Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdrlaN

reevaluare \/is bataie de joc

Recommended Posts

Posted

Rog acest topic sa nu se inchida s-au sa fie mutat, Kitte eu inteleg ca t3eo ti coleg de alianta ( Bad^Boys) mai exact BM si prieten de pe 97D dar cum sa zici ca eu falsific dovezi ? chiar iti ba-ti joc de mine? am sa pun filmu neeconvertit din cauza rezolutie se vede miscat in inventory in film vreau ca Odyzeus sau IceMan sa raspunda aci dupa ce voi pune filmu neconvertit unde se va vedea inventory clar si nemiscat si vreau sa vad daca vei pati ceva Kitte pentru aceasta bataie de joc

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427896

Posted

Rog acest topic sa nu se inchida s-au sa fie mutat Kitte eu inteleg ca t3eo ti coleg de alianta ( Bad^Boys) mai exact BM si prieten de pe 97D dar cum sa zici ca eu falsific dovezi ? chiar iti ba-ti joc de mine? am sa pun filmu neeconvertit din cauza rezolutie se vede miscat in inventory in film vreau ca Odyzeus sau IceMan sa raspunda aci dupa ce voi pune filmu neconvertit unde se va vedea inventory clar si nemiscat si vreau sa vad daca vei pati ceva Kitte pentru aceasta bataie de joc

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427896

ai gresit topicul unde se pu reevaluare.

vezi ca trebuia sa postezi la topicu banati nu la plangeri.

Posted

Kitte ce anume a falsificat?:)

daca ai luat-o pe cea cu zenul nu tine:)

in prima poza are 55.189.868 zen

apoi in ultimul print are 55.189.868 zen

iar diferentza dintre ele este de 5min

deci zenul care dispare nu -a luat el:)

poti revoca ss si baga bonus ptr inducere eroare:)

Posted

Rog sa nu se inchida topicu voi reveni cu filmu original care are 2.6 GB neconvertit dupa ce il hostez pe un site unde se va vedea adevaru

Posted

Kitte ce anume a falsificat?:)

daca ai luat-o pe cea cu zenul nu tine:)

in prima poza are 55.189.868 zen

apoi in ultimul print are 55.189.868 zen

iar diferentza dintre ele este de 5min

deci zenul care dispare nu -a luat el:)

poti revoca ss si baga bonus ptr inducere eroare:)

in afara de poze te-ai uitat si la film?

Posted

Terminati cu spam-ul, astept filmuletul.

ija as dori un site de uploadare fisiere video de peste 2.6 GB eu til pot trimite prin email prin filebox atat am putut gasi eu ... acu m-ai incerc sal convertesc cu alt converter ca problema aci sta e devina convertorulu ce il folosesc

PS as dorii la toti bagatorii de seama warn

Posted

Degeaba te agiti:

Filmuletu arata cum \/is culege zenu si printurile sunt editate.

Asa ca nu mai cauta site de upload fisiere mari, fiindca singur te-ai dat de gol.

Probabil, ne crezi prosti, dar chiori nu suntem. Spor la suspend, meritat si daca tot ai facut reevalauare si ai aratat si aici nesimtire, poate ti-l maresc la 99. :tiphat:

Noapte buna.

Posted

vis, atat timp cat filmuletul nu are peste 15 minute, il poti uploada linistit pe youtube (asta daca nu ti-ai activat contul prin intermediul telefonului) indiferent de cat ocupa. no warn, doar doresc sa ajut

Posted

Poftim -ija- filmuletu convertit cu alt converter devina a fost converteru meu care ia stricat partea tehnica(vizuala) si daia parea ca sar misca zenu (schimba)in inventory:

https://rapidshare.com/files/1154236976/DOVADA.avi

doresc toti adminii (in special Kitte ) sa-l ie-ie sa se uite si toti copii care m-au acuzat de falsificari

Plus l-am pus si pe net gen youtube

http://www.vplay.ro/watch/bafhmdib/

ce dovezi s-a mai aduc ca a fost o eroare de converter ? si defapt t3eo rupea auto picku... si in film si in poze este de la inceput pana la sfarsit acelasi zen :55.189.868 + uitativa ce sume pica pe jos doar odata daca luam se facea automat 55 de milioane si 200

printurile din film :

Posted

Degeaba te agiti:

Asa ca nu mai cauta site de upload fisiere mari, fiindca singur te-ai dat de gol.

Probabil, ne crezi prosti, dar chiori nu suntem. Spor la suspend, meritat si daca tot ai facut reevalauare si ai aratat si aici nesimtire, poate ti-l maresc la 99. :tiphat:

Noapte buna.

in ce calitate vb ?

Un user normal pe forum nu poate sa dea 99?

Iar un warn tie ar fii bine meritat ne dam toti admini moderatorii ?

Iar daca esti kytte cer sa ti se dea ban pe contul clona cum primim toti ca tu nu esti mai presus ca noi.

Posted

ADY, ai scuzele mele pentru acele acuze, asa se vedea din primul flimulet.

:tiphat:

in ce calitate vb ?

Iar daca esti kytte cer sa ti se dea ban pe contul clona cum primim toti ca tu nu esti mai presus ca noi.

Ma refeream la moderatori, nu la persoana mea, nu mai interpretati ce cititi.

Degeaba te agiti:

Probabil, ne crezi prosti, dar chiori nu suntem. Spor la suspend, meritat si daca tot ai facut reevalauare si ai aratat si aici nesimtire, poate ti-l maresc la 99. [Aici era vorba de moderatori, nu de mine, lol] :tiphat:

Noapte buna.

