Jump to content
Guest mikyN

Ajutor URGENT

Recommended Posts

Posted

Am intrat pe niste site-uri si cred ca am luat un virus.

Antivirusul m-a anuntat ca am zona02(..).exe, dar am sters fisierul.

Acum cand deschid internet explorer-ul desi am selectat blanck la incarcare imediata totusi se incarca site-ul 69.31.85.146 (nu fac sincer reclama).

Ce pot sa fac?

Ajutati-ma cat mai repede posibil. :o

Posted

pt un virus reinstal??? dooohhhh

anyway ... rulezi windows in safe mode ... bagi un antivirus updatat la zi & done(teoretic) daca nu merge...

Posted

care e faza cu editia licentiata??? daca platesti la micro itzi scoate singur virusii???

levente si eu folosesc panda e super bun. no problem

si eu nu folosesc nimic si e si mai bun:P nu foloseste nici o resursa :D la ce foloseste un antivirus prin care si asa trec virusi ???

Posted

Cauta denumirea virusului sau fisierului cu google, si ai sa gasesti ce antivirusuri il detecteaza si dezinfecteaza, precum si solutiile de dezinfectie manuala, care difera de la un sistem de operare la altul !

Bafta

Posted

Saitul acela este ca sa iti ia bani s-au traficul.Oi fi sters tu fiserul virusat dar cine stie de cate ori so fi muliplicat virusl.E mai bine sa iti pui un antivirus profesional inafara de Norton care este de CACAT!!!

Posted

reinstaleaza windows-ul. cel mai bine(parerea mea) :rolleyes:

cum sa reinstalezi win pt un virus ?

sterge si tu history .... si baga-ti un bit defendeer ceva .... sau cauta remove tool pe sismatec.com sau ceva de genu :D

Posted

Ziceti voi ce vreti, acum 1 an pe cand eram fan NAV am luat un virus care la orice pagina intram ma redirectiona.

Am incercat toate variantele cu safe mode shi update da tot nimik pana nu am reinstalat windows-u (+format).

Daca ai acelashi virus nu itzi pot ura decat bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...