RydeR Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Numele meu în joc:RydeR Numele EXACT celui pe care îl reclam:Robyca Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): ma calca cu masina in safe zone.. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):hkr,alexinho..etc Martori:-
ROBYCA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Numele meu în joc:RydeR Numele EXACT celui pe care îl reclam:Robyca Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): ma calca cu masina in safe zone.. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):hkr,alexinho..etc Martori:- Salut,eu unul nu vad,nu-mi dau seama din pozele astea unde e safe-zone,nu-s clare. + acolo unde te-am omorat nu e safe-zone.
RydeR Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Safe zone este de la gara SF pana la sediu NR # se vede si pe minimap unde ma aflam.. ## asteapta deicizia unui admin app:cum de iti dai seama ca acolo nu e safe zone daca tu zici ca nu se intelege din poze ;) @ te dai singur de gol