TwIIIsT Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Numele meu în joc:TwIsT Numele EXACT celui pe care îl reclam:TheOne Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):ma ameninta cu /quitfaction se vede ce scrie in screenshooturi Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):old_man Martori:nu
TheOne Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Numele meu în joc:TwIsT Numele EXACT celui pe care îl reclam:TheOne Screenshot-uri: http://img821.imageshack.us/img821/8076/samp073uq.png http://img72.imageshack.us/img72/6058/samp074zg.png Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):ma ameninta cu /quitfaction se vede ce scrie in screenshooturi Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):old_man Martori:nu In primul rand asta nu e amenintare cu /quitfaction, iar in al 2-lea rand ti-am explicat o data ca o sa vorbesc cu Dessire despre ceea ce faci tu ( tu ai impresia ca Factiunea Smurd e o mafie/gang si iesi la "kill")...nu ai inteles de prima data...apoi ai venit iar sa ma omori...si ti-am zis ce scrie in ss-urile tale. // Eu nu te-am atacat, poate colegii mei, iar in alta ordine de idei asta e treaba noastra sa cerem taxe de protectie, sa vindem arme, sa vindem droguri, etc... pe cand treaba ta este sa ajuti playerii cu HP si nimic altceva, iar in cazul care esti atacat se te aperi nu sa ataci tu Regulament intern SMURD 1. Reguli privind desfasurarea actiunilor ca medic: ? orice rank mai mare trebuie ascultat si respectat. ? nu aveti voie sa faceti deathmatch. ? nu aveti voie sa detineti job-uri ilegale. ? departamentul primeste heal gratis. ? elicopterul se foloseste doar atunci cand pacientul este departe si nu se poate ajunge la el. 2. Reguli privind comportamentul angajatiolor SMURD: ? nu aveti voie sa va jigniti colegii, cat si jucatorii folosind un limbaj vulgar. ? nu aveti voie sa raspundeti rautacios pe "/d", sau sa va cerati. ? atunci cand departamanetul (/d) are nevoie de ajutor, sunteti obligati sa ii ajutati. 3. Preturi heal: ? pretul MAXIM pentru heal este 5.000$ Uite si raspunsul pentru "Taxa de protectie" In acest topic veti posta activitatea voastra dupa modelul de mai jos. Fiind o mafie activitatea noastra nu sta doar in ore jucate si omorat excesiv rivali, aveti mai multe posibilitati de a va arata activitatea, in functie de care veti primi rank si prime. Activitatea voastra va depinde in functie si de rank. Rank 1 - Prima: 4.000$ Rank 2 - Prima: 6.000$ Rank 3 - Prima: 8.000$ Rank 4 - Pentru a promova trebuie sa ii ajutati pe cei de rank 5 la organizat activitati / war-uri ( la toate la care sunteti on ) si daca nu sunt ei on organizati voi - Prima: 10.000$ Rank 5 - Prima: 12.000$ # la rank 4 pentru a avansa va mai avea loc si un concurs suprezia pentru cei ce respecta activitatea ca sa poata promova # primele vor fi variate in functie de activitate, daca nu respectati minimul nu primiti iar daca activitate este buna veti primi mai mult # daca nu indepliniti cerintle minime nu veti avea sanse nici la rank up Cum puteti obtine puncte: - Un rival omorat: 2p grove/dnb, 3p triade - Un cop omorat: 5.5p - Un rival in tie si cu o taxa de eliberare mai mare de 2k: 4p - Taxa de protecte (3k$+): 4p - Un player de pe blacklist omorat: 2.5p - Participarea la un war: 7p - 1 ora jucata: 1p (se observa din diferenta de stats) - Veti mai primi puncte si pentru activitatile organizate de mine sau Vicentzo in joc sau pe forum - Un knife vandut: 0.25p - Un deagle/shotgun/sdpistol vandut: 1.5p - Un ak47 vandut: 4p (doar daca respecta pretul minim) - O misiune organizata de un rank5+: 10p - 1k mats vandut (cu pretul minim): 0.2p - 10k mats la sfarsitul saptamanii date mie pentru a le strange pentru war: 17.5p - 1k drugs facut: 40p (trebuie sa faceti ss la fiecare 20g depuse) - 20g drugs vandute: 2.5p - 99g drugs 15p # atentie, nu se puncteaza daca vinteti in cadrul factiunii deoarece nu vreau sa vad ca va cereti bani intre voi pentru servicii dar nici sa abuzati de bunatatea colegilor (te ajuta, il ajuti cand poti) Preturi arme/droguri: (pretul minim cu care vom vinde noi armele sau drogurile) - Un knife: 2.000$ - Un deagle: 5.500$ - Un shotgun: 6.500$ - Un sd pistol: 4.000$ - Un ak47: 13.000$ - 1k mats: 20.000$ - 20g drugs: 20.000$ - 99g drugs: 120.000$ (puteti vinde doar cu ajutorul meu momentan cantitati peste 20g, daca aveti o tranzactie de cantitati mai mari ma cautati pe mine sau pe vicentzo) # in cazul unui war le vom face aliatilor o reducere de 30%, asta daca vor sa cumpre de la noi # din ce veti vinde voi voi opri 5-10% pentru a cumpara materiale special pentru war-uri sau puteti aduna direct mats ca sa avem cu ce face war-uri mai spectaculoase.
TwIIIsT Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Este adevarat SMURD nu e mafie dar de fiercare data cand vin la pariuri tu si colegi tai va luati de noi(cei din SMURD) fara niciun motiv!! cica TAXA DE PROTECTIE.
Dragos Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ati inceput sa faceti tot felul de plangeri ciudate. :| Ce amenintare e aia? Ce este intre voi,rezolvati pe server! Daca nu stii ce inseamna "taxa de protectie" - use google ! TheOne nu primeste nimic.