Zaicooo Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427513 In aceasta plangere as vrea sa stiu, s-a verificat daca ora lui coincide cu tara in care se afla? Inca ceva, de ce nu primeste ss pe caracterul principal? Se observa, destul de clar, zic eu, ca keNZor este un caracter secundar, si asta a asteptat el de fapt, sa ii dau pk sa ma posteze, pentru ca de caracterul ala nu ii pasa.
Lancelot Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 De ce ar primii suspend pe caracterul principal?a folosit hakc-uri?A injurat adminii? El ti-a facut pk tu i-ai raspuns..si asta e.Suspendul este corect acordat.L-as fi dat chiar eu dar am asteptat sa va intelegeti
Zaicooo Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 De ce ar primii suspend pe caracterul principal?a folosit hakc-uri?A injurat adminii? El ti-a facut pk tu i-ai raspuns..si asta e.Suspendul este corect acordat.L-as fi dat chiar eu dar am asteptat sa va intelegeti mda, sa zicem. din cate tin eu minte parca se dadea ss pe charul principal, cand se mai dadea pk pe spoturile din kanturu 3, dadea ala pk de pe un char secundar, apoi sw repede pe main char.(chiar te rog sa ma contrazici daca nu am dreptate) ip-ul a fost verificat? spun pentru a suta oara ca ceasul lui nu corespunde cu ora Romaniei, respectiv cu cea a serverului linkmania.
Closed Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 De ce ar primii suspend pe caracterul principal?a folosit hakc-uri?A injurat adminii? El ti-a facut pk tu i-ai raspuns..si asta e.Suspendul este corect acordat.L-as fi dat chiar eu dar am asteptat sa va intelegeti mda, sa zicem. din cate tin eu minte parca se dadea ss pe charul principal, cand se mai dadea pk pe spoturile din kanturu 3, dadea ala pk de pe un char secundar, apoi sw repede pe main char.(chiar te rog sa ma contrazici daca nu am dreptate) ip-ul a fost verificat? spun pentru a suta oara ca ceasul lui nu corespunde cu ora Romaniei, respectiv cu cea a serverului linkmania. Ora lui nu corespunde pentru ca este in Italia. Si keNZor este char principal. Spor
Zaicooo Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 De ce ar primii suspend pe caracterul principal?a folosit hakc-uri?A injurat adminii? El ti-a facut pk tu i-ai raspuns..si asta e.Suspendul este corect acordat.L-as fi dat chiar eu dar am asteptat sa va intelegeti mda, sa zicem. din cate tin eu minte parca se dadea ss pe charul principal, cand se mai dadea pk pe spoturile din kanturu 3, dadea ala pk de pe un char secundar, apoi sw repede pe main char.(chiar te rog sa ma contrazici daca nu am dreptate) ip-ul a fost verificat? spun pentru a suta oara ca ceasul lui nu corespunde cu ora Romaniei, respectiv cu cea a serverului linkmania. Ora lui nu corespunde pentru ca este in Italia. Si keNZor este char principal. Spor caracter principal my ASS !
Lancelot Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 eu nu vad niciun indiciu pentru care sa facem cercetari in log-uri Eu cred ca treaba cu ip-ul e deja verificata din moment ce suspendul a fost deja acordat Subiect inchis