My bad, e interpretabila fraza...

Posted

ADY, ai scuzele mele pentru acele acuze, asa se vedea din primul flimulet.

:tiphat:

in ce calitate vb ?

Ma refeream la moderatori, nu la persoana mea, nu mai interpretati ce cititi.

Degeaba te agiti:

Probabil, ne crezi prosti, dar chiori nu suntem. Spor la suspend, meritat si daca tot ai facut reevalauare si ai aratat si aici nesimtire, poate ti-l maresc la 99. [Aici era vorba de moderatori, nu de mine, lol] :tiphat:

Noapte buna.

My bad, e interpretabila fraza...

Cea mai mare minciuna din viatza mea :)))))))))))))))) Cand ai vaz ca se cere ban pt cont clona acuma ai schimbato si era vorba la moderatori =)))))))) Nu tie rushine ? Ai o functie pe serveru asta si iti bati joc de parca toti am fi prosti .....daca nu te descurci lasane. Cum sa revoci un ss cand redemption l-a dat ? Da crezi ca omul ala l-a dat degeaba ? Stii tu mai bine ca el ?

Posted

Sa numai existe discuti de astea va rog cand faceti o plangere (Filmulet) acesta sa fie clar ( vizibil) si la obiect pentru toata lumea :tiphat: . Primul filmulet era dubios si vedeti unde sa ajuns ...

Va Multumesc

Posted

Sa numai existe discuti de astea va rog cand faceti o plangere (Filmulet) acesta sa fie clar ( vizibil) si la obiect pentru toata lumea :tiphat: . Primul filmulet era dubios si vedeti unde sa ajuns ...

Va Multumesc

era simplu sa bage printul in photoshop si vedea daca a fost editat:)

Posted

Spor la suspend, meritat si daca tot ai facut reevalauare si ai aratat si aici nesimtire, poate ti-l maresc la 99.

Mai mare (EDIT)decat Kitte nu a vazut lumea pe serverul linkmania ;)

doamne Kitte de ce ai scos suspendul dela ala ? si din ce motiv ai dat ss la Vis 98 ? a da am scris deja...EDIT....

DACA NU VEZI BINE SA`TI IEI OCHILARI ... ;)

TU AI MERITA SA IEI SS 99 ZILE + sa nu mai ai MODERATOR

TooLdecK here ;) tiphat.gif

20 de zile pauza pentru jigniri admin

Posted

Am si eu o singura intrebare referitor la aceasta problema.

Exista poze , exista un film,dar apare un mare semn de intrebare: de ce in film tot zenul si toate itemele de pe jos se vad clar,au aceeasi rezolutie, dar zen-ul celui care a postat ( din inventory ) este neclar,in ceata?

As dori si eu o "simpla" lamurire din punct de vedere tehnic cum se poate ca totul sa fie la aceeasi rezolutie, mai putin un simplu amanunt atat de important pentru luarea unei decizii corecte?

Astept si eu un "simplu" raspuns doar din partea celor care sunt avizati si care pot sa dea o "simpla" explicatie tehnica referitoare la "bugul" din filmarea postata.

Multumesc

Problema vine de la programul cu care a fost convertit filmul. Culoarea rosie si cea gri/neagra nu se impaca prea mult la rezolutii mai proaste si anume se mananca intre ele. De aceea rosul se vede atat de putin si blurat.

Posted

Am si eu o singura intrebare referitor la aceasta problema.

Exista poze , exista un film,dar apare un mare semn de intrebare: de ce in film tot zenul si toate itemele de pe jos se vad clar,au aceeasi rezolutie, dar zen-ul celui care a postat ( din inventory ) este neclar,in ceata?

As dori si eu o "simpla" lamurire din punct de vedere tehnic cum se poate ca totul sa fie la aceeasi rezolutie, mai putin un simplu amanunt atat de important pentru luarea unei decizii corecte?

Astept si eu un "simplu" raspuns doar din partea celor care sunt avizati si care pot sa dea o "simpla" explicatie tehnica referitoare la "bugul" din filmarea postata.

Multumesc

http://www.vplay.ro/watch/bafhmdib/

e destul de clar:)

Posted

acuma toata lumea care a luat ban pentru macro de la rede va cere revaluarea filmului considerand ca rede a gresit precum in cazul lui teo :))))

kitte creand un precedent periculos :)))

Posted

Da,asa e, ai dreptate. E foarte clar ca am nevoie de ochelari sa descifrez "umbra" care acopera doar ZEN-ul din inventory.

Mare om,mare caracter

Inca astept raspunsul din partea celor avizati.

Multumesc

Posted

iar daca filmul este oprit din cand in cand se vede cum mouse-ul se transforma in palma care culege de pe jos

in nici unul dintre cele 2 filme zenii din inventory sunt in ceatza iar in poze se vad extraordinar de clar... de ce oare?.. ca sa numai spunem de marimea fontului de la zenii de pe jos care zic eu e cam aceeasi cu cea a fontului folosit la zenii din inventory care se vad foarte in ceatza, si alt aspect de ce se vede in ceatza in primul film zenul si se misca iar daca te uiti foarte atente la el cand opresti un cadru se vad de fapt 60 milioane + in loc de 50 milioane +....?

raspunde-mi daca poti pentru ca asta nu e de la codarea filmului, ceatza aia de la zeni si numai de la zeni nu apare de la codare ca sa il faci tu mai mic sa intre pe site.... daca era de la codare era la tot filmul nu doar la zeni, totul trebuia sa se vada in ceatza ceea ce nu este cazul...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...