Sergiu Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Case , bizz-uri , skin la alegere , payday'uri , o invitatie intr-o factiune , dobanda , smugglers , level , bani :-?
Edy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 poze cu andreea marin nud sau dobanda si pariuri ( da, daaaaa ) si acum serios : bowling, hochei, lsv, smugglers, case si bizzuri si alte lucruri pe care le va implementa night ?
Zozo Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Eu nu inteleg la ce va trebuie admini noi, asta in conditiile in care aici ii laudati de mama focului. :| Ipocrizia asta ... Iar "Just.Me", de ce nu te intorci la comunitatea ta ? Eu nu am zis ca am nevoie de admini noi doar am trecut in lista acolo , adminii actualu sunt foarte buni si se descurca ( altfel nu ar avea admin ) dar ziceam si eu oricum nu o sa fie asa cum am zis , probabil nici pe aproape si da am trecut in lista acolo doar sa fie acolo :D cel mai probabil se vor baga casele bizz-urile pentru ca asteptam de o vreme si old a spus ca va fi ceva mare deci merita o sectiune speciala :>
2dor Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Au mai aparut doua topice, intr-unul din ele se discuta despre mine :wub:
Sayid Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Au mai aparut doua topice, intr-unul din ele se discuta despre mine :wub: Bravo nebuneee :X :))!! Chiar sunt curios daca se discuta despre tine :-"
Gabii Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ce multe stie 2dor, mai spune`ne si noua . Acolo posibil sa se discute de niste modificari in staff, modificari la server si ceva pentru perioada Craciunul . # It's Christmas time !
Mr.Dexter Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ce multe stie 2dor, mai spune`ne si noua . Acolo posibil sa se discute de niste modificari in staff, modificari la server si ceva pentru perioada Craciunul . # It's Christmas time ! Nu inteleg de ce cu totii vreti sa stiti cat mai multe. Daca s-a spus ca este o surpriza, asteptati.. ca doar de asta e surpriza.
Gabii Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ce multe stie 2dor, mai spune`ne si noua . Acolo posibil sa se discute de niste modificari in staff, modificari la server si ceva pentru perioada Craciunul . # It's Christmas time ! Nu inteleg de ce cu totii vreti sa stiti cat mai multe. Daca s-a spus ca este o surpriza, asteptati.. ca doar de asta e surpriza. Pai Dexter la ce a deschis acest topic, ne putem da cu parerea, putem scrie ce vrem .
Ares Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Mai mult ca sigur e vorba de case si bizzuri si cred ca ele vor fi gata pana de Craciun. :P Si e vorba de vreo factiune noua pe langa smugglers?
Sayid Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 level up cum spuneam a fost surpriza :> , multumim mult intregului staff .
Fabian Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Mda ,nice ,eu nu am luat level up ...si tocmai pe la 19 am iesit :|
GangXploR3 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Eu zic ca sunt niste modificari pe la acest Game Mod , probabil ceva chestii noi de care nu stim si chiar factiunea cea noua pe care toata lumea o asteapta :)
CrIsTi_ Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Surprizele din partea staffului a inceput de ieri de Mos Nicolae cu level up . Multumim staffului !
kamikazee Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 level up cum spuneam a fost surpriza :> , multumim mult intregului staff . Totusi de aceste "surprize" nu ar trebuii sa aibe parte tot serverul?
Just.Me Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 level up cum spuneam a fost surpriza :> , multumim mult intregului staff . Totusi de aceste "surprize" nu ar trebuii sa aibe parte tot serverul? Asa sunt surprizele , daca ti-ar fi spus pe forum , nu ar mai fi fost surpriza.. Cadourile din cate am auzit pe server se dau doar seara , asa ca incearca sa fi on data viitoare.
RemiX Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 - case / bizuri / apartamente -reintroducerea dobandei - LvL up -smugglers
IceMan Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 level up cum spuneam a fost surpriza :> , multumim mult intregului staff . Totusi de aceste "surprize" nu ar trebuii sa aibe parte tot serverul? Ba da, a beneficiat tot serverul. Insa pt a beneficia, trebuie sa si joci, desigur.
FALLEN Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Da poate ca unii mai au si de scris,teme etc, macar anuntati si voi cand se mai dau asa, altii iau lv up, si altii care sunt lv mai mare, nu iau nimic, deoarece nu au stiut :-j Nu se poate zice ca sunt inactiv la lv 24... Da poate ca unii mai au si de scris,teme etc, macar anuntati si voi cand se mai dau asa, altii iau lv up, si altii care sunt lv mai mare, nu iau nimic, deoarece nu au stiut :-j Nu se poate zice ca sunt inactiv la lv 24... Si eu am un vecin de bloc are lvl 26 si nu joaca decat 10 ore pe saptamana , asa poate zice si el ca e activ domnule si nu joaca mai deloc. PS : Daca sar fi anuntat , surpriza care mai era ? Asa a fost ceva gen surpriza. Nu sunt activ, ok, nu despre asta vorbim, vreau sa zic ca era mai bine daca se anunta, nu toti au stiut, nu toti au fost acasa, sau mai stiu eu ce,poate daca stiau, isi faceau si ei timp sa vina, dar asa, de unde sa stie ? #Daca pupi in fund,nu primesti o functie
Fabian Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Da poate ca unii mai au si de scris,teme etc, macar anuntati si voi cand se mai dau asa, altii iau lv up, si altii care sunt lv mai mare, nu iau nimic, deoarece nu au stiut :-j Corect ,acum de la level 20 in sus se face foarte greu level ,si vezi ca mai toti iau lvl up si tu nu ,eu tocmai cu vreo 10 min inainte sa se dea level up am iesit ca am avut treaba ,am vorbit cu un coordonator daca se mai da lvl up la cei care nu au primit dar fara speranta ,daca tot sunt cadouri ,sa fie pentru toti ,am level 25 daca si la acest level poti sa spui ca nu te joci..
Just.Me Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Da poate ca unii mai au si de scris,teme etc, macar anuntati si voi cand se mai dau asa, altii iau lv up, si altii care sunt lv mai mare, nu iau nimic, deoarece nu au stiut :-j Nu se poate zice ca sunt inactiv la lv 24... Si eu am un vecin de bloc are lvl 26 si nu joaca decat 10 ore pe saptamana , asa poate zice si el ca e activ domnule si nu joaca mai deloc. PS : Daca sar fi anuntat , surpriza care mai era ? Asa a fost ceva gen surpriza.
kamikazee Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 level up cum spuneam a fost surpriza :> , multumim mult intregului staff . Totusi de aceste "surprize" nu ar trebuii sa aibe parte tot serverul? Ba da, a beneficiat tot serverul. Insa pt a beneficia, trebuie sa si joci, desigur. Nu ma refer ca voi ati oferit aceste beneficii unor anumite persoane.Ma refer ca ar fi fost bine daca s-ar fi dat la unele ore unde serverul are playeri mai multi deoarece unele persoane poate ca erau la scoala in acel timp.Mai bine ar fi fost date aceste cadouri in weekend,cand lumea are timp.