Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest mathy

pentru rede si follyc

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427847

Rede ce asa rpd cu ss , tine-ai neaparat sa ma vezi banat ? unde este adresata in acesta plangere vreo jignire la adresa unui GM? aratati-mi si mie unde si in ce fel a gandit-o si tu si el ? Stiu ca nu o sa scoateti ss-ul pt ca ar fii sub demnitatea voastra de ZEII si dupa cum vedeti eu nu va tzuc in dos va spun pe fata ce am de zis .iar intr-o tara democrata dreptul al opinie este permis dar aici in comunizm este interzis .am inteles ca ,cu zeii nu te pui chiar daca ai dreptate , voi ati dus servarul in rapa nu noi .

si 40 zile pt ce pe forum sa-mi inchideti gura , so what imi fac 100 de conturi pe forum sa va spun de fiecare data ce am de zis ce este gresit in limbajul meu sau va simtiti pe undeva prin discutiile mele ? de cand RDS-ul umbla pe la sate toti ati devenit admini si moderatorii si va faceti legea dupa bunul plac ca in comunism .si rede eu stiu de cand ai ceva cu mine si tu stii bine dar sa nu spalam rufele aici daca ai ceva de spus zi-mi pe mes oriunde daca inca te mai doare ca nu ai luat ce aveam eu .

Posted

Rede ce asa rpd cu ss , tine-ai neaparat sa ma vezi banat ? unde este adresata in acesta plangere vreo jignire la adresa unui GM? aratati-mi si mie unde si in ce fel a gandit-o si tu si el ? Stiu ca nu o sa scoateti ss-ul pt ca ar fii sub demnitatea voastra de ZEII si dupa cum vedeti eu nu va tzuc in dos va spun pe fata ce am de zis .iar intr-o tara democrata dreptul al opinie este permis dar aici in comunizm este interzis .am inteles ca ,cu zeii nu te pui chiar daca ai dreptate , voi ati dus servarul in rapa nu noi .

Si tu Zeu mai mic, care esti, cum dintre toti cei care erau on la acea ora te-ai gasit sa faci eventul de cacat si sa faca alte treburi. Mai traci dracu de semi zeu ca iti explodeaza cosurile...

Posted

:coffee: cum sa dai suspend pentru asa ceva? Era un comentariu vizavi de eventul in sine, nu s-a adresat in niciun fel adminului.

Daca vrei parerea mea, esti prea sensibil follyc. :)

Posted

eu zic ca ai scapat ieftin limbaj prescurtat ai luat 10 zile daca luai pentru atitudine fatza de un gm erau vreo 20

Rede tia da foarte putin lance iti dadea dublu :))))

Posted

si 40 zile pt ce pe forum sa-mi inchideti gura , so what imi fac 100 de conturi pe forum sa va spun de fiecare data ce am de zis ce este gresit in limbajul meu sau va simtiti pe undeva prin discutiile mele ? de cand RDS-ul umbla pe la sate toti ati devenit admini si moderatorii si va faceti legea dupa bunul plac ca in comunism .si rede eu stiu de cand ai ceva cu mine si tu stii bine dar sa nu spalam rufele aici daca ai ceva de spus zi-mi pe mes oriunde daca inca te mai doare ca nu ai luat ce aveam eu .

Ar trebui sa ii dublati suspendul in game,si permanent pe forum pentru atitudinea care o are asupra moderatorilor si cont clona! :violent:

Posted

taiatii capu :bananadance2: sting poate il vrei tu ?si o ceapa pt tine, ss dat aiurea la ambitie sa ne arare ca sunt zeii de pomana . si cont clona wow ce crima , pai mi-a luat dreptu la aparare pt ce pt nimic 40 zile pt niste adevaruri.

Posted

taiatii capu :bananadance2: sting poate il vrei tu ?si o ceapa pt tine, ss dat aiurea la ambitie sa ne arare ca sunt zeii de pomana . si cont clona wow ce crima , pai mi-a luat dreptu la aparare pt ce pt nimic 40 zile pt niste adevaruri.

si cont clona de unde pana unde celalalt cont era "mathayus" asta este "mathy" nu este una si aceasi ii lipseste cateva litere deci nu este clona , prin definitie ceea ce este greu pt multi sa inteleaga clona insemna - indentic , dar aici vb de niste cuvinte(nick-name) asemnatoare , deci printr-o decizie corecta va informez ca nu este clona , dar prea greu deja v-am bagat in ceata pe toti comentatori , un ss si lui STING ca nu este implicat d.nilor zei , macar sa fim corectii , vrajeala cu rusinea si corectitudinea din partea voastra.sunt satul din 2005 va vad miscarile dupa bunul plac , nu ma mira cand inca vad ca mai sunt unii care va pupa in dos. ss si pe asta ca iar v-am jignit dupa parerea voastra.

P.S SI sa va mai spun ceva , d'nilor zei daca vreti respect pe joc si pe forum invatati sa respectati jucatori si apoi sa aveti pretentii de asa ceva "pestele se impute de la cap nu de la coada"

Posted

si cont clona de unde pana unde celalalt cont era "mathayus" asta este "mathy" nu este una si aceasi ii lipseste cateva litere deci nu este clona , prin definitie ceea ce este greu pt multi sa inteleaga clona insemna - indentic , dar aici vb de niste cuvinte(nick-name) asemnatoare , deci printr-o decizie corecta va informez ca nu este clona , dar prea greu deja v-am bagat in ceata pe toti comentatori , un ss si lui STING ca nu este implicat d.nilor zei , macar sa fim corectii , vrajeala cu rusinea si corectitudinea din partea voastra.sunt satul din 2005 va vad miscarile dupa bunul plac , nu ma mira cand inca vad ca mai sunt unii care va pupa in dos. ss si pe asta ca iar v-am jignit dupa parerea voastra.

P.S SI sa va mai spun ceva , d'nilor zei daca vreti respect pe joc si pe forum invatati sa respectati jucatori si apoi sa aveti pretentii de asa ceva "pestele se impute de la cap nu de la coada"

Pai Semi Zeule, sti de ce se impute de la cap? Afla si ai sa vezi de ce ei sunt Zei... cu cei ca tine ma refer

Posted

Cum sa vorbesti asa ma cu un GM? Frate, stiai din start ca e F&T, trebuia sa stai pe spot daca nu-ti convine.

Mai nou esti micul revolutionar sa mor io, daca nu-ti convine serverul, i-ati jucariile si pleaca, sunt destui figuranti ca tine sa-ti ieie locul.

Cat despre conturi clona, daca nu stii, taci, conturile clona=conturi folosite de aceasi persoana, acelasi IP, nu are legatura numele. Teoretic daca nu ai avea cont clona ai sta 40 zile pe tusa si nu ai putea posta pe forum. Atunci ai avea grija sa nu iei warn/suspend pe cont.

Prin regulament se interzice crearea de conturi clona si se pedepseste cu suspend permanent pe forum.

Cat despre SS-ul acordat, chiar nu observi ca nu este un timp limita de solutionare, depinde cum intra moderatorul pe forum si cat de usor e de dat verdictul. Si eu am luat SS in 3 minute de la postare si disconect in vreo 15 minute si n-am plans ca tine, n-am acuzat pe nimeni.

Aici se vad cei 7 ani de acasa si educatia deficitara, mi-e sila de ce va ajunge Romania cu exemplare ca tine.

LE: Pregatesc frigideru pentru carne, ca parca vad ca imi umplii frigiderul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...