Eagles Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Va invit duminica la praznic in devias biserica pentru sm lui bili Dau de baut mancare ..Caut preot lautari pentru fericitul eveniment..
Guest AdrIaN-TM Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Va invit duminica la praznic in devias biserica pentru sm lui bili Dau de baut mancare ..Caut preot lautari pentru fericitul eveniment.. cand va lua si pe 99 care il merita eu beau o sticla de wisky da merge si praznicu in devias :))
Guest Interzisa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ma deja esti prea nesimtit. N-o lua personal, dar dupa ce ai lins de la Gunit in jos la dorsala( in speranta ca o sa faca alianta cu tine), mai ai si tupeul asta sa faci "praznic". Uite eu am tupeul sa iti spun sa taci si sa iti vezi locul. :tiphat:
Konvict Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ok. ai mai facut un topic inutil, nu vad ce legatura are cu mu dar in fine, daca dai si joh sau gemstone o sa incerc sa fiu prezent.
Guest AdrIaN-TM Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ma deja esti prea nesimtit. N-o lua personal, dar dupa ce ai lins de la Gunit in jos la dorsala( in speranta ca o sa faca alianta cu tine), mai ai si tupeul asta sa faci "praznic". Uite eu am tupeul sa iti spun sa taci si sa iti vezi locul. :tiphat: Gunit un alt daramat ca si bulion amandoi rup hackurile tu dc le ti apararea ai ceva de la ei ?