Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Greva Server LinkMania

Intram in greva?  

103 members have voted

1. 1. Vreti sa intram in greva?

• Da, de ce nu? oricum nu mai are farmec serveru
      84
    • Nu! iubesc serveru asa cum este acuma
      19

Recommended Posts

Posted

Daca e sa fiti de acord vom mai face un poll in care sa votam ziua in care sa intram respectiv durata grevei.

Nu vom fi ascultati niciodata daca nu actionam.

De asemenea daca aveti si alte sugestii de actiuni ce le-am putea face impreuna pentru a trezi serverul si staffu la realitate, va rog, nu va lasati ideile sa moara!

Guest Fulgerul1994
Posted

Daca e sa fiti de acord vom mai face un poll in care sa votam ziua in care sa intram respectiv durata grevei.

Nu vom fi ascultati niciodata daca nu actionam.

De asemenea daca aveti si alte sugestii de actiuni ce le-am putea face impreuna pentru a trezi serverul si staffu la realitate, va rog, nu va lasati ideile sa moara!

Sunt perfect de acord ... sa inceapa MAREA GREVA LINKMANIA! (ca sa se apuce o data de treaba, ca se pare ca ei au vazut ca noua nu ne pasa!) +1

Guest zapaceala
Posted

dap , faceti greva sa ma anuntati in ce data ca vreau sa fiu singuru on

Guest Interzisa
Posted

Am votat DA!

Sunt deacord cu tine, serveul Mu linkmania si sectiunea Mu linkmania, sunt de toata jena, plangeri peste plangeri si pe langa faptul ca nu le rezolva nimeni, cand ti se raspunde intr-o plangere, se raspunde de sus..Nu imi place (ca jucator al acestui joc minunat, pe curentu meu, pe timpu meu) sa vina un nenea moderatorul care sta de 3 ani doar aici (fara sa aiba nici cea mai mica tangenta cu jocul in sine, sa fie in joc, sa vada ce se intampla cu adevarat. s.a.m.d) si sa vorbeasca de sus.

Cu parere de rau sunt sigura 100% ca acest topic o sa fie inchis ca zecile de mai jos, inchise si aruncate la gunoi. Parerea noastra nu conteaza, conteaza mai mult un banner sub nick-ul unui moderator incompetent.

EDIT: Nu toti moderatori ai acestei sectiuni se includ in "moderator incompentent", inteleg ca sunteti depasiti, dar noi nu mai contam?

E JALE!

Posted

:gives: si asa nu se ocupa mai nimeni pe -ija- ce il m-ai vad facand ceva... nu sunt tehnicieni care s-a securizeze serveru.... cum or ajuns niste pustani de 16 ani so faca la bomey pe server cu timpu cred ca MU va fi sters din grila LinkMania si se va adauga altceva

Posted

:clap:

Am votat DA!

Sunt deacord cu tine, serveul Mu linkmania si sectiunea Mu linkmania, sunt de toata jena, plangeri peste plangeri si pe langa faptul ca nu le rezolva nimeni, cand ti se raspunde intr-o plangere, se raspunde de sus..Nu imi place (ca jucator al acestui joc minunat, pe curentu meu, pe timpu meu) sa vina un nenea moderatorul care sta de 3 ani doar aici (fara sa aiba nici cea mai mica tangenta cu jocul in sine, sa fie in joc, sa vada ce se intampla cu adevarat. s.a.m.d) si sa vorbeasca de sus.

Cu parere de rau sunt sigura 100% ca acest topic o sa fie inchis ca zecile de mai jos, inchise si aruncate la gunoi. Parerea noastra nu conteaza, conteaza mai mult un banner sub nick-ul unui moderator incompetent.

Posted

dap , faceti greva sa ma anuntati in ce data ca vreau sa fiu singuru on

esti.....no comment

@Interzista

De ce sa inchida topicul?Forum inseamna un loc de socializare si comunicare intre membrii comunitatii. Suntem membri, deci avem dreptu, Acest topic nu are nici-o legatura cu adminii, ci doar cu noi: JUCATORII

Posted

De la "a vota" pana la "a face" cu adevarat ceea ce se propune, respectiv "a te tine de cuvant", in cazul de fata, poate fi cale lunga. Nu stiu insa cati din staff sau care playeri vor fi sensibilizati de lipsa prezentei in MU ptr o singura zi, avand in vedere ca majoritatea sunt afk oricum.

Insa in principiu, sunt de acord cu tine. Am votat DA. Sunt curioasa ce va fi pana la urma.

:readthis: :hug: :tiphat:

Guest zapaceala
Posted

vorba aia , nu-ti place? sunt 2.000 de servare

Posted

Vorba unuia de mai sus, voi degeaba nu mai intrati pe server, ca tot se gasesc altii care sa mai joace. Oricum nimeni de pe forumul asta nu castiga nimic daca sunt sau nu playeri online pe un server. Uitati-va la serverele de warcraft/starcraft/battlefield/etc...sunt goale. Ca faceti voi "greva" sau ca sunt serverele alea goale, pentru linkmania tot aia e. xD

Daca mai e acea manie de joaca precum o stiam eu, nu veti reusi sa dati alt+f4, nu va lasa inima. :lol: Ce vreau sa spun e ca nu faceti nimanui in ciuda, sau...bagati cutitul in rana, nu se supara nimeni, ba dimpotriva chiar...

