meetique Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Numele meu în joc: Scaramouche Numele EXACT celui pe care îl reclam: CriSty1503 Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/155/samp001iof.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): pai ma lupt cu el si intru in banca ca mia dat unu mats. si ma omorat. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- Martori:-
cristy1503 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ok.. fapta de care ma fac vinovat e kill in safe zone, dar trebuie luata si fapta ta in dicutie ..lucrurile stand cam asa: Ma omoara, scaramouch, de vreo 3 ori ..in timpul fiecarei lupte facandu-mi cate 2 eagle-uri, fireste ca nu l-au atins toate gloantele, dar o mare parte da.. fara a-i lua insa niciun pic din hp(lucru ciudat de altfel). A 4-a oara cand ma duc(cautand sa-mi spal rusinea) .. schimbam cateva focuri, dupa care fuge in banca (lucru confirmat si de el in aceasta plangere, faptul ca s-a luptat cu mine). Desi reiese chiar din spusele lui ca a facut non fair play.. (faptul ca lua de la cineva mats, nu cred ca-l absolva de vina.., nu-i un motiv suficient ca dupa ce se angajeaza in lupta sa fuga in banca) ..vin si cu niste screenshot-uri doveditoare >>1<< si >>2<< Din cate stiu eu.. in astfel de situatii, ca si atunci cand fuge in spawn dupa ce se angajeaza in prealabil in lupta, imi pot lua libertatea de a-l omori.
Dragos Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 In sfarsit vad si eu un raspuns bun si clar de la cap la coada. Scaramouche te luptai si ai zis ca e ok sa fugi repede in banca.Eu zic ca nu e ok(mai ales ca i-ai facut si plangere),drept dovada: Scaramouche primeste warn pentru vanatoare. Cristy1503 nu primeste nimic