Hammerel Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Referitor la topicul : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427570 . Lancelot .. ai cam gresit, aici ai dat suspend pentru fraier desi in regulament scrie clar : Reguli Generale: Regula de baza: comportamentul civilizat. 1. Jigniri/Insulte Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul. Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat. Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc, daca sunt folosite in context jignitor plus ca mie mi-ai dat suspend cand am postat pentru Noob de 3 ori desi acolo era repetat. Te rog sa te uiti cu mai multa atentie peste plangere si sa iei decizia corecta...au trecut deja cateva zile.. mai am putin si imi iese suspendul insa nu vreau sa raman cu alea 5 zile... O seara buna
Closed Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Referitor la topicul : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427570 . Lancelot .. ai cam gresit, aici ai dat suspend pentru fraier desi in regulament scrie clar : Reguli Generale: Regula de baza: comportamentul civilizat. 1. Jigniri/Insulte Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul. Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat. Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc, daca sunt folosite in context jignitor plus ca mie mi-ai dat suspend cand am postat pentru Noob de 3 ori desi acolo era repetat. Te rog sa te uiti cu mai multa atentie peste plangere si sa iei decizia corecta...au trecut deja cateva zile.. mai am putin si imi iese suspendul insa nu vreau sa raman cu alea 5 zile... O seara buna Salut, Te-ai gandit ca impreuna cu du-te dracu, acel "fraier" a sunat destul de urat? si ca pentru propozitie ai luat, nu doar pentru cuvant? Succes
Hammerel Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Referitor la topicul : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427570 . Lancelot .. ai cam gresit, aici ai dat suspend pentru fraier desi in regulament scrie clar : Reguli Generale: Regula de baza: comportamentul civilizat. 1. Jigniri/Insulte Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul. Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat. Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc, daca sunt folosite in context jignitor plus ca mie mi-ai dat suspend cand am postat pentru Noob de 3 ori desi acolo era repetat. Te rog sa te uiti cu mai multa atentie peste plangere si sa iei decizia corecta...au trecut deja cateva zile.. mai am putin si imi iese suspendul insa nu vreau sa raman cu alea 5 zile... O seara buna Salut, Te-ai gandit ca impreuna cu du-te dracu, acel "fraier" a sunat destul de urat? si ca pentru propozitie ai luat, nu doar pentru cuvant? Succes Te-ai gandit ca nu e chiar atat de jignitor incat sa merit un suspend?
[Creator] Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dupa mine este corect suspendul ... nu e doar fraier ... l-ai trimis si dracului pe langa acel <fraier> Suspendul ramane este in regula ! Sa nu uitam ca in orice alta situatie neprevazuta in regulament Moderatorul are ultima decizie , bun acum o sa vii sa imi spui bine dar voi sunteti zei ? Nu ... este simplu daca foloseai doar fraier scapai dar avand in vedere ca ai mai adaugat in context o jignire a dus la suspendarea caracterului tau ! O zii buna iti doresc ! Closed