Posted

no offence dar ce poate face kitte?sau alt moderator?ei doar rezolva plangeri, dau warn si gata. Aici e vorba de atitudinea jucatorilor de pe Link si a adminilor care au cunostintele, probabil si resursele necesare sa rezolve statusu si conturile.

Au fost sugestii de conturi platite pentru a juca. Sa zicem 1-2-3 euro prin paypal, telefonie mobila, moneybookers etc. Nu cred ca cineva care ar da niste banuti s-ar mai juca cu d/c, bug sau orice alt bug/hack exploit. Varianta asta au negat-o din prima.

Donatii nu accepta.

Spune-mi, ce mai putem face? e ca si cum nu ar vrea deloc sa reabiliteze serveru.

Guest Magnnum
Posted

Greva server linkmania

Ma faci sa rad pe cine crezi ca intereseaza de la rds ca facem noi greva.

Cred ca directorul mare de la rds nici nu stie ca are srv de mu sau la urmatoare sedinta se va discuta ce facem cu srv de mu :)))

Trezitiva daca mai e sus srv se datoareaza la moderatori

Alt svr alta versiune nu vedetii nu are cine sa se ocupe de svr

Rds nul intereseaza ca noi jucam sau nu cred ca nici nu stiu de noi

Si de reclame ca incaseaza bani nu isi fac reclama la servicile lor

Sa donam bani pentru alt svr alta prostie rds are afaceri de 100 de mil de euro crezi ca acepta 2000 3000 de euro de la noi nu :)))

Cel mai bun lucru ar fii o petitie publicata undeva cu semanturile noastre

Doar daca facem publicitate le atragem atentia sa stie si ei ca au srv lasat in voia sorti de cativa ani

Guest Magnnum
Posted

Iar pagina de conturi au blocato in momentul cand desi era vacanta erau peste 580 pe svr

Si cum elitele mergea in curand svr ar fii fost full si ar fii cedat au ales varianta sa blocheze conturile decat sa cedeze svr

Posted

am votat NU.

sincer nu cred ca se va trezi cineva la realitate din moment ce nu are nimeni acces la server.

PS. as vrea sa ii vad pe cei care au "spus" DA, cateva zile, nu multe. 2-3 zile fara sa intre pe server, si dupa sa de-a un replay sa spuna daca mai sunt de aceias parere.

Guest Interzisa
Posted

Unii spuneau..."aduceti-o inapoi pe Kitte".

Acum o aveti. :))

Nu, nimic? Nicio schimbare? ^^ Eh...alta nu mai stiu. ;D

Tu ai fi schimbarea.

Iar te-ar injura astia pe aici. :))

Greva server linkmania

Ma faci sa rad pe cine crezi ca intereseaza de la rds ca facem noi greva.

Cred ca directorul mare de la rds nici nu stie ca are srv de mu sau la urmatoare sedinta se va discuta ce facem cu srv de mu :)))

Trezitiva daca mai e sus srv se datoareaza la moderatori

Alt svr alta versiune nu vedetii nu are cine sa se ocupe de svr

Rds nul intereseaza ca noi jucam sau nu cred ca nici nu stiu de noi

Si de reclame ca incaseaza bani nu isi fac reclama la servicile lor

Sa donam bani pentru alt svr alta prostie rds are afaceri de 100 de mil de euro crezi ca acepta 2000 3000 de euro de la noi nu :)))

Cel mai bun lucru ar fii o petitie publicata undeva cu semanturile noastre

Doar daca facem publicitate le atragem atentia sa stie si ei ca au srv lasat in voia sorti de cativa ani

Tu deja ma enervezi la cum iti bati joc de limba romana. Nici eu n-o scriu corect, dar cel putin incerc. :blink:

Posted

Degeaba faci greva,pt marire de salar si conditi mai bune,daca fabrica ii in prag de faliment.

Nu am votat nimica,dar dc faceti greva o sa-mi sting si eu pc-ul

Guest Magnnum
Posted

ana sa nu te injur am preferat sa ies din blue numai sa nu te injur ziceai de vanatoare eu cred ca esti mai vanata ca mine si mai injurata

Posted

Vorba unuia de mai sus, voi degeaba nu mai intrati pe server, ca tot se gasesc altii care sa mai joace. Oricum nimeni de pe forumul asta nu castiga nimic daca sunt sau nu playeri online pe un server. Uitati-va la serverele de warcraft/starcraft/battlefield/etc...sunt goale. Ca faceti voi "greva" sau ca sunt serverele alea goale, pentru linkmania tot aia e. xD

Daca mai e acea manie de joaca precum o stiam eu, nu veti reusi sa dati alt+f4, nu va lasa inima. :lol: Ce vreau sa spun e ca nu faceti nimanui in ciuda, sau...bagati cutitul in rana, nu se supara nimeni, ba dimpotriva chiar...

Nu iubeste nimeni srverul asa cum e acu. Daca te uitati nitel pe la sugestii vedeai ca Playerul nu prea are nimic de spus in aceasta comunitate.

Unora le place ce se intampla acu pe srv poate pentru ca nu au jucat pe versiunile mai vechi :) . Asta e nu avem ce face , "greva" nu v-a fi o solutie .

Daca tot nu este cine sa se ocupe de server mai bine sa se inchida pana la gasirea unui Tehnician/Administrator competent.

@nu am votat nimic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...