Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

favoritisme

move to pick

Recommended Posts

Posted

http://img442.imageshack.us/img442/9717/main2juny.png

admini faceti ceva cu astia care folosesc main2? nu e singurul

si tu ai elite :))

daca ti-ar verifica cineva ip-u si s-ar uita pe ce cont intri,iei si tu 60

Guest HH are sif0n la AS
Posted

hai zi sa mori tu ,ia vezi ce face comanda asta : taskkill /f /im start-S2.exe

Posted

http://img442.imageshack.us/img442/9717/main2juny.png

admini faceti ceva cu astia care folosesc main2? nu e singurul

Am elite..recunosc..dar nu`l folosesc pt a,aduna iteme,jwl si alte procarii (nu cred ca e interzis clickerul daca nu te foloseti de comenzile speciale) ;)

Guest HH are sif0n la AS
Posted

ce smecher esti tu ca ai dat rename la video , oricum nu scapi pentru ca am facut screenshot

:bananadance2:

Posted

ce smecher esti tu ca ai dat rename la video , oricum nu scapi pentru ca am facut screenshot

Nush unde`i problema,nu adun nimic,nu dau gt.Deci care e problema :-??

Posted

Am elite..recunosc..dar nu`l folosesc pt a,aduna iteme,jwl si alte procarii (nu cred ca e interzis clickerul daca nu te foloseti de comenzile speciale) ;)

La fel ca ei : http://imageshack.us/photo/my-images/24/screen081700090000.jpg/ si cazuri asemanatoare. Nu se foloseau de comenzile speciale. Esti doar o victima. #-o

Hai sa te mai ajut cu ceva: http://imageshack.us/f/256/65814873.jpg/

Zbori puiule, zbori.

Posted

lasa'l pe sifon asta e terminat cauta anturaj cu japca.. e voie cu elite ma sifon citeste regulamentu numai ca sunt interzise unele optiuni de la el e riscul tau ce fol de la el gen atace ai voie sal pui dar daca ei pun pick`uri //gt riscu lor asa ca numai te agita. (adrian sau crecan) unu din voie e sifon numai raca stiti sa bagati distrusilor.

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427288&view=findpost&p=6071684

:))

Asa si cu ce am incalcat regulamentul.Unde scrie ca n`am voie sa folosesc elite ca clicker?Cum a zis si ignore sunt interzise unele comenzi gen pick,gt,meet player

Posted

lasa'l pe sifon asta e terminat cauta anturaj cu japca.. e voie cu elite ma sifon citeste regulamentu numai ca sunt interzise unele optiuni de la el e riscul tau ce fol de la el gen atace ai voie sal pui dar daca ei pun pick`uri //gt riscu lor asa ca numai te agita. (adrian sau crecan) unu din voie e sifon numai raca stiti sa bagati distrusilor.

rog un admin sa-mi verifice ip-u mie si lu sifon ala ca Ign0re vorbeste numa aiurea si i-ar trebui un suspend pe forum la Caracal(Ign0re) ca ma baga in oala altora

Guest HH are sif0n la AS
Posted

am zis eu ceva de elite?

ai folosit un main alterat (crack-uit) cu scopul de a folosi programe interzise (hack) si mai exact main2 de la boom care stim cu totii ce poate face

Posted

am zis eu ceva de elite?

ai folosit un main alterat (crack-uit) cu scopul de a folosi programe interzise (hack) si mai exact main2 de la boom care stim cu totii ce poate face

19. Macro/BOT

Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti.

Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.

Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii.

Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile

- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.

Am folosit acest main 2 pt a folosi elite..Nush alt clicker care mai poti face si altceva pe langa mu.Sa se verifice daca am folosit programe interzise cum zici u si`mi accept suspendul :tiphat:

Posted

:blink: :blink:

Am folosit acest main 2 pt a folosi elite..Nush alt clicker care mai poti face si altceva pe langa mu.Sa se verifice daca am folosit programe interzise cum zici u si`mi accept suspendul

:-?? :-??

Eu am mai spus ca vreti sa vanati, dar nu va duce capul sa va acoperiti macar catdecat.

