Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

executor

ks la gold

Recommended Posts

Posted

In cel care am dat eu este al 2-lea golden, nu am facut print pentru ca am vazut ca era el acolo..dar se vede ca in primul print sunt 2 goldeni iar in al 2-lea print sunt eu cand omor unul din cei doi.

Posted

In cel care am dat eu este al 2-lea golden, nu am facut print pentru ca am vazut ca era el acolo..dar se vede ca in primul print sunt 2 goldeni iar in al 2-lea print sunt eu cand omor unul din cei doi.

si marmota ce facea in timpu asta?

Posted

Din exp-ul luat de el eu inteleg ca a omorat primul golden si dupa aceea a dat in al 2-lea care a fost omorat de tine.

Ai nevoie de o poza care sa dovedeasca ca erai acolo cand erau ambii goldeni.

Posted

Din exp-ul luat de el eu inteleg ca a omorat primul golden si dupa aceea a dat in al 2-lea care a fost omorat de tine.

Ai nevoie de o poza care sa dovedeasca ca erai acolo cand erau ambii goldeni.

Nu am, nu am crezut ca o sa ma posteze pentru asa ceva,e lipsa de fairplay asta este, posti da suspend si inchide topicul.

Posted

Se pare ca toti se iau dupa SoulMaster , numai exista omenie, acum ca nu am print sa demonstrez ca am luat fiecare bokul lui, imi cere iteme, bokuri sa retraga.

http://www.imagebam.com/image/dbae02161421730

Imi accet suspendul, dar sper sa fie si el sanctionat ca data viitoare sa nu mai ceara foloase pentru a retrage unele plangeri.

O seara placuta in continuare :tiphat:

Posted

bai n-am vazut asa ceva ,cat vrajeala cata prosteala omggggg. Da cum naiba sa omor eu vre-un golden cand am luat doar 1500 si 3000 exp sau cat era acolo . De unde si pana unde un golden i-mi da 3k exp ?:)))) doamne , iar ma cert cu voi :))

PS: si de unde si pana unde se vorbeste de `cine a omorat goldenul` cand omu` face ks la goldenul meu :)) :-j

ss la neimplicati se mai practica? ca am pierdut sirul

Posted

12. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile

- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile

Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (Print in care este singur cu goldenul). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul.

Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul).

NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!

Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan.

Posted

12. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile

- A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile

Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (Print in care este singur cu goldenul). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul.

Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul).

NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!

Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan.

Esti prost? cn ti-a zis ca vroiam eu 2 goldeni? EU VROIAM SA`MI LASE 1 !! ce nabi :)) nici nu stiu regulamentul si se cred avocatii poporului.:-j

Posted

Scuze ca ma bag, dar in primul post, executor a 'specificat' :

"Si specific ca nesatulul a dat in amandoi goldeni (se vede in colt sus ce exp mic am luat) . Putea nesimtitu sa-mi lase macar 1 golden."

Posted

"Si specific ca nesatulul a dat in amandoi goldeni (se vede in colt sus ce exp mic am luat) . Putea nesimtitu sa-mi lase macar 1 golden."

Se vede ca unu l-a omorat si cel de-al 2-lea xp apare din cauza ca a facut ks si la goldenul meu, daca nu stiti nu va mai bagati.

Posted

Se vede ca unu l-a omorat si cel de-al 2-lea xp apare din cauza ca a facut ks si la goldenul meu, daca nu stiti nu va mai bagati.

nu te supara.. ma tot uit la topicul astta.. si ma abtin sa postez... imi risc cele 5 zile dee ss pentru warn..dar tu ESTI PROST?

el ia 3k si 1k500 si tu zici ca a omorat un golden? cand un golden da 9k MINIM? :crazy:

P.S blackWizz ... te-a apucat foamea de cand te-ai rr-it. la inceputu db'ului mielusel erai .$@Lu7!

EDIT ma refer mielusel ca erai lapte si miere. nu erai cu ks la golden cu pk inainte de invazie. daca tu m-ai uitat nu inseamna ca te-ai uitat si eu... daca intr'un joc te-ai schimbat imediat cum ai luat cateva rr.. da in RL daca iti pica din cer 100 de mil euro.. nu vraeu sa imi imaginez cum i-ai trata pe restu.. saracule:-j (sarac la caracter.. nu ca nu ai bani. nu ma intereseaza situatia ta financiara)

Posted

nu te supara.. ma tot uit la topicul astta.. si ma abtin sa postez... imi risc cele 5 zile dee ss pentru warn..dar tu ESTI PROST?

el ia 3k si 1k500 si tu zici ca a omorat un golden? cand un golden da 9k MINIM? :crazy:

P.S blackWizz ... te-a apucat foamea de cand te-ai rr-it. la inceputu db'ului mielusel erai .$@Lu7!

Tu cred ca ai dat un post pentru +1,dar eu la inceputul db-ului am stat numai la party pana am crescut, nu mai vorbi fara sa stii, totusi warn upla neimplicati si am spus mai sus daca nu vedeti ca IMI ACCEPT SUSPENDUL,astept pe cineva sa inchida, dar sa se uite la poza care am postat-o unde executor imi cere iteme bok pentru a retrage. Vanatoarea si santajul este jocul de MU in adevaratul sens al cuvantului in acest moment. O zi buna sa aveti!

Posted

Sa ajuns rau daca se trage atata timp matza de coada pentru ks la goldeni :)) amin

PS : alabala numai abera frate.

buna ziua ,

nu va cunosc pe niciunu , dar executor tu ai luat exp din ambii goldeni , deci a facut si tu ks .

blakWizz trebuia sa impartiti bok-urile daca ai rr mai multe si ai dat mai mare dmg-ul .

:tiphat:

Posted

Sa ajuns rau daca se trage atata timp matza de coada pentru ks la goldeni :)) amin

buna ziua ,

nu va cunosc pe niciunu , dar executor tu ai luat exp din ambii goldeni , deci a facut si tu ks .

blakWizz trebuia sa impartiti bok-urile daca ai rr mai multe si ai dat mai mare dmg-ul .

mai nici eu nu te cunosc dar bubui si tu. cum sa fac eu ks la goldenul meu :)) omfg

Posted

buna ziua ,

mai nici eu nu te cunosc dar bubui si tu. cum sa fac eu ks la goldenul meu :)) omfg

bubui ????

mai flacaule , nu te-am jignit , dar tu esti ala de - bubuie- , daca 1 golden e al tau si 1 al lui blackWizz si tu iei exp din doi goldeni !!!!!!!!!!

ce inseamna BUBUITULE ??

Posted

executor,mai du`te drq cu goldenii tai ma nepot ...esti atat de mort dupa bok incat ai fi in stare sa`ti cresti un +5 acasa

Posted

executor,mai du`te drq cu goldenii tai ma nepot ...esti atat de mort dupa bok incat ai fi in stare sa`ti cresti un +5 acasa

uitete`n jur. abia m -am apucat de +5

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...