Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zaicooo

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

De ce ar primii suspend pe caracterul principal?a folosit hakc-uri?A injurat adminii? El ti-a facut pk tu i-ai raspuns..si asta e.Suspendul este corect acordat.L-as fi dat chiar eu dar am asteptat sa va intelegeti

Posted

De ce ar primii suspend pe caracterul principal?a folosit hakc-uri?A injurat adminii? El ti-a facut pk tu i-ai raspuns..si asta e.Suspendul este corect acordat.L-as fi dat chiar eu dar am asteptat sa va intelegeti

mda, sa zicem. din cate tin eu minte parca se dadea ss pe charul principal, cand se mai dadea pk pe spoturile din kanturu 3, dadea ala pk de pe un char secundar, apoi sw repede pe main char.(chiar te rog sa ma contrazici daca nu am dreptate)

ip-ul a fost verificat? spun pentru a suta oara ca ceasul lui nu corespunde cu ora Romaniei, respectiv cu cea a serverului linkmania.

Posted

mda, sa zicem. din cate tin eu minte parca se dadea ss pe charul principal, cand se mai dadea pk pe spoturile din kanturu 3, dadea ala pk de pe un char secundar, apoi sw repede pe main char.(chiar te rog sa ma contrazici daca nu am dreptate)

ip-ul a fost verificat? spun pentru a suta oara ca ceasul lui nu corespunde cu ora Romaniei, respectiv cu cea a serverului linkmania.

Ora lui nu corespunde pentru ca este in Italia. Si keNZor este char principal.

Spor

Posted

Ora lui nu corespunde pentru ca este in Italia. Si keNZor este char principal.

Spor

caracter principal my ASS !

Posted

eu nu vad niciun indiciu pentru care sa facem cercetari in log-uri

Eu cred ca treaba cu ip-ul e deja verificata din moment ce suspendul a fost deja acordat

Subiect inchis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...