ZealL Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Vand afacerea lotto 6/49 astept oferte:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just.Me Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ai aprobarea de la cel care ti-a aprobat firma ? Daca da , offer 5,000,000$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Pai si cu bilete din seara asta cum ramane?nu mai faci extragere?sau ai preluat-o ca sa o vinzi oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZealL Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Voi face extragere inainte sa vand firma! Mai astept oferte! Da, am aprobare. Va rog, daca nu licitati...nu mai postati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just.Me Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Voi face extragere inainte sa vand firma! Mai astept oferte! Da, am aprobare. Va rog, daca nu licitati...nu mai postati Ok astept raspunsul tau pentru oferta mea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZealL Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Raspunsul il dau cel tarziu maine.Pana atunci mai astept oferte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ofer 6.000.000$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shp4nky Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ofer 7.000.000 $ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raKneT Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ofer 7.500.000 $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZealL Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Firma vanduta lui Raknet Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAdu Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Nu stiu cui i-ai cerut tu voie sa tranzactionezi cu firme, dar: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427863&view=findpost&p=6096386 In concluzie, ca si in cazul lui crazywinn vreau sa ii returnezi banii lui raknet in timp util, adica, cat mai repede cu putinta, altfel vei fi setat pe 0 atat in mana cat si in banca, si eventual vei primi ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZealL Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 Nu stiu cui i-ai cerut tu voie sa tranzactionezi cu firme, dar: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427863&view=findpost&p=6096386 In concluzie, ca si in cazul lui crazywinn vreau sa ii returnezi banii lui raknet in timp util, adica, cat mai repede cu putinta, altfel vei fi setat pe 0 atat in mana cat si in banca, si eventual vei primi ban. Eu nu mai am nici un ban deoarece nu mai joc si am pus un pariu cu ingerul prin care am pierdut toti banii banii i-am dat inainte sa postezi acest verdict( se poate verifica in log ca nu am facut acest lucru intentionat daca asta crezi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAdu Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 A spus perpripiu aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427479&view=findpost&p=6073707 A avut loc si incidentul asta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427846&view=findpost&p=6083906 Eu te-am rugat frumos, si ti-am dat o sansa sa iti rascumperi greseala fata de noi, si fata de raknet... dar daca tu nu vrei, demersul este acelasi. ZealL va fi setat pe 0 in game, atat in mana cat si in banca. + Un ban de 7 zile pentru simplul fapt ca inca, crezi ca ne poti lua in ras, si ca, crezi ca poti sa ne fentezi dupa placul tau. + o sa verific log-urile si daca observ ceva dubios in momentu in care i-ai dat banii lui ingerul_decazut va primi si el aceiasi pedeapsa pentru complicitate. raKneT va ramane fara banii ca sa se invete si el minte si sa inteleaga si sa pricepeti cu totii ca, cluburile nu se vand, iar cele fara activitate vor fi inchise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...