend pana se da un verdict aici daca se poate deoarece el si cu mine eram pe spot, el a facut plangerea. Ai dreaptate a folosit un limbaj inadecvat dar poate mai are ceva de spus in plangere. noroc :beer:

Posted

La acel limbaj nu mai are nimic de spus !

Nu tolerez asemenea limbaj ... !

Daca mai are ceva poze e ok sa le puna cineva in locul lui altfel nu mai trebuie sa posteze !

Posted

ce pula mea vreti ma sa va demonstreze astia mha sa-i dati ban lu copilu ala emo ? nu va ajung 20 de posturi in care el apare si da dc pe nush ce caracter conectat cu diferite proxiuri sau dp un stik de net ca sa nu apara acelasi ip?creator ai fost afk 5 luni in dbu asta lasa-ne frate in continuare da pauza 10 20 30 de zile pe forum tu chiar nu observi ca lumea nu va mai suporta?ca lumea nu mai suporta ca nu puteti face nimic cu asta ? se fac 2 luni de cand sunt niste posturi in care bili da d/c si care sunt inchise cu motivu ca se va da un raspuns si inca nu sunt rezolvate pey imi bag pula pt 10 zile cat dai tu ss pe forum da chiar nu mai suportam lasao-n kkt de treaba macar ziceti sa stie lumea sa nu mai joace aici pierdere de timp futere de nervi doar ca voi sunteti inapti da si 30 de zile si permanent pe contu asta poate o sa va da-ti silinta sa faceti ceva

Guest **AdrIaN**
Posted

ce pula mea vreti ma sa va demonstreze astia mha sa-i dati ban lu copilu ala emo ? nu va ajung 20 de posturi in care el apare si da dc pe nush ce caracter conectat cu diferite proxiuri sau dp un stik de net ca sa nu apara acelasi ip?creator ai fost afk 5 luni in dbu asta lasa-ne frate in continuare da pauza 10 20 30 de zile pe forum tu chiar nu observi ca lumea nu va mai suporta?ca lumea nu mai suporta ca nu puteti face nimic cu asta ? se fac 2 luni de cand sunt niste posturi in care bili da d/c si care sunt inchise cu motivu ca se va da un raspuns si inca nu sunt rezolvate pey imi bag pula pt 10 zile cat dai tu ss pe forum da chiar nu mai suportam lasao-n kkt de treaba macar ziceti sa stie lumea sa nu mai joace aici pierdere de timp futere de nervi doar ca voi sunteti inapti da si 30 de zile si permanent pe contu asta poate o sa va da-ti silinta sa faceti ceva

:tiphat:

Posted

cu vorba buna nu se ajunge la nimic suntem mintit de 2 luni ca se rezolva ceva in leg cu posturile alea si pula...poate realizati si voi ce se intampla pe server...ca-ti playeri au cerut 99 doar sa nu se mai joaca pe serveru asta infect pacat de comunitatea asta...lasati frate pe altcineva sa se ocupe sunt dispus sa-mi pierd 3 4 ore pe zi sa dau imp serverului ca-mi permite timpu si munca doar sa nu-mi mai bat joc aiurea de oameni astia

Guest **AdrIaN**
Posted

cu vorba buna nu se ajunge la nimic suntem mintit de 2 luni ca se rezolva ceva in leg cu posturile alea si pula...poate realizati si voi ce se intampla pe server...ca-ti playeri au cerut 99 doar sa nu se mai joaca pe serveru asta infect pacat de comunitatea asta...lasati frate pe altcineva sa se ocupe sunt dispus sa-mi pierd 3 4 ore pe zi sa dau imp serverului ca-mi permite timpu si munca doar sa nu-mi mai bat joc aiurea de oameni astia

ai dreptate l-a fel si eu ma enervez zilnic joc din 2006 si asa bataie de joc n-am mai vazut ca pana acuma zici ca e serveru lu bulion la cumparat masa de la RDS are vreo 10 topicuri pe putin cu disconnect ne rade in nas,face caterinka pe global ca nu avem ce s-ai facem cel putin mi-e mi-a dat vreo 3 disconnecturi in Kanturu 3

Posted

dar tu nu te poti juca pe alt server? sau sa renunti la jocu asta cretin de 100 mb? hai ca nu ma chinui sa iti explic nimic. in curand o sa ajungeti sa faceti plangeri ca la mario nu puteti sa bateti dragonu.

Posted

' date='04 December 2011 - 18:39' timestamp='1323016782' post='6098760']

TheBest si tu pauza 10 zile pentru limbaj si post neimplicat

Se va lua o decizie in cazul lui in decursul zilei de azi !

Cine mai posteaza dupa mine 5 zile pauza!

au trecut 2 zile

Guest Iubaretul
Posted

din cate am citit si eu pe ici pe colo...cam asa se pare...adminii sunt degeaba...stiu sa dea imediat ss la altii...dar cand e vb de copii copaci ca ala...nu se poate...

Posted

bilionx ...in urma multiplelor sesizari plus a unor coincidente stranii - implicare in fiecare caz de acest gen + o potriveala in clasa de IP-uri cu TAZMANIACU == permanent

Tazmaniacu - permanent

Restul caracterelor cate 60 de zile pauza pentru complicitate la furt de spot prin dc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...