Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PiratulJackCelTeribil

KS

Recommended Posts

Posted

infectu nu a facut preluare a dat pk direct se vede si din poza lui cu print pe spot ;) :) si incearca si vanatoare pt a ne da ss :) ;) rog un admin sa nu inchida topicul inca :) voi reveni cu print pe seara :) criminal daca te uiti pe aici pune si printu cu PK

Posted

poza spot:

ks CriminalMG:

ks -SiR-:

woow cata lipsa de fair play. dupa ce ca esti nesimtit mai ai curajul sa si postezi, sper sa iei un suspend destul de mare pentru nesimtirea de care dai dovada.

Posted

chiar daca nu au tot ar trebui sa se ia masuri impotriva ta. dupa ce ca ai fost nesimtit si le-ai dat pk la toti de pe spot, mai ai si curajul sa o arati.

Posted

din print lui cu pk si spot e in 56 si criminal a revenit tot in min 56 ;) stiu pe ce te bazezi dar dn asta sper ca adminii sa si dea seama ca nu e vb de programelu magic si chiar era on are print cu pk dn pacate nu are si numele scris asta nu stia ca e regulamentul modificat :| o sa urcam diseara tot ce aveam :) desi se vede destul de clar cata nesimtire si tupeu au unii

Posted

in poza ta cu print pe spot inca se mai vad wings dw meu si wings la bk ;) nici macar nu ai apucat sa faci print cu spot gol in fine nesimtirea si tupeul tau nu au limita

in regulament zice ca trebuie sa ai print cu spot gol :) dn start plangerea ta nu e OK inca nu disparuse caracterele de le ai dat pk :) inca o data rog adminii sa nu inchida inca topicul .

Posted

complice a fost alh24 altfel nu ar fi putut nici sa dea pk :) nu ma cert cu nimicuri ca tn ca nu am dc :-j

ce complice ma?am intrebat p care spot sa vin sa imi dea pt ^_^

mii de scz Creator,aveam pagina in bara si am deschis-o si am lasat un comment:D

scuzee:D

afk!:D

Posted

Imi permit sa postez, caci fac parte din party-ul macelarit de catre acest copil.

Draga admine, tu chiar nu vezi ca in poza lui cu spotul "singur" sunt aripile la SM + ca sus arata stagiile de pk? Dati-o dracu' de treaba, ca aici deja ne dam in barci cu un regulament cu care incercam sa ne spalam pe maini aiurea.

Vom veni cu pozele. Spotul il avem de cateva zile. Este inadmisibil ce se intampla, sa acceptati acea poza CARE NU ESTE CORECTA! Si Criminal desi nu a scris numele in oras, are mult mai multa relevanta prin poza lui, decat acest individ prin poza cu PK!

O seara buna, venim in curand cu pozele.

Aveti si tupeul sa mintiti in fata. In loc sa recunosti, da, frate, am dat pk, asta e, nu m-am facut nici cu spot. Pentru ce mai postezi copile, nu stiu. De fapt stiu, dar nu sunt genul care sa jignesc.

Posted

Imi permit sa postez, caci fac parte din party-ul macelarit de catre acest copil.

Draga admine, tu chiar nu vezi ca in poza lui cu spotul "singur" sunt aripile la SM + ca sus arata stagiile de pk? Dati-o dracu' de treaba, ca aici deja ne dam in barci cu un regulament cu care incercam sa ne spalam pe maini aiurea.

Vom veni cu pozele. Spotul il avem de cateva zile. Este inadmisibil ce se intampla, sa acceptati acea poza CARE NU ESTE CORECTA! Si Criminal desi nu a scris numele in oras, are mult mai multa relevanta prin poza lui, decat acest individ prin poza cu PK!

O seara buna, venim in curand cu pozele.

Aveti si tupeul sa mintiti in fata. In loc sa recunosti, da, frate, am dat pk, asta e, nu m-am facut nici cu spot. Pentru ce mai postezi copile, nu stiu. De fapt stiu, dar nu sunt genul care sa jignesc.

Are dreptul sa ia spotul prin pk. Macar are o sansa sa nu-ti mai sune afk toolsu. Esti on faci printurile cum scrie la regulament si il postezi, nu esti on aia e se mai intampla. Vai cat plangeti in loc sa aveti poze cu pk. Esti afk ti-o iei, aia e.

Posted

complice a fost alh24 altfel nu ar fi putut nici sa dea pk :) nu ma cert cu nimicuri ca tn ca nu am dc :-j

ce complice ma?am intrebat p care spot sa vin sa imi dea pt ^_^

mii de scz Creator,aveam pagina in bara si am deschis-o si am lasat un comment:D

scuzee:D

afk!:D

glume dastea sa zici cu vrei daca ar verifica log se va veedea ca i ai dat buf nici nu ar putea sa dea mai mult de mis fara buful tau :-j + ca ai venit cu el tot dn greseala :-j cand se trezeste criminal o sa puna poza desi in cazul asta arata singur cum a dat pk fara preluare nimic :) daca nesimtirea lui va fi nepedepsita si tot noi luam ss eu o sa fiu un player mai putin pe link :)

Posted

k, dupa textele astea de victima ai cv poze ? dovezi? cu pk sau alte cele ? posteazale

tu sa taci cu tn nu am ce vb :-j si nu o fac pe victima ca ma doare in el de joc, dar nici nu vreau sa mi fac nervi aiurea :) mai ales ca nici din pozele tale nu poti demonstra macar ca ai facut preluare sau era gol. nimic nu e corect dn postul tau dar pe link ma astept la orice :) cand se trezeste criminal o sa puna print ca doar el era on in momentul pk`lui .

Posted

k, dupa textele astea de victima ai cv poze ? dovezi? cu pk sau alte cele ? posteazale

tu sa taci cu tn nu am ce vb :-j si nu o fac pe victima ca ma doare in el de joc, dar nici nu vreau sa mi fac nervi aiurea :) mai ales ca nici din pozele tale nu poti demonstra macar ca ai facut preluare sau era gol. nimic nu e corect dn postul tau dar pe link ma astept la orice :) cand se trezeste criminal o sa puna print ca doar el era on in momentul pk`lui .

Poza cu party-ul : http://imageshack.us/photo/my-images/849/screen112721540001.jpg/

Poza cu Pk : http://imageshack.us/photo/my-images/855/screen112812550000.jpg/

Posted

vezi ca nu sunt bune pozele dupa ce a dat sw nu a mai facut poza cu spotul :) poza cu pkul are numarul 0000 + ca ii mai lipseste o poza in oras cu numele meu, ori sunt reguli ptr toata lumea ori numa ptr o parte din srv

da poza ta cu print cu spotul e dupa regulament? eu nu cred ;) sunt uimit cat tupeu si nesimtire poti avea in tine ai dat pk cu ajutorul lu alh24 se vede si in printul tau ca a fost complicea ta nu ai print singur pe spot inca se mai vad wings noastre pe jos ai dat pk in min 46 in 46 a revenit pe spot :) ai postat doar ca sa ne dai suspend pt ca stiai 100% ca nu ai facut preluare si nu aveai drept pe spot ;) ai zis daca e sa ei ss erai fericit ca o sa luam noi nesimtire mai mare ca a ta si ca a lu alh24 nu exista se mai da si calugarita pe aici ca ea nu stie nimic cand se vede si in chat tau ca i ai zis sa ramana mai sus ca sa ti dea buf si tu sa dai pk .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...