Red. Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 •Numele meu în joc: Red. •Numele EXACT celui pe care îl reclam: Danutzu •Screenshot-uri: •Limbaj + F4 •F4. •Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Limbajul se vede din poze (nu permit sa mi se adreseze asa acest jucator. Si mai ales sa se lege de maicamea.) , si dupa cum se vede acesta a primit knife iar el a dat F4 (ceea ce este interzis in acea zona ) se observa in poze (diferenta de timp + ca vorbea cu mine in timp ce era in F4 ) •Admini care se aflau pe server: - •Martori la producerea evenimentului: Serpico P.S. Nu sunt genul cu posturile , dar daca ma provocati , nu am ce sa fac altceva.
Red. Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 •Numele meu în joc: Red. •Numele EXACT celui pe care îl reclam: Danutzu •Screenshot-uri: •Limbaj + F4 •F4. •Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Limbajul se vede din poze (nu permit sa mi se adreseze asa acest jucator. Si mai ales sa se lege de maicamea.) , si dupa cum se vede acesta a primit knife iar el a dat F4 (ceea ce este interzis in acea zona ) se observa in poze (diferenta de timp + ca vorbea cu mine in timp ce era in F4 ) •Admini care se aflau pe server: - •Martori la producerea evenimentului: Serpico P.S. Nu sunt genul cu posturile , dar daca ma provocati , nu am ce sa fac altceva. Retrag , sa fiu mai bun de Craciun.. dar sper ca Danutzu sa fie mai atent pe viitor cu limbajul , nu suport . Multumesc.
BAdu Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Sa fim cu totii mai buni de craciun. Dar atentie Danutzu o sa tin cont de asta. Daca mai ai vreo abatere de la regulament te asteapta un ban de 30 de zile. Closed la cererea initiatorului.