Pentru elite pick se ia 60 de zile-nu e cazul, nu stiu de unde s-a ajuns la concluzia ca te-a acuzat cineva de elite.

Folosesti main2.exe, un main HACK-uit de echipa lui boomey pe care marea majoritate il folosesc pentru a intra cu 2 sau mai multe conturi deoarece anuleaza muguard-ul, astfel putand intra cu vechiul elite. Dar anuland muguard-ul(care nu e cine stie ce guard) se poate intra cu orice porcarie: speed, d/c, 1hh etc..

Nu conteaza ca ai folosit sau nu vreunul din aceste hack-uri atat timp cat ai folosit hack-ul principal=main2. :naughty:

Posted

:blink: :blink:

Am folosit acest main 2 pt a folosi elite..Nush alt clicker care mai poti face si altceva pe langa mu.Sa se verifice daca am folosit programe interzise cum zici u si`mi accept suspendul

:-?? :-??

Eu am mai spus ca vreti sa vanati, dar nu va duce capul sa va acoperiti macar catdecat.

Pentru elite pick se ia 60 de zile-nu e cazul, nu stiu de unde s-a ajuns la concluzia ca te-a acuzat cineva de elite.

Folosesti main2.exe, un main HACK-uit de echipa lui boomey pe care marea majoritate il folosesc pentru a intra cu 2 sau mai multe conturi deoarece anuleaza muguard-ul, astfel putand intra cu vechiul elite. Dar anuland muguard-ul(care nu e cine stie ce guard) se poate intra cu orice porcarie: speed, d/c, 1hh etc..

Nu conteaza ca ai folosit sau nu vreunul din aceste hack-uri atat timp cat ai folosit hack-ul principal=main2. :naughty:

Exact pentru ce ai spus mai sus folosesc main2..sa pot juca cu elite...nush alt clicker care merge sa mai faci si altceva la pc,cand joci mu.N m`am folosit de main2 sa dau d.c,speed sau alte porcarii.Am vrut doar sa am un clicker care pot lucra si la pc.In fine asteptam decizia unui admin

Posted

Sunt destule, nu ai cautat...va decide moderatorul daca asta e o scuza.

Ex:

clicker simplu.=muclicker(il am de acum 5 ani).;

putin mai complex(are si functie de autoq)=filehost

clickere performante( versiunile noi)= avanta si elite.

....si mai sunt, trebuie doar cautate si incercate.

Orice clicker se poate folosi atat timp cat cu el faci doar click dreapta/stanga si autobuff. Tu ai folosit hack-ul main-ului pentru a putea intra cu varianta veche de elite. Vom vedea daca se accepta asta.

Nu esti singurul care il foloseste, dar esti printre putinii care s-au autoincriminat.

Bafta tie!

:tiphat:

Posted

Sunt destule, nu ai cautat...va decide moderatorul daca asta e o scuza.

Ex:

clicker simplu.=muclicker(il am de acum 5 ani).;

putin mai complex(are si functie de autoq)=filehost

clickere performante( versiunile noi)= avanta si elite.

....si mai sunt, trebuie doar cautate si incercate.

Orice clicker se poate folosi atat timp cat cu el faci doar click dreapta/stanga si autobuff. Tu ai folosit hack-ul main-ului pentru a putea intra cu varianta veche de elite. Vom vedea daca se accepta asta.

Nu esti singurul care il foloseste, dar esti printre putinii care s-au autoincriminat.

Bafta tie!

:tiphat:

Eu nu am gasit niciunu care il pot baga in bara si sa traga in continuare.Am incercat fel si fel de clickere..dar mergeau doar cand erai in mu.Sincer la ce e pe sv nu`mi pasa daca iau ss,dar macar sa iau corect.Adica eu sa iau 99 ca am folosit main2 pentru a avea clicker si altii care dau d.c joaca linistiti

Posted

deci am stat sa vad daca imi dati 60 suspend sa vad ce o sa fac dar uite ca intervin acuma :

1. Uitativa la film in ce poziti sta nici nu poti sa il vezi (era costumat si in dragon) deci nimika un salut sau ceva sa stiu ca e acolo de unde deduci tu ca am auto pick?

