Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Greva Server LinkMania

Intram in greva?  

103 members have voted

1. 1. Vreti sa intram in greva?

• Da, de ce nu? oricum nu mai are farmec serveru
      84
    • Nu! iubesc serveru asa cum este acuma
      19

Recommended Posts

Posted

@interzisa, sa moara bibi de ai macar un centilitru de creier in capul ala. tu te plangi ca se ajunge la jigniri si alte nebunii, cand de fapt tu ai fost prima ce a jignit. sticlutze d'astea de pepsi ca tine am mai vazut. ar trebui sa fiti pusi in tribune sa faceti valuri, ca practic numai la asta sunteti buni. pe cat ai gura de mare, pe atat ai creierul de mic.

imi place cum e acum

=))

Posted

[...] (spun proces pentru ca dureaza ceva pana iau la cunostiinta toate aspectele serverului, mai ales avand in vedere faptul ca eu nu sunt jucator de MU).[...]

Nici dragosh nu era jucator de mu si s-a descurcat lejer. Trebuie doar sa vrei, sa ai timp si sa induri prostimea care se naruie asupra subforumului.

Guest Interzisa
Posted

@interzisa, sa moara bibi de ai macar un centilitru de creier in capul ala. tu te plangi ca se ajunge la jigniri si alte nebunii, cand de fapt tu ai fost prima ce a jignit. sticlutze d'astea de pepsi ca tine am mai vazut. ar trebui sa fiti pusi in tribune sa faceti valuri, ca practic numai la asta sunteti buni. pe cat ai gura de mare, pe atat ai creierul de mic.

imi place cum e acum

=))

Mai n-as vrea sa te jignesc tinand cont ca nu te cunosc personal, nu imi permit, daca tu ma cunosti personal, inseamna ca iti permiti sa ma jignesti (desi nu le iau ca pe niste jigniri, nu ma simt). In alta ordine de idei, eu mi-am permis sa fac anumite afirmatii pe masura faptelor tale, poate sunt eu un pic mai limitata mintal, ce vrei sa demonstrezi agitandu-te pe aici? Ai serverul tau (jos :tiphat: ), e mai organizat ( jos :tiphat: ), ce mai cauti aici? Singurul care se agita pe aici, esti tu (vrei sa demonstrezi ceva, nu cam iti reuseste), probabil pe anumiti playeri i-ai convertit, inducandu-le in cap ideea ca serverul tau e mai bun (posibil), dar fiecare server e frumos si unicat in felul lui, nu poti spune ca serverul Mu linkmania nu e frumos, ai minti. Daca persoanele care joaca acest joc minunat, lasa de dorit, asta e altceva, dar nu putem arunca cu noroi in toti, nu?

Sunt probleme pe acest server, se vor rezolva, incet si sigur, nici ala de sus n-a facut lumea intr-o zi. :)

Probleme actuale care sunt pe acest server nu eclipseasa cu nimic numele de "LINKMANIA" sau "Mu LINKMANIA", degeaba incercam noi sa ne dam mai destepti, acest renume a fost castigat in timp si cu ajutorul unor persoane care au depus munca fara sa ceara nimic in schimb, e urat ca niste probleme de moment sa iti schimbe mentalitatea si sa zici "X e devina" sau "Y e devina", hai sa incercam sa ne uitam la noi inainte de-a face procese de constiinta. Oare noi am fost asa corecti? Oare nu noi (jucatorii) ne-am batut joc de munca unor oameni? Prin hack-uri, prin programe ajutatoare, s.a.m.d. Daca am stat fiecare o secunda sa ne gandim inainte de-a da un reply cu jigniri, acuze, etc. Am constata cu stupoare ca si noi avem partea noastra de vina (mai mare sau mai mica), din pricina asta, nu putem arunca primii cu pietre.

Iti urez succes cu serverul (macar la jumatatea server-ului Mu linkmania), toate cele bune si reflecta la ce ti-am scris mai sus. Sanatate.

(inca 5 min din viata mea pierdute cu tine) :)

:tiphat:

Posted

cat ma bucur ca de la inchiderea 97 d m-am retras de pe serverul asta ,habar nu am de ce imi pierdeam timpul si curentul pentru serverul asta ,probabil pentru socializare ,adevarul e ca multi de aici sunt niste oameni pe cinste ,imi pare rau ca am rupt legatura cu multi de pe aici. Sper sa se intample ceva frumos cu serverul pe viitor si sa revin sa socializam impreuna si sa legam prietenii.

Nu faceti pe rebelii ,vorbiti frumos cu adminii ca doar sunt oameni ca voi si cu siguranta vor intelege problema altfel

Guest PowerMG
Posted

cei care nu mai jucati.. datimi mie un cont lvl1 nu conteaza pt k eu vreau sa joc..datimi prin pm!Multumesc

Guest IvanescuM
Posted

O solutie pentru problema cu conturile , banuiesc ca ar fi ca , conturile sa fie activate doar dupa aprobarea unui ADMINISTRATOR/MODERATOR .

Cererea pentru crearea contului sa fie mult mai complexa.

In cazul in care contul respectiv foloseste hack , BAN-IP .

