Bic Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Numele meu în joc: Bic Numele EXACT celui pe care îl reclam: Nicky Screenshot-uri: http://img406.imageshack.us/img406/9016/samp988g.png Descriere a situatiei: Era in elicopter cu old_man, cand a inceput sa scoata fum a dat /q Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): old_man Martori: old_man
nicky_street Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 pacat ca nu am poza, am zis ca ies de tot si revin in 30 de minute, nici nu aveam bani pe mine, nu aveam nimic, in plus nici nu eram in hely !! eram jos nu mai mintii vanatorule !
Bic Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Daca poate sa posteze si old_man ar fi bine. De fiecare data cand ai bani la tine dai /q, am sa rog colegii sa urce niste poze
nicky_street Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 conteaza reclamatia asta nu alte poze... alte poze in alta reclamatie!
BAdu Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Bic si restu, luati aminte, cererea de invitare a altor martori / jucatori este facuta doar de moderatorul ce rezolva plangerea. Nu ii mai invitati voi cum vreti ca se vor alege doar cu sanctiuni. Cat despre plangere, poza asta nu ma ajuta cu nimic. Daca mai ai alte poze, sau are old_man vreuna, va rog sa ma contactati pe pm. Dovezi insuficiente. Closed.