Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MOSU_UK

Pk pe spot _uNu_

Recommended Posts

Posted

dece dureaza atat sa dati un verdict?.....aici nu trebuiesc verificate logoouri,nimik....

pai cam trebuie sa se verifice... u ai facut prel la 8 si juma si in prel ta este 6 .. :) dar nu am cum sa dovedesc .. :) regleaza ora la pc :)

Posted

dece dureaza atat sa dati un verdict?.....aici nu trebuiesc verificate logoouri,nimik....

pai cam trebuie sa se verifice... u ai facut prel la 8 si juma si in prel ta este 6 .. :) dar nu am cum sa dovedesc .. :) regleaza ora la pc :)

atata timp cat el este din anglia nu are ce sa regleze la ceas...pleluarea este in regula si tu meriti sa suporti consecintele

Posted

atata timp cat el este din anglia nu are ce sa regleze la ceas...pleluarea este in regula si tu meriti sa suporti consecintele

Nush ce te bagi cu "pleluarea" ta pocitule .. si nush dak ai vazut ca refuz ss`ul .. asa ca nush dc te bagi ... chiar am zis "accept ss`ul"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...