2. am adunat un item in 11 minute? dute cry daca aveam auto pick adunam mai mult

3. Esti neserios nu te cunosc nu ma cunosti nu cred ca am postat vreodata pe un membru de al vostru (nu stiu de unde pana unde mai vanat pe mine)

4. Daca imi iau 60 de zile ss cer si lui ss pt vanatoare + nu mai stiu ce main2 vad ca vb baieti mai sus

5, De unde stii ca nu eram on? lasa .... de treaba pacat sa umplut srv de regizori

6. Nu ai patit niciodata sa iei ceva sa apesi acelasi coord? acuma sincer...?

7.Eu azi de dim am aflat ca a fost cineva pe spot frate sa stai in copaci deghizat :|

Respect

born2be1

Posted

Cred ca cel mai bine e sa-ti raspund la intrebarile tale cu propriile raspunsuri:

si raspunsul tau:

Ma faci sa rad, jur. Pana acum doar am zambit la reply-uri, dar acum rad la propriu. Atat timp ca foloseai niste functii care nu sunt permise? Hai sa nu o mai lungim, nu are rost. Accepta-ti pedeapsa.

plus o afirmatie care a venit asa repede intr-un topic si acum intarzie, de parca s-a ascuns:

halal

Cum am spus si aseara, hotul striga hotii.

Posted

Cred ca cel mai bine e sa-ti raspund la intrebarile tale cu propriile raspunsuri:

si raspunsul tau:

Ma faci sa rad, jur. Pana acum doar am zambit la reply-uri, dar acum rad la propriu. Atat timp ca foloseai niste functii care nu sunt permise? Hai sa nu o mai lungim, nu are rost. Accepta-ti pedeapsa.

plus o afirmatie care a venit asa repede intr-un topic si acum intarzie, de parca s-a ascuns:

halal

Cum am spus si aseara, hotul striga hotii.

Cu riscul unui warn up, trebuie sa ma bag si eu in seama. Tsu, mare ipocrit mai poti fi; macar daca nu te-ai mai da in spectacol, dupa ce te-am filmat folosind pick-ul de la elite si ai ramas nepedepsit. Poti zice tu cat vrei ca foloseai space si alte magarii, ca n-ai sanse. Ai folosit elite si gata. Dar na, ai "batut mult din gura" si s-a trecut cu vederea, ca sa nu mai zic de functia pe care o ai/aveai.

Sa inteleg ca doriti sa primeasca cineva suspend pentru niste screenshot-uri facute pe youtube care nu au treaba cu jocul? Daca fac poza cu desktop-ul ca sa ma laud ce wallpaper si ce skin-uri am, si in coltul din dreapta jos, apare un "elite mu autoclicker" iau suspend? Daca apare un shortcut numit "main2" iau suspend? Sper din tot sufletul ca inca nu s-a ajuns la nivelul respectiv.

Mai bine ne-am vedea fiecare de joc, dam un rr, mai luam un creation in cc, dam un pk la invazie, ca deh, asta-i jocul; iar un castle siege saptamanal nu cred ca ar deranja pe nimeni :)

LE: Marian <> Juny

LE2: <> inseamna diferit

Posted

ma dar toata lumea vb doar de el (un om care vaneaza, nu venea el la 12 noaptea imbracat in dragon ascuns prin copacii) dar de mine nu zice nimeni nimika omul asta nu a intrebat de afk nimika nici nu il vezi daca te uiti mai bine la film si unde vede el autopick ? in fine cum am mai zis nu cer nimanui nimika daca iau 60 sa ia si el 60 pt vanatoare...

Posted

ma dar toata lumea vb doar de el (un om care vaneaza, nu venea el la 12 noaptea imbracat in dragon ascuns prin copacii) dar de mine nu zice nimeni nimika omul asta nu a intrebat de afk nimika nici nu il vezi daca te uiti mai bine la film si unde vede el autopick ? in fine cum am mai zis nu cer nimanui nimika daca iau 60 sa ia si el 60 pt vanatoare...

Nu te mai da lovit ma cretinule:)))

ala n-a stiu s vina cu bog,claw la el sa le arunce sa faca dovada mai clara:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...