Fabian Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Numele meu în joc: bL4cK_f@Lc0n Numele EXACT celui pe care îl reclam: lady_d Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Avea wanted ,s-a parasutat pe o cladire ,cand am ajuns langa ea ,s-a pus ESC Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu erau Martori: raknet
Iady_d Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 M-am parasutat pe cladire si m-am pus afk . Dupa ce am revenit v-am vazut si am fugit omoranduma... iar murind langa voi am intrat in jail # Vreau si eu poze cand eu ma miscam ... sau cv ## Stateam pur si simplu afk ...
Fabian Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Deci te-am urmarit cu hydra ,te-am doborat ,te-ai parasutat ,cand am venit cu heli dupa tine ,imd te-ai pus esc ,nu am cum sa fac poze la oricare miscare de a ta
Fabian Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Da ,dar ai vazut si tu cat am stat dupa ea/el ? De la si 16 minute la si 24 ,pai daca stam asa dupa fiecare mafiot ...
BAdu Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dar nu trebuie sa stai dupa ea 8 minute. Data viitoare folosesti /report sau dai /w unui asistent in joc. lady_d nu primeste nimic. Closed.