Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IceMan

Surprize, surprize

Recommended Posts

Guest ChrissBrown
Posted

Sa se adauge casele , bizurile si sa se scoata banurile de pe ipuri ( cei care au ban ) . Alt cadou mai frumos , dupa parerea mea nu cred ca exista

Posted

1. Implementarea unui sistem de trecere a timpului in jail cu totul diferit de cel actual, muncind atat timp cat esti inchis ( despre care s-a si discutat , sau asa cred )

2. Un update care sa faca jocul mai placut si distractiv , ceva event-uri cu premii generoase , poate micsoararea numaralui de membri din factiunile ce sunt de partea legii pentru a se putea 'distra' si gangsterii .

3. Si altele din pomelnicile din posturile anterioare .

Posted

Acolo se afla:

-Un topic gen scrisoare catre mosu, cu ce ne dorim de Craciun

-Discutii despre discutiile noastre

Pai cam asta e acest topic..nu crezi ?

Eu unul nu cred. Aici nu noi cerem ceva catre 'Mos', ci ne dam cu parerile despre ce discuta 'mosul' si spiridusii lui. Mai pe scurt sa ghicim ce pune la cale Iceman impreuna cu cei din staff.

Cel mai probabil o sa mai fie un level up (poate chiar 2) si cu ocazia asta o sa fie lansata noua factiune despre care se tot vorbeste.

Posted

Un topic inutil de free chat sau o discutie despre un script 4 fun de 2 zile + 6 topics care sunt si la funmania,am ghicit ? :hello:

Posted

In caz ca acolo se afla cadouri , de ele vor beneficia tot serverul? Adica daca x nu e conectat cand se vor imparti darurile le va mai primi?

Posted

Eu banuiesc ca se discuta despre 'Cadouri din partea staff-ului' ,despre initierea unui topic gen 'Visul meu pe server este ..' in care sa spunem ce am vrea sa primim de la mosul,discutii despre alegerea VIP-urilor si probabil un topic cu sugestii pentru alegerea cadourilor si pregatirea unor evenimente speciale cu ocazia sarbatorilor de iarna,un alt topic ce are legatura cu infrumusetarea server-ului(brazi de craciun,logo de craciun,sugestii,pareri etc.).

Posted

Ar fi dragutz daca ar fi ceva de genu : " Se baga smugglers , Se aleg vipurile ( ca si asa e cam degeaba ) se baga robbers si ce mai e , case , biz . Dar nu cred ... probabil e ce a zis Athreyu* ca observ ca posteaza toti admini...

Posted

cred ca are legatura cu asta:

81.196.104.158:7777

hmmm... :-? interesant.

Oare un nou server? :yum: Oricum sunt sigur ca sunt si cadouri si sper sa se bage case, bizz-uri si smugglers :pray:

Guest SwEkY '
Posted

Cadoul de craciun perfect ar fi : sa se bage casele, bizzu-rile , si etc lvl , bani

Posted

Nu inteleg de ce va doriti atat de mult sa se bage casele?Poate nici nu va permiteti una,ce e asa de uimitor?Hai sa zicem ca la bizz ar fi ceva daca si numai daca ar fi ocupate la scurt timp pentru a putea beneficia de ele.

Cat despre Linkmania TEST server este evident creat pentru a testa bug-uri/upgrade-uri si alte modificari aduse.

Guest constanta
Posted

Level up

Un event...

Si staff-ul o sa va ureze un Craciun Fericit..!

Guest jupiteR
Posted

deci e clar

dupa acest ip 81.196.104.158:7777 ne putem da seama ca staff`ul testeaza factiunea smugglers si casele / bizz`urile si celelalte update-uri

CU SIGURANTA: Un update major & cadouri

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...