Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

_uNu_

Reevaluare

Recommended Posts

http://i.picoodle.com/30eislps

"eu sunt pe 4 char-uri"?

si? poate era pe unu arian delice alkaline etc .. dar nu mai conteaza .. eu eram pe mercur ca am dat rr si imi place sa stau lot cu sm`ul si am ramas pe el .. :)

Edit:

Nu te supara rede .. nu ma lua in nume de rau .. ss`ul nu era meritat pe mercur .. da, arian a exagerat .. a scos niste cuvinte care nu isi aveau locul potrivit.. chiar dak si ala e mare :) .. dar MERCUR chiar nu trebe suspendat ..

Edit iar ..

Eagles duel la holder in timpul raziei

http://i.picoodle.com/b60islq8

http://i.picoodle.com/a24islq9

Pe el ai uitat !!

Multumesc :)

Link to comment
Share on other sites

Guest ArianBeast

Buna seara. tiphat.gif Multumesc celor care incearca sa ma ajute. Mihai, stii f bine ca nu imi place 1 lucru, sa mint sau sa fiu mintit. Doar eu sunt pe ARIAN si MERCUR. Imi cer scz ca ma repet, nu ss-ul ma deranjeaza, ci atitudinea adminilor. Daca s-a ajuns sa se dea ss ptr "saracie" si "poate ai treaba si te retin" si se incurajeaza vanatoarea, atunci e f grava situatia.

Link to comment
Share on other sites

Din ce inteleg nu s-a dat sens pentru cuvintele ca atare, ci pentru atitudine. Mai mult, s-a dat minimum de zile suspend.

Nu asta e modul in care ar trebui sa va adresati unui admin. Poate si ca simplu jucator ai putea fi deranjat de o atitudine similara, iar ca admin, cred ca ar fi aiurea daca s-ar accepta ca toti jucatorii de pe toate spoturile sa se adreseze asa la o razie,

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...