Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ArianBeast

ca fapt divers

Recommended Posts

Guest ArianBeast
Posted

Buna seara. Nu am inteles unde este atitudinea fata de gm. http://i.picoodle.com/30eislps. Deci voi sunteti la fel ca senatorii si deputatii, atata timp cat sunteti in functii, aveti imunitate.

Am o intrebare. Daca vin si am tentativa de talharie asupra ta(sa iti iau spotu, preluare ,d/c) si dupa mine vine follyc care are tentativa de talharie asupra noastra(imi deranjeaza preluarea si posibil preluarea spotului sau d/c, iar tie sa iti dea d/c, sa iti strice exp-ul sau sa iti ia spotu), ce se intampla, sunt acuzat de tentativa de talharie doar eu sau amandoi?

Nu ma deranjeaza ss-ul, puteti sa-mi dati si 99, 99 am luat pe elfa din cauza cuiva din guild(nu am facut revaluare, plangere sau ceva, sa fie sanatoasa, merg mai departe), ma deranjeaza atitudinea ca ne luati peste picior. Mai spuneti de noi(player-ii) ca suntem sensibil, dar cu parere de rau va spun, ca ne-ati intrecut.

P.S. caracteru din joc Redemption(sau Redeption) de ce nu ia ss?

O seara placuta va doresc si un weekend relaxant. bananadance2.gifoccasion14.gif

P.P.S in caz ca imi dati 98 / 99, va rog sa ma lasati cateva minute sa dau ce am pe char-uri / conturi celor saracuti. Multumesc.

Guest ArianBeast
Posted

Salutare.tiphat.gif ss pe ARIAN corect, nu am ce sa contesc, ca nu am cum sa dovedesc, dar, iau d/c doar daca pica curentu, rds sau serveru. Dupa ce am avut o mica problema cu follyc, iau d/c de 4 ori in 5 min. Dupa ce a iesit, nu am luat d/c pana la ora actuala si blonda din mine a tras o concluzie. pumn.gif

Aici e link-ul.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427993

O zi placuta.

Posted

Atitudinea rezulta din felul in care i te-ai adresat. Adminii pot sa iti 'deranjeze' oricand o preluare daca o fac exercitandu-si atributiile de GM.

Suspendul mi se pare corect

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...