Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Red.

[Rezolvat] Danutzu - Limbaj + F4 (Pariuri)

Recommended Posts

Posted

•Numele meu în joc: Red.

•Numele EXACT celui pe care îl reclam: Danutzu

•Screenshot-uri:

Limbaj + F4

F4.

•Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Limbajul se vede din poze (nu permit sa mi se adreseze asa acest jucator. Si mai ales sa se lege de maicamea.) , si dupa cum se vede acesta a primit knife iar el a dat F4 (ceea ce este interzis in acea zona ) se observa in poze (diferenta de timp + ca vorbea cu mine in timp ce era in F4 )

•Admini care se aflau pe server: -

•Martori la producerea evenimentului: Serpico

P.S. Nu sunt genul cu posturile , dar daca ma provocati , nu am ce sa fac altceva.

Posted

•Numele meu în joc: Red.

•Numele EXACT celui pe care îl reclam: Danutzu

•Screenshot-uri:

Limbaj + F4

F4.

•Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Limbajul se vede din poze (nu permit sa mi se adreseze asa acest jucator. Si mai ales sa se lege de maicamea.) , si dupa cum se vede acesta a primit knife iar el a dat F4 (ceea ce este interzis in acea zona ) se observa in poze (diferenta de timp + ca vorbea cu mine in timp ce era in F4 )

•Admini care se aflau pe server: -

•Martori la producerea evenimentului: Serpico

P.S. Nu sunt genul cu posturile , dar daca ma provocati , nu am ce sa fac altceva.

Retrag , sa fiu mai bun de Craciun.. dar sper ca Danutzu sa fie mai atent pe viitor cu limbajul , nu suport . Multumesc.

Posted

Sa fim cu totii mai buni de craciun. Dar atentie Danutzu o sa tin cont de asta. Daca mai ai vreo abatere de la regulament te asteapta un ban de 30 de zile.

Closed la cererea initiatorului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...