Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest fulgerica112

Reevaluare !

Recommended Posts

Guest fulgerica112
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428370

Tu stii ce-mi spui mie cu plangerea asta Diablo ?! Ca am dreptul sa stau pe spotul cuiva si daca toti parasesc spotul (pe rand)... indiferent cum ... eu am dreptul sa le dau pk la toti ca nu voi pati nimic !

Bun ... in situatia in care nu-mi este retras suspendul si domnul Klax187 nu primeste ss inapoi ... eu am sa stau phono 3 zile pe un spot fara sa-l parasesc si pe urma am sa-i postez pe toti pentru Ks (eventual pk daca imi vor da) !

Atata timp cat TooLdecK are poza cu spotul si eu am party de la el ... nu crezi ca este normal sa am aceleasi drepturi cu el ?! Sau ce a zis odyzzeus este apa de ploaie ?!

Eu stiu ca avem drepturi egale daca suntem intr-un party ... vezi tu undeva ca scrie ca primesc party provizoriu ?! NU

Rog sa-mi retragi suspendul ca altfel ma duc si stau phono pe spot 3 zile si le dau SS la toti de acolo (asta dupa regulile tale) ! :whistle:

Posted
In cazul plangerilor pentru ks pe spot, ks la golden, pk pe spot, pk la golden (pentru bok) si stationare toate screen shot-urile vor fi facute de pe acelasi caracter de joc.
Guest fulgerica112
Posted

Plangerea mea eu zic ca este facuta cat se poate de corecta !

Am poza cu spot (party) chiar daca este acel bk pe spot .... sau este cumva spotul lui si nu stiam eu ?! Sa puna poza singur pe spot si atunci puteti sa-mi dati mie ss !

Ce intreb eu (deja este a 3-a zi cand am ss) ... daca ma duc pe un spot si pleaca fiecare pe rand sa se goleasca (sau din diferite motive) ... acel spot devine al meu ?! Ca din raspunsul lui Diablo asta reiese ! :tiphat:

Posted

mai esti si Asistent Mu ma fulgerica ))))) si tot nu ai invatat regulile =))))

1. ce daca in poza cu spotu era un bk ?? =))))))))))))

2. daca ma duc pe un spot si stau 3 zile si pleaca toti pe rand !!

Pai ma desteptule , daca esti in kalima iti da pk , si daca esti in arena te posteaza pentru stationare !

Guest fulgerica112
Posted

mai esti si Asistent Mu ma fulgerica ))))) si tot nu ai invatat regulile =))))

1. ce daca in poza cu spotu era un bk ?? =))))))))))))

2. daca ma duc pe un spot si stau 3 zile si pleaca toti pe rand !!

Pai ma desteptule , daca esti in kalima iti da pk , si daca esti in arena te posteaza pentru stationare !

1 warn aici ! :tiphat:

Unde vezi tu ca sunt "Asistent Mu" ?! Din cate vad sunt membru !

De regula nu ma obosesc sa raspund la tampenii de genul asta dar sa nu mori ... curios, pentru cultura ta generala pot sta pe un spot phono si sa nu iau pk (ajutat de alte caractere)!

Nu te mai baga aiurea in seama !

Posted

o sa-ti scot si tie suspendul pentru nefondata

tot odata pe viitor ar fi bine sa te abti in a face plangeri, mai ales in cazurile in care nu ii un strict necesar ( un pk, fara a-ti lua spotul... nu e capat de lume), mai ales intr-o situatie in care regulamentul e discutabil

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...