Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mertzannn

[Rezolvat]sKyNNNeT - non-fp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: kENNyyy

Numele EXACT celui pe care îl reclam: sKyNNNeT

Screenshot-uri:

http://imageshack.us/f/850/samp030vk.png/ - Aici mi`a zis rullzzs ca i`a dat respawn .

http://imageshack.us/f/202/samp033hp.png/ - Confirmarea ca a cerut respawn . [ Si normal /w cand zice ca se preda ( dupa ce a dat metarialele ) ]

http://imageshack.us/f/804/samp032eo.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Bun, deci i-am somat pae ambii , mai mult pe sKyNNNeT afara, in fata bancii din SF, acesta avand o cantitate de mats destul de mare la el, a fugit in banca, i`am zis frumos sa iasa afara ca ii dau wanted, a inceput sa minta ca vrea sa scoata bani si nu stie parola, intr`un sfarsit iese dar intra iar, am zis sa`l astept afara .. apoi imi zice Rullzzs ca a cerut respawn, dau /find .. surpriza era in spawn, am aflat de la cine a cerut , mi-a confirmat, problema este alta ca a cerut respawn pentru ca avea multe materiale la el si ca sa nu le piarda le-a dat altcuiva, apoi a venit iar la banca, a intrat .. a iesit si a fugit, i`am acordat si wanted pentru somatie, bun, trec cateva minute si imi spune pe /w ca vrea sa se predea, ii zic ok, sa vina in sectie ( aveam ocazia sa`l omor fara sa`l alerg asa ca nu am ratat`o ) , din cate am inteles a primit teleport la mine ( posibil de la florin ), ii dau un frisk , materiale 0 .. apoi il omor .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Florin

Martori: Rullzzs ( el mi`a zis ca a cerut respawn )

// Daca este nevoie o sa`i cer pozele si lui Rullzzs -_- .

Poze de la Rullzzs ( in care recunoaste ca i`a cerut lui florin respawn si i`a dat, si avea si mats la el, vroia sa i le vanda lui rullzzs )

http://imageshack.us/photo/my-images/338/samp186c.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/195/samp185p.png/

Guest LastKiss
Posted

Hai sa o luam mai pe scurt si la subiect.

1.Titlu incorect

2.Cererea nu a fost aiurea

3.Totul a inceput de la plangerea mea la reclama un membru al departamentului de politie unde se vede clar ca esti mana in mana cu Rullzzs deoarece voia sa pierd mats ( ii furasem motorul la gara sf daca nu ma insel ) si el m-a chemat la banca sf sa-i vand mats,dupa aceea apari tu ca prin senin sa ne faci control la aman2 ( rambo ).

4.Mai multe se pot observa la plangerea mea la " Reclama un membru al departamentului de politie "

edit: de unde stiai tu ca am cantitate mare de mats la mine? Nu ti se pare normal sa-mi dau mats la cineva ca sa nu le pierd?

Posted

Draga prietene, iti mai explic a mia oara, adica iti cer explicatie, RAMBO de ce ? Erai SINGUR, ti`am explicat si acolo, eu teoretic eram cu Rullzzs, dar mai bine il excludem pe el, eram 1 vs 1 .

A fost ceva din punctul meu de vedere foarte roleplay daca pot sa`i spun asa, cineva s`a gandit si la noi ( pd ) si a anuntat ca o cantitate de materiale o sa fie vanduta, normal ca am actionat, de ce sa nu o fac ? La fel de usor cum le-ai facut, asa o sa le si pierzi sau nu .. depinde cum ai grija de ele, fiecare job are riscurile lui .

Imi spui tu ce titlu sa pun ? .. si pun.

Astept o explicatie, care a fost motivul cererii daca nu a fost aiurea + dovezi.

Si nu`mi mai da tu minus la reputatie ca cer interventia unui moderator, ma evaluezi tu sau publicu ?

Citez "vino rpd spawn, k am cerut respawn=)" ..

Guest LastKiss
Posted

Draga prietene, iti mai explic a mia oara, adica iti cer explicatie, RAMBO de ce ? Erai SINGUR, ti`am explicat si acolo, eu teoretic eram cu Rullzzs, dar mai bine il excludem pe el, eram 1 vs 1 .

A fost ceva din punctul meu de vedere foarte roleplay daca pot sa`i spun asa, cineva s`a gandit si la noi ( pd ) si a anuntat ca o cantitate de materiale o sa fie vanduta, normal ca am actionat, de ce sa nu o fac ? La fel de usor cum le-ai facut, asa o sa le si pierzi sau nu .. depinde cum ai grija de ele, fiecare job are riscurile lui .

Imi spui tu ce titlu sa pun ? .. si pun.

Astept o explicatie, care a fost motivul cererii daca nu a fost aiurea + dovezi.

Si nu`mi mai da tu minus la reputatie ca cer interventia unui moderator, ma evaluezi tu sau publicu ?

Citez "vino rpd spawn, k am cerut respawn=)" ..

Eram singur,dar tu erai cu rullzs a? si rullzs nu e tot mafiot? si dc sa il excludem ca nu inteleg? NU,nu eram 1 vs 1,eram 2 mafioti vs 1 cop. Linkmania Land's este Linkmania Land's nu Linkmania Roleplay da? Daca actionai o faceai cu cativa colegi din factiune cu tine nu singur.Nu inteleg ce vrei sa zici prin textul colorat de mine cu rosu.

Posted

Am zis eu ceva de Roleplay sau Lands ? Prietene tie cineva in realitate daca iti vorbeste de roleplay ii spui ca " a , serveru ala .. da stiu e inchis de mult " , si pe serverul asta exista non-rp / rp ( roleplay ) , non fp / fp etc . Nu are rost sa stau sa ma cert aici cu tine.

Am vorbit din nou cu Florin, si mi`a zis ca respawn`ul l`ai cerut total aiurea si te-a avertizat .. Minti cu nerusinare incontinuare, eu nu am nimic de pierdut dar tu da .

Odata ce Rullzzs te-a dat in "gat" cum poti sa mai numesti asta "o echipa" ( adica 2 vs 1 ) ? =]

Eu cred ca tu nici macar nu iti dai seama de intelesul cuvintelor pe care le folosesc si postezi doar asa, sa te afli in treaba.

Reformulez: Am zis eu ceva de LinkMania Roleplay sau LinkMania Land's ? :))

Daca vorbesc de Roleplay, nu vorbesc despre LMRP, cauta pe gugal "roleplay wiki" si documenteaza-te.

Ultimu meu edit/post, n`ai decat sa te certi singurel .

Guest LastKiss
Posted

Nu conteaza echipa,conteaza ca e mafiot,si da stiu ca florin ma avertizat.

Am zis eu ceva de Roleplay sau Lands ?

A fost ceva din punctul meu de vedere foarte roleplay daca pot sa`i spun asa, cineva s`a gandit si la noi ( pd ) si a anuntat ca o cantitate de materiale o sa fie vanduta, normal ca am actiona

Nu ai zis nimic de roleplay? Te incurci in minciuni amice.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...