Posted

O solutie pentru problema cu conturile , banuiesc ca ar fi ca , conturile sa fie activate doar dupa aprobarea unui ADMINISTRATOR/MODERATOR .

Cererea pentru crearea contului sa fie mult mai complexa.

In cazul in care contul respectiv foloseste hack , BAN-IP .

O idee intr-adevar buna.

+1

Posted

nu se poate da ban IP decat daca este static , altfel iar vor fi banate orase / cartiere intregi avand in vedere ca majoritatea care joaca aici sunt abonati RDS => IP dinamic

Guest IvanescuM
Posted

Exact . BAN pe clasa ip+ BLOCAREA CONTULUI . Iar pentru unban , daca un alt jucator este banat , se va face cerere pentru unban , la respectivul jucator ( in caz ca este un jucator serios ).

Alta solutie , nu vad.

Posted

Exact . BAN pe clasa ip+ BLOCAREA CONTULUI . Iar pentru unban , daca un alt jucator este banat , se va face cerere pentru unban , la respectivul jucator ( in caz ca este un jucator serios ).

Alta solutie , nu vad.

ideea in sine este buna, dar la cum vad eu ca merg lucrurile, tu vrei luna si stelele de pe cer. ca sa se schimbe situatia actuala, in primul rand ar trebui ca moderatorii sa isi faca treaba. acum cand jucam 200-300 de playeri plangerile stau cu saptamanile. daca era pagina de conturi deschisa probabil dura o luna sa rezolve un pk pe spot. iti dai seama ca in ritmul asta o cerere de unban ar dura aproximativ 1 db jumate :)).

Posted

nici nu stiti ce vb ban pe clasa de ip daca vecinul vostru foloseste hack :))) ramai si tu fara mu daca intri in clasa de ip :))))))

Intrii sigur.

Putina rabdare, va rog. Trebuie puse la punct unele lucruri (care nu depind doar de mine), inainte sa ne putem apuca de treaba.

Guest Old-HooLiGaN
Posted

nici nu stiti ce vb ban pe clasa de ip daca vecinul vostru foloseste hack :))) ramai si tu fara mu daca intri in clasa de ip :))))))

Exact .

Posted

imi place cum e acum

Alexandru, you made my day.

on topic : Papi,tu chiar crezi ca playerii ar putea fi atat de uniti sa faca asta? Never <_<.

eu cred ca da ;)

:whistle:

Posted

deja papi,baro,boddom,gunit si bogdan sau lasat :( poate vor mai intra, dar mai rar doar sa ne salute :(

chiar nu suntem curiosi infara de Boddom care a picat in capcana lor,presat sa-i ajute cu bug exploit ala restu se numara printre playeri care au distrus srv asta prin speed ,1hh,multi hit , elite ,disconnect vrei sa-ti aduc aminte cine a adus hackurile la inceput de db? Gunit cu acel sm HHunterZ care defapt era sm lui si in marea majoritatea hackurilor folosite pe acest server sunt folosite si promovate de HH (nu toti) si in momentu de fatza biilionx (bulion) rupe discoonectu si vad ca inca nu a luat 99 ,s-a nu mai vorbesc de Mudjahid care si-a luat vreo 5 permanente pentru toate tipurile de hack si inca are cont sa joace acuma fiind cu nicku Lorenzzo

Posted

deja papi,baro,boddom,gunit si bogdan sau lasat :( poate vor mai intra, dar mai rar doar sa ne salute :(

chiar nu suntem curiosi infara de Boddom care a picat in capcana lor,presat sa-i ajute cu bug exploit ala restu se numara printre playeri care au distrus srv asta prin speed ,1hh,multi hit , elite ,disconnect vrei sa-ti aduc aminte cine a adus hackurile la inceput de db? Gunit cu acel sm HHunterZ care defapt era sm lui si in marea majoritatea hackurilor folosite pe acest server sunt folosite si promovate de HH (nu toti) si in momentu de fatza biilionx (bulion) rupe discoonectu si vad ca inca nu a luat 99 ,s-a nu mai vorbesc de Mudjahid care si-a luat vreo 5 permanente pentru toate tipurile de hack si inca are cont sa joace acuma fiind cu nicku Lorenzzo

asa e:| HH CEI MAI MARI CODATII ASA E SA LI SE TAIE CAPU not....nu stii nu vb....ms sal

Posted

Ma gandeam sa te injur...dar nici macar atat nu meriti.

Posted

Ma gandeam sa te injur...dar nici macar atat nu meriti.

ce sa il injuri .. deja i-ai dat reply si ai facut prea mult :crazy:

si nu Gunit a adus hackurile ... doar ca datorita lui , ca l-a prins .. ati aflat si voi de F5 (auto-kill) dupa care le-ati rupt cu totii =)))

:tiphat:

Posted

Dai drumu Barosanu sa fi si tu smecher dupa pc in real nu ai m-ai avea impresiile astea iar tu SilviuCris daca voi jucati cu hackuri ca copii aia de 12 ani care n-au biberonu la gura nu inseamna ca si restu joaca, serveru asta era m-ai linistit in ani 2006-2008 pana ati aparut voi jucatorii petarda

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...