Fabian Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 O sa se faca Smugglers sau o factiune noua dupa cum a zis Radu :P. Se cauta un gm, factiunea este surpriza. Nu ma intrebati ce gm pleaca, nu va zic.Astept cereri pe PM dupa modelul de la informatii. Nu o sa se faca nicio factiune ,GM-ul care a plecat este HkR (a luat admin level 2 ) Si cele 4 factiuni la care se cauta lider cred ca sunt: FBI ,PD,LF,Smugglers Asa as zice..
HopaOlla Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Si eu cred c-am la fel ca Fabyan4 (bL4cK_f@lcoN) :right:
An00bY Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 gresit ! :bananadance2: se intorc yakuza si lcn :yum: abia astept sa fiu iar lopatar cu norma + cine e de acord cu sapatul gropilor ;;)
Guest LastKiss Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 an00by cf bosss,ma mai tii minte? :nanana:
Radu-retired Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Vad ca ati deviat de la subiect.Consider ca ati avut timp suficient sa ghiciti ce e acolo , ati avut o imaginatie foarte bogata mai ales in ultimele posturi. :)) .Un lucru este cert, surpriza va fii una placuta. Inchid acest topic, si ramane sa vedeti ce si cum in curand.