Fonz Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Eu zic...ca o sa bagi Casele si Bizurile!!! + Smugglers :D level up!!! joburi noi!
iTv.dRey Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Eu cred ca se vor baga factiuni noi si ceva la alegere ( probabil dintre bani,skin..)
Sesinia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -case + bizuri - lvl up - factiuni noi + joburi noi - si cateva cadouri
Fabian Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Introducerea factiunii Smugglers -Schimbare Nick -Skin la alegere -Case+Bizzuri Eu as vrea case+bizzuri ,asta asteptam toti Si a mai zis cineva,adaugare bowling+sala de patinaj
Alyyn7 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Multe bug-uri rezolvate -Case+Bizz-uri+Smulgglers -jobul de gunoier -O urare de un Craciun Fericit/An Nou fericit -Skinurile de pe 0.3d -Niste avansari in staff
Tudix Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cred ca surprizele constau in: - introducerea caselor/bizz-urilor - introducerea factiunii Smugglers - ceva money
fReSh` Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 - Un script pentru craciun - Noi membrii in staff - Topic pentru anularea crimelor/Change nick. - Un scripter( care sa se ocupe de bug-uri).
Guest MicroSoft Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Case, bizzuri, joburi noi, factiuni noi.
2dor Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Acolo se ascund un topic sau doua. Maxim sasã. 4 topice si 1 reply. Continutul topicelor este despre modificari ale scriptului pe care le va face NightWishMaster pana la Craciun.
Robert Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Case -Smugglers -Ceva modificari la harta (Un brad in fata la LSPD etc...)
Juan Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 - Ban list - Posibilitatea schimbarii nickname-urilor pe forum (Cadou de Craciun) - Inregistrare (creare) cont - Cadouri din partea STAFF-ului cu ocazia sarbatorilor
.sKaNNer. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Case Bizzuri ? Smugglers? :D Brad de craciun? EDIT: Cumva bowling si sala de patinaj ? :D
Dony Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Posibil: 1.Case. 2.Factiunea Smugglers. 3.Ceva la alegere.
Paul Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Pentru case si bizz-uri este sectiune,la smugglers la fel :-? Poate ceva statistici :D
iTv.dRey Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 - Un script pentru craciun - Noi membrii in staff - Topic pentru anularea crimelor/Change nick. Nu cred ca se va baga topic pentru anulearea crimelor pentru ca acum nu iti mai este necesar pentru a intra in pd/fbi/ng.
vLn0994 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Stiu eu ce e multe cadouri , surprize si elemente noi pe sv si forum ... asa zic eu
Oliver Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 -Schimbarea Nickului ( Forum/Game ) -Bizuri/Case -Brad ,luminite etc ( script de craciun ) -Beneficii ce tin de cont ( Bani,Level,Etc) -Skinuri/Walk style-uri poate.. -Noi playeri in staff -Factiune noua ( smugglers,sau altceva...) -Yakuza si LCN in loc de mafia si triads ... -Patinuar/Bowling... Probabil ceva din astea...
Smiley Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 In acel topic se ascund statisticile SAMP Lands. Sistem asemanator celui de pe RolePlay.
Guest braduletz Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Se scoate timpul de pariat la cai? si suma maxima 500k :)) Sau se vor schimba cladirile de pe server,cu noul mod 0.3d
Just.Me Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 1 ) Factiunea Smugglers 2 ) Casele 3 ) O suma modesta de bani
Andra Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 - Case/bizz-uri - Bani/level-up - Factiune noua - Multe scripturi pentru Craciun - Warn down - Skin/walk-style - Eventual ceva ce tine de cai(scazut timpul, marit suma maxima)
TheOne Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Deci eu cred ca vor fi asa: •Case+Bizzuri; •Obiecte de Stunt; •Un alt aranjament al cladirilor (asta e cu dus-intors); •Niste Factiuni surpriza; •Cativa membri ai stafului noi; •Radio LinkMania (la care o sa emit eu!! :)))glumesc); •si cam atat...cred...+cateva cadouri mai minore fata de cele mentionate. :D