Sayid Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 se redeschide LM:RP V8 :) Inca odata .... Ce treaba are RP-ul cu sectiunea LANDS ?! #-o Si-a dat si el cu parerea probabil:))),cred ca tot level-up sau case/bizz-uri :x
HopaOlla Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 sper sa fie cum zice si Sayid si mai multi playery : case , bizz-uri si Smugglers :x
karakateka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 se redeschide LM:RP V8 :) Inca odata .... Ce treaba are RP-ul cu sectiunea LANDS ?! #-o Totu?i am în?eles c? se deschide pân? de Cr?ciun :)
Guest CristiaNNNN Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 RP s-a deschis din cate observ , dar nu imi pot face cont :-??
IceMan Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 RP s-a deschis din cate observ , dar nu imi pot face cont :-?? Nici nu trebuie. :)
karakateka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 RP s-a deschis din cate observ , dar nu imi pot face cont :-?? Exact :) este deschis dar tot degeaba, dac? nu merge s? te înregistrezi.
mertzannn Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Care parte din v8 - beta nu o pricepeti ? Nu aveti ce face pe server in momentul actual. Si sa nu mai zic ca nu are nicio legatura cu aceasta sectiune ( Land's ) , daca ati auzit ca se deschide de craciun nu inseamna ca este si adevarat, multi vorbesc aiurea . Nu prea cred ca mai e altceva inafara de case, biz-uri si un topic unde sa ne punem cateva dorinte, Smugglers daca o deschide, o face direct in topicul factiunii acesteia, nu acolo , poate mai este si un free chat de care se profita din plin :( ..
Guest jupiteR Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Care parte din v8 - beta nu o pricepeti ? Nu aveti ce face pe server in momentul actual. Si sa nu mai zic ca nu are nicio legatura cu aceasta sectiune ( Land's ) , daca ati auzit ca se deschide de craciun nu inseamna ca este si adevarat, multi vorbesc aiurea . Nu prea cred ca mai e altceva inafara de case, biz-uri si un topic unde sa ne punem cateva dorinte, Smugglers daca o deschide, o face direct in topicul factiunii acesteia, nu acolo , poate mai este si un free chat de care se profita din plin :( .. casele si bizz`urile vor fi la comanda nicidecum nu vor fi direct amplasate in joc. Iar in legatura cu smugglers,acolo e topicul de 'inaugurare' apoi ii da drumul oficial :) (CRED :D ) Oricum .. abia astept :x
Guest Alexandrw Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O surpriza mare ar fi ca celor banati pe ip sa li se scoata banul :( Merita o a 2 sansa ! Respect Ice Nu vom mai gresi pe viitor
LapTEEE Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O surpriza mare ar fi ca celor banati pe ip sa li se scoata banul :( Merita o a 2 sansa ! Respect Ice Nu vom mai gresi pe viitor nu mai cere mila...trebuia sa nu calci pe bec avand in vedere ca stiai strictetea de pe server...Sper sa nu fie asta surpriza...
Guest jupiteR Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O surpriza mare ar fi ca celor banati pe ip sa li se scoata banul :( Merita o a 2 sansa ! Respect Ice Nu vom mai gresi pe viitor Tu,alessyo,banks si tot grupu asta de frustrati care incercati sa jucati pe LM , mai bine cautati-va alta comunitate.La cate conturi banate aveti si cat l-ati injurat pe old , atat pe el cat si pe familia lui,nu meritati sub nicio forma sa jucati,din punctul meu de vedere. Ar fi bine sa nu scoata ban-urile de pe IP .
Sayid Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Rabdaree:)),se deschide si RolePlay`u dar mai avem de asteptat..:)) , surprize surprize :>>>
IceMan Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Indicii: - NU se vor scoate ban-urile celor ce au injurat staff-ul - NU v8 este surpriza (nu cred ca va fi gata pana la Craciun, dar oricum, nu aia era)
Guest Alexandrw Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Si daca cineva injurase staff-ul de pe ip meu ? Si nu se va mai repeta? :(si imi voi cere si scuze,
JayZ . Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Eu zic sa fim cuminti pana de sarbatori si sa vedem ce surprize ne-au fost facute tuturor :P !
Guest CristiaNNNN Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Stiu eu stiu eu :)) Vine andreea marin si ne face surpirze :P ON : Pana la craciun mai e 1 saptamana si 3 zile ;))
GnR Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 In primul rand cred ca este : Siteul interactiv de unde se pot afla informatii, statistici, recorduri samd pentru jucatorii LinkMania SA:MP Urmat de jobul de Gunoier (Parca urma sa vina) Reintroducerea hockey-ului si a bowlingului Factiune noua Smugglers + una surpriza , unica. Cadouri Bani Level
elometin Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 cred ca leaderi posteaza invitati si fecare va merge intro factiune favorita......
Fabian Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Pai asa toti ar alege Hitman ... Sau nu am inteles eu bine ?
mertzannn Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 cred ca leaderi posteaza invitati si fecare va merge intro factiune favorita...... E imposibil ca liderii sa posteze "invitati" acolo, cand o pot face singuri in topicul factiunii respective . Pai asa toti ar alege Hitman ... Sau nu am inteles eu bine ? Ai inteles gresit . Oricum daca va fi un topic unde iti vei pune dorinte, in anii trecuti stiu ca playerii care meritau primeau invite in factiunea in care isi doreau sa intre .
Guest CristiaNNNN Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ar fi fain kenny ca fiecare player sa isi aleaga o factiune si sa primeasca invite de la lider ( probabil ca majoritatea vor alege hitman )
mertzannn Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nu ar fi frumos deloc, trebuie sa muncesti sa ajungi undeva. Si oricum nu vad ce vedeti asa frumos in hitman .. Probabil credeti ca este la fel ca pe vechiul mod .. Oricum daca este cum zic eu, un topic unde iti vei scrie dorintele, poti sa-ti doresti orice .
Guest LastKiss Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 nu cred ca ti-ai putea dorii orice,asa multi ar cere gm,lider,casa,bizz etc..probabil ca v-om avea de ales intre o suma de bani,niste rp,sau un fight/walk style
Radu Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 O sa se faca Smugglers sau o factiune noua dupa cum a zis Radu :P. Se cauta un gm, factiunea este surpriza. Nu ma intrebati ce gm pleaca, nu va zic.Astept cereri pe PM dupa modelul de la informatii.
fReSh` Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 O sa se faca Smugglers sau o factiune noua dupa cum a zis Radu :P. Se cauta un gm, factiunea este surpriza. Nu ma intrebati ce gm pleaca, nu va zic.Astept cereri pe PM dupa modelul de la informatii. Stefan a promovat in liga 3 , Lolz0r este noul lider.Felicitari amandurora. Factiunea a fost balas